Skocz do zawartości

szatański sen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatniej nocy śnił mi sie koszmar.ok 3 się przebudziłam-byłąm cała spocona.Najpierw odczuwałam ciężar na kaltce piersiowej.Na moją głową pojawiały się kolejno ciemne zjawy.

Jedna z nich przyblżyła się do mojej twarzy.Była to moja najlepsza koleżanka-jej oczy były całe czarne-powiedziała nieswoim głosem że powinnam uważac na swoje życie ludzi mnie otaczających.Potem znałązłąm sie w jakims sadzie-dolkadnie nie pamietam tego fragmentu snu-szukałam drogi,czułam sie zagubiona.Nagle wpadłam do głębokiej,ciemnej dośc metnej wody -nie czulam dna,ale płynęłąm wpław w stronę "gór"które potem okazały się miastem.w wodzie zaczely pojawiac sie trupy moich znajomych.Na szczęscie sie obudziłąm.Nie zycze nikomu takich koszmarow

Napisano
Ostatniej nocy śnił mi sie koszmar.ok 3 się przebudziłam-byłąm cała spocona.Najpierw odczuwałam ciężar na kaltce piersiowej.Na moją głową pojawiały się kolejno ciemne zjawy.

Jedna z nich przyblżyła się do mojej twarzy.Była to moja najlepsza koleżanka-jej oczy były całe czarne-powiedziała nieswoim głosem że powinnam uważac na swoje życie ludzi mnie otaczających.

Godzina, o ktorej sie obudzilas jest znaczaca...a ta najlepsza kolezanka to nie zyje?Bo jezeli tak,to przyszla Cie ostrzec niz straszyc sadze.

Potem znałązłąm sie w jakims sadzie-dolkadnie nie pamietam tego fragmentu snu-szukałam drogi,czułam sie zagubiona.

Moje skojarzenie z sadem to raj...albo tez plony Twojej pracy,jednak TY szukalas drogi wyjscia,bo czulas sie tam zagubiona,zle...moze przeraza Cie perspektywa,ze te plony,owoce nie byly Twoje,ze znalazlas sie w czyims miejscu?

Nagle wpadłam do głębokiej,ciemnej dość metnej wody -nie czulam dna,ale płynęłąm wpław w stronę "gór"które potem okazały się miastem.w wodzie zaczely pojawiac sie trupy moich znajomych.

Metna woda to problemy,klopoty,choroby...nie czulas dna,bowiem jestes zanurzona w te rzeczy doslownie(czy nie masz teraz gorszego okresu?)Trupy we snie to przestroga,mozliwe,ze Ci znajomi sa powiazani ze strachem,niepokojem,ktory Ci teraz towarzyszy.Moze tez po prostu wplataliscie sie w cos?Z drugiej strony skoro kolezanka przestrzegala Cie przed osobami,ktore sa w Twoim poblizu,to dalsza czesc Twojego snu oznacza,ze to sa falszywe osoby,przez ktore sie mozesz pograzyc...przez ktore bedziesz miec problemy.

Gory to przeszkody do pokonania.Miasto to ludzie,ruch,gwar,dzialanie,zycie.

Wyszlas z tej wody i poszlas do miasta?Jak sen sie zakonczyl?

Na szczęscie sie obudziłąm.Nie zycze nikomu takich koszmarow

pozdrawiam

Napisano

nie wyszłam z wody.W chwile po pojawieniu się martwych postaci sen się zakończył.

pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...