Skocz do zawartości

karta dnia i tło na 12.09

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak w tytule, proszę o podpowiedzi, ponieważ to będzie dla mnie bardzo ważny dzień. Załatwianie spraw dot. nowej pracy i randka.

Załatwienie spraw dot.Pracy (formalności):

karta główna: rydwan VII

tło: 10denarów, rycerz denarów, królowa pucharów-> gwiazda XVII

Powinno pójść szybko i konkretnie, bez komplikacji.

Randka: wypadła moc VIII

karta główna: 7 pucharów

tło: rydwan VII, 10buław, 7 mieczy-> kapłanka II

No więc będę chyba myślami od rana na tej randce na początku powinno być dobrze, ale później już chyba niekoniecznie tak jakbym była strasznie nieufna wobec tego chłopaka:(

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Mogłas osobno karty wyjąć na załatwienie spraw w spr. pracy i na randkę ...

Napisano

W sumie, wg mnie, formalności ;) szybko, sprawnie, konkretnie :)

Omówienie warunków finansowych, Twoje zadowolenie. Jak najbardziej na plus.

Pan może pokazać swoją ‘prawdziwą’ twarz… Wydaje mi się, ze oboje amcie inne ‘wymagania’ i wyobrażenia o tej drugiej osobie i randka może okazać się nie do konca udana jednak kapłanka pokazuje, ze hmmm ‘będziesz zadowolona’, że się nie zaangażowałaś i będziesz się sama z siebie ‘smiała’ etc :) copś na zasadzie - ktos taki mi sie spodobał

• Lubię to! 1
Napisano
Jak w tytule, proszę o podpowiedzi, ponieważ to będzie dla mnie bardzo ważny dzień. Załatwianie spraw dot. nowej pracy i randka.

Powinno pójść szybko i konkretnie, bez komplikacji.

No więc będę chyba myślami od rana na tej randce na początku powinno być dobrze, ale później już chyba niekoniecznie tak jakbym była strasznie nieufna wobec tego chłopaka:(

W związku z załatwieniem spraw w spr pracy powinno pojsc ci ok .. szybko i sprawnie .. w sumie masz same pozytywne karty :)

Co do randki : Wzajemna fascynacja, podchody wokół szybkiego seksu (MOC), ciepłe słowa, ujmująca powierzchowność, dobre przygotowanie się do zaimponowania drugiej osobie (10) i szczęśliwe zakończenie (7), podjęcie mocnej, zwariowanej decyzji.... radość i zadowolenie, zwłaszcza Twojej, zakochasz się po uszy...Rydwan to szansa na dobry związek, w którym seks będzie motorem związku... Fajni ludzieńkowie, wiedzą czego chcą i nie będziecie się mitrężyć... randka ze wszech miar udana. :D

7 mieczy w tym układzie to przecięcie tzw węzła gordyjskiego, czyli blokady... odważna decyzja, która przynosi zadowolenie ;)

Pozdrawki :D

Napisano

Moja Droga Panno:) moim zdaniem dzień pod względem zawodowym i randkowym udany.

7 Mieczy ma nie tylko pejoratywny wydźwięk, mówi również o chwytaniu w locie nadarzających się okazji, przedsiębiorczość, a także pokazuje zwykłe rozmowy, plotkowanie czasami wyjaśnienia jakiś zagmatwanych/niecodziennych spraw:).

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję dziewczyny, w sumie to on już mnie trochę zauroczył-dziwne to strasznie,ale ja mogę z nim gadać cały dzień w odatku jest tak miły, że w to nie wierzę.

Zobaczymy co z tego będzie w czw wieczorem weryfikacja. Całusy dla Was i rozdaję punkciki.

Napisano (edytowane)

Weryfikacja!!!!!

Podpisałam dziś umowę, trochę się zeszło,ale było rzeczowo, nawet dziś zrobiłam część wstępnych badań lekarskich.

Randka-świetna!Przegadalismy ponad 3h, było bardzo miło. To miły i kulturalny chłopak a ja wcześniej bałam się,że to zimny grań. Tym czasem wygląda na ciepłego faceta. Mam nadzieję,że i ja mu się spodobałam, choć mam wrażenie,że byłam trochę zbyt gadatliwa:)

Edytowane przez panna.marta
Napisano

to super, ze karrty co do randkowania pokazały swoją łagodniejszą twarz :)

i gratuluję podpisania umowy :D