panna.marta Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 (edytowane) Jak w tytule, proszę o podpowiedzi, ponieważ to będzie dla mnie bardzo ważny dzień. Załatwianie spraw dot. nowej pracy i randka. Załatwienie spraw dot.Pracy (formalności): karta główna: rydwan VII tło: 10denarów, rycerz denarów, królowa pucharów-> gwiazda XVII Powinno pójść szybko i konkretnie, bez komplikacji. Randka: wypadła moc VIII karta główna: 7 pucharów tło: rydwan VII, 10buław, 7 mieczy-> kapłanka II No więc będę chyba myślami od rana na tej randce na początku powinno być dobrze, ale później już chyba niekoniecznie tak jakbym była strasznie nieufna wobec tego chłopaka:( Edytowane 10 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość bakea Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Mogłas osobno karty wyjąć na załatwienie spraw w spr. pracy i na randkę ... Cytuj
panna.marta Napisano 10 Września 2013 Autor Napisano 10 Września 2013 Bekea dzięki za podpowiedź-poprawiłam:) Cytuj
Trida Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Załatwienie spraw dot.Pracy (formalności): karta główna: rydwan VII tło: 10denarów, rycerz denarów, królowa pucharów-> gwiazda XVII W sumie, wg mnie, formalności szybko, sprawnie, konkretnie Omówienie warunków finansowych, Twoje zadowolenie. Jak najbardziej na plus. Randka: wypadła moc VIIIkarta główna: 7 pucharów tło: rydwan VII, 10buław, 7 mieczy-> kapłanka II Pan może pokazać swoją ‘prawdziwą’ twarz… Wydaje mi się, ze oboje amcie inne ‘wymagania’ i wyobrażenia o tej drugiej osobie i randka może okazać się nie do konca udana jednak kapłanka pokazuje, ze hmmm ‘będziesz zadowolona’, że się nie zaangażowałaś i będziesz się sama z siebie ‘smiała’ etc copś na zasadzie - ktos taki mi sie spodobał 1 Cytuj
panna.marta Napisano 10 Września 2013 Autor Napisano 10 Września 2013 no to aż mi się smutno zorbiło:( Cytuj
Gość bakea Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Jak w tytule, proszę o podpowiedzi, ponieważ to będzie dla mnie bardzo ważny dzień. Załatwianie spraw dot. nowej pracy i randka. Załatwienie spraw dot.Pracy (formalności): karta główna: rydwan VII tło: 10denarów, rycerz denarów, królowa pucharów-> gwiazda XVII Powinno pójść szybko i konkretnie, bez komplikacji. Randka: wypadła moc VIII karta główna: 7 pucharów tło: rydwan VII, 10buław, 7 mieczy-> kapłanka II No więc będę chyba myślami od rana na tej randce na początku powinno być dobrze, ale później już chyba niekoniecznie tak jakbym była strasznie nieufna wobec tego chłopaka:( W związku z załatwieniem spraw w spr pracy powinno pojsc ci ok .. szybko i sprawnie .. w sumie masz same pozytywne karty Co do randki : Wzajemna fascynacja, podchody wokół szybkiego seksu (MOC), ciepłe słowa, ujmująca powierzchowność, dobre przygotowanie się do zaimponowania drugiej osobie (10) i szczęśliwe zakończenie (7), podjęcie mocnej, zwariowanej decyzji.... radość i zadowolenie, zwłaszcza Twojej, zakochasz się po uszy...Rydwan to szansa na dobry związek, w którym seks będzie motorem związku... Fajni ludzieńkowie, wiedzą czego chcą i nie będziecie się mitrężyć... randka ze wszech miar udana. 7 mieczy w tym układzie to przecięcie tzw węzła gordyjskiego, czyli blokady... odważna decyzja, która przynosi zadowolenie Pozdrawki Cytuj
joana_o Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Moja Droga Panno:) moim zdaniem dzień pod względem zawodowym i randkowym udany. 7 Mieczy ma nie tylko pejoratywny wydźwięk, mówi również o chwytaniu w locie nadarzających się okazji, przedsiębiorczość, a także pokazuje zwykłe rozmowy, plotkowanie czasami wyjaśnienia jakiś zagmatwanych/niecodziennych spraw:). 1 Cytuj
panna.marta Napisano 10 Września 2013 Autor Napisano 10 Września 2013 Dziękuję dziewczyny, w sumie to on już mnie trochę zauroczył-dziwne to strasznie,ale ja mogę z nim gadać cały dzień w odatku jest tak miły, że w to nie wierzę. Zobaczymy co z tego będzie w czw wieczorem weryfikacja. Całusy dla Was i rozdaję punkciki. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Września 2013 Autor Napisano 12 Września 2013 (edytowane) Weryfikacja!!!!! Podpisałam dziś umowę, trochę się zeszło,ale było rzeczowo, nawet dziś zrobiłam część wstępnych badań lekarskich. Randka-świetna!Przegadalismy ponad 3h, było bardzo miło. To miły i kulturalny chłopak a ja wcześniej bałam się,że to zimny grań. Tym czasem wygląda na ciepłego faceta. Mam nadzieję,że i ja mu się spodobałam, choć mam wrażenie,że byłam trochę zbyt gadatliwa:) Edytowane 12 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
Trida Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 to super, ze karrty co do randkowania pokazały swoją łagodniejszą twarz i gratuluję podpisania umowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi