ivi123 Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 1,2,3 pierwszy tydzien miesiaca As Mieczy, 7 Kielichów, 4 Kielichy/Koło fortuny Początek nowego pomysłu, nowe plany i działania, dochodzą tutaj różne pokusy i za dużo chęci aby mieć wszystko, mimo to tęsknota za czymś co odeszło. W tym tygodniu muszę zdać się na to co los przyniesie 4,5,6 drugi tydzień miesiąca śmierć, Gwiazda, 8 Kielichów/Cesarz KOniec obecnego okresu w życiu czyli samotności. Gwiazdeczka mówi o uczuciach i spoełnieniu marzeń zaś 8 Kielichów o definitywnym zakończeniu i odejściu od przeszłości za sprawą Pana- Cesarza 7,8,9 trzeci tydzień miesiąca Królowa Denarów, 4 Buławy, 7 Denarów/Gwiazda Zajmę się domem i kalkulowaniem finansów, zacznę coś nwego, może ten mój pomysł (As Mieczy) ale na rezultaty będę musiała troszkę poczekać. Wszystko się będzie działo w atmosferze miłości 10,11,12 czwarty tydzień miesiąca 10 Denarów, As Kielichów, 5 Buław/Cesarz przypływ gotówki, propozycja związku ale też ciężkie i trudne rozmowy. 13,14 wydarzenia w sferze rodzinnej 4 Denary, Rycerz Kielichów/Wiara Zaciskanie pasa i oszczędne wydatkowanie, atmosfera miłości i harmonii 15,16 wydarzenia w sferze uczuciowej Paź Denarów, 8 Denarów/Moc pomoc od bliskiej osoby w sferze finansowej 17,18 wydarzenia w sferze zawodowej Sąd Ostateczny, Moc/Kochankowie Początki czegoś nowego- mój pomysł, będę się tego trzymała ale co za tym idzie kalkulowała co będzie lepsze 19,20 wydarzenia w sferze finansowej 5 Mieczy, Paź BUław/Pustelnik finanse mnie przytłoczą ale będę miała pomoc. Bedę potrzebwać chwili wytchnienia i przemyślenia spraw 21,22 ogólna atmosfera miesiąca 10 Mieczy, 9 Denarów/Rydwan wypalę się działaniami i szybkością wydarzeń we wrześniu ale z tego będę bardzo zadowolona. Rydwan może mówić o moim planie czyli przeniesieniem się do innego miasta proszę o pomoc w interpretacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi