Skocz do zawartości

co mnie czeka we wrzesniu 2013

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1,2,3 pierwszy tydzien miesiaca

As Mieczy, 7 Kielichów, 4 Kielichy/Koło fortuny

Początek nowego pomysłu, nowe plany i działania, dochodzą tutaj różne pokusy i za dużo chęci aby mieć wszystko, mimo to tęsknota za czymś co odeszło. W tym tygodniu muszę zdać się na to co los przyniesie

4,5,6 drugi tydzień miesiąca

śmierć, Gwiazda, 8 Kielichów/Cesarz

KOniec obecnego okresu w życiu czyli samotności. Gwiazdeczka mówi o uczuciach i spoełnieniu marzeń zaś 8 Kielichów o definitywnym zakończeniu i odejściu od przeszłości za sprawą Pana- Cesarza :)

7,8,9 trzeci tydzień miesiąca

Królowa Denarów, 4 Buławy, 7 Denarów/Gwiazda

Zajmę się domem i kalkulowaniem finansów, zacznę coś nwego, może ten mój pomysł (As Mieczy) ale na rezultaty będę musiała troszkę poczekać. Wszystko się będzie działo w atmosferze miłości :)

10,11,12 czwarty tydzień miesiąca

10 Denarów, As Kielichów, 5 Buław/Cesarz

przypływ gotówki, propozycja związku ale też ciężkie i trudne rozmowy.

13,14 wydarzenia w sferze rodzinnej

4 Denary, Rycerz Kielichów/Wiara

Zaciskanie pasa i oszczędne wydatkowanie, atmosfera miłości i harmonii

15,16 wydarzenia w sferze uczuciowej

Paź Denarów, 8 Denarów/Moc

pomoc od bliskiej osoby w sferze finansowej

17,18 wydarzenia w sferze zawodowej

Sąd Ostateczny, Moc/Kochankowie

Początki czegoś nowego- mój pomysł, będę się tego trzymała ale co za tym idzie kalkulowała co będzie lepsze

19,20 wydarzenia w sferze finansowej

5 Mieczy, Paź BUław/Pustelnik

finanse mnie przytłoczą ale będę miała pomoc. Bedę potrzebwać chwili wytchnienia i przemyślenia spraw

21,22 ogólna atmosfera miesiąca

10 Mieczy, 9 Denarów/Rydwan

wypalę się działaniami i szybkością wydarzeń we wrześniu ale z tego będę bardzo zadowolona. Rydwan może mówić o moim planie czyli przeniesieniem się do innego miasta

proszę o pomoc w interpretacji