ivi123 Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 1.obecna sytuacja miedzy ludzmi Swiat- ewidentnie rozejście się w różne strony jaką przybiera postawę do sprawy osoba pytająca Cesarzowa- nie narzeka, sporo innych adoratorów jest w koło co osoba pytająca powinna zrobić aby mieć szansę pojednania z partnerem Rydwan- wyjechać, wziąść swoje życie za lejce co o tej sytuacji myśli druga strona 4 Miecze- odpoczywa co zamierza druga osoba w sprawie powrotu 7 Kielichów- nic, ma za dużo pokus i nie ma chęci na stabilizację jakie jest źródło problemu 9 Mieczy- rozczarownie, bezsenne noce problemy czy powrót do siebie ma w ogóle sens 4 Monety- jeśli wrócimy będzie to związek zazdrości zaborczości czy ostatecznie wrócimy do siebie 8 denarów- jeśli tak to będzie to oznaczało dużo pracy i kompromisów dociagnęłam kartę czy jeśli pójdziemy na kompromisy bedziemy razem Śłońce- tak Cytuj
panna.marta Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 1.obecna sytuacja miedzy ludzmi Swiat- odegłość ale nie koniecznie taka zwiazana z kilometrami,ale odejście od siebie jaką przybiera postawę do sprawy osoba pytająca Cesarzowa- próbuje pokazać się jako silna, idealna kobieta albo zarządzić sytuacją co osoba pytająca powinna zrobić aby mieć szansę pojednania z partnerem Rydwan- wyjechać, działać, być aktywną co o tej sytuacji myśli druga strona 4 Miecze- odcięła się, odpoczywa co zamierza druga osoba w sprawie powrotu 7 Kielichów- narazie myśli i analizuje,planuje, wspomina jakie jest źródło problemu 9 Mieczy- rozczarownie, bezsenne noce problemy czy powrót do siebie ma w ogóle sens 4 Monety- nic nie zmieni czy ostatecznie wrócimy do siebie 8 denarów- jeśli tak to będzie to oznaczało dużo pracy i kompromisów dociagnęłam kartę czy jeśli pójdziemy na kompromisy bedziemy razem Słońce- tak Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 1.obecna sytuacja miedzy ludzmiSwiat- ewidentnie rozejście się w różne strony Kazde zyje we wlasnym swiecie. jaką przybiera postawę do sprawy osoba pytającaCesarzowa- nie narzeka, sporo innych adoratorów jest w koło Zajeta jest soba i swoim swiatem (Cesarzowa pieknie wpisuje sie takze w Swiat). Nie czeka, docenia siebie, nie narzuca sie. co osoba pytająca powinna zrobić aby mieć szansę pojednania z partneremRydwan- wyjechać, wziąść swoje życie za lejce Powinna podjac zdecydowane dzialania. co o tej sytuacji myśli druga strona4 Miecze- odpoczywa W tej chwili nie wie, co myslec. Uwaza, ze potrzebuje czasu, aby to wszystko jakos ogarnac. Zobaczyc, co dalej. co zamierza druga osoba w sprawie powrotu7 Kielichów- nic, ma za dużo pokus i nie ma chęci na stabilizację Nie zamierza nic. Patrzy, moze nawet mysli o tym, ale nie robi nic i nie zamierza. Natomiast mozliwe, ze zaglusza w sobie te mysli uciekajac w rozne zabawy, przyjamnosci, bo o tym tez mowi 7 Kieli. jakie jest źródło problemu9 Mieczy- rozczarownie, bezsenne noce problemy Stwarza sie problemy, ktore faktycznie w ogole nie istnieja, poza tym, ze w czyjejs glowie. Uprawiacie samoinkwizycje. czy powrót do siebie ma w ogóle sens4 Monety- jeśli wrócimy będzie to związek zazdrości zaborczości Tak, jezeli kazde z Was postanowi wyjsc ze swoich okopow, sobie nawzajem na przeciw i co automatycznie jest rownoznaczne, otworzycie sie na siebie nawzajem. czy ostatecznie wrócimy do siebie8 denarów- jeśli tak to będzie to oznaczało dużo pracy i kompromisów Tak. Tu widac konkretna prace nad relacja, powrotem, ponowne budowanie relacji, zmierzanie, powolne, wytrwale, ale zdecydowane, do celu. dociagnęłam kartęczy jeśli pójdziemy na kompromisy bedziemy razem Śłońce- tak Tak. Ta karta wskazuje na pogodzenie sie i ladne "razem". Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 (edytowane) 1.obecna sytuacja miedzy ludzmi Swiat każde żyje w swoim świecie osobno. jaką przybiera postawę do sprawy osoba pytająca Cesarzowa nie myśli o powrocie, skupia się na sobie i tym co dla niej korzystne. A skoro tak jest znaczy to, że raczej powrotu nie che bo uważać go może za malo dla niej sprzyjający. co osoba pytająca powinna zrobić aby mieć szansę pojednania z partnerem Rydwan musiałaby chcieć i zdecydować się na podjęcie działań co o tej sytuacji myśli druga strona 4 Miecze druga osoba nie czuje się dobrze z tym stanem rzeczy, przez co w głębi duszy jest wewnętrznie smutek, zwłaszcza Pani stanowczość i zadowolenie w tym jak jest oraz wytrwałość wpostanowieniach (cesarzowa) może sprawiać że Pan traci wiarę w sibie i oddala się. co zamierza druga osoba w sprawie powrotu 7 Kielichów chciałby powrotu bo czuje, że ta relacja może być jego spełenieniem, ale nic w tym kierunku nie robi i podobnie jak Sacral to widzę,że na skutek niespełnionych marzeń może sięgać po użyki, przyjemności bez większego zaangażowania by zagłuszyć tęksnotę serca w sobie (pkt wyżej) jakie jest źródło problemu 9 Mieczy a no podobnie jak z 4 mieczy rozmyślanie i smutek z powodu straty. Pogrążanie się w myślach,ktore nie dają mu spokojnu, co może sprawiać chęć jego izolacji chwilami i niechęć do angażowania się w coś innego za bardzo. czy powrót do siebie ma w ogóle sens 4 Monety nic nowego ta relacja nie wnioslaby bo myslę że powrót oznaczałby tkwienie w tych samych schamtach, z powodu ktorych nastąpiło rozstanie. Także brak nauki na błędach jednej ze stron sprawia, że chyba nie ma sensu powrót, aczkolwiek zależy czego kto pragnie. czy ostatecznie wrócimy do siebie 8 denarów jeśli oboje podejmą się żmudnej pracy to jest taka możliwośc, ale obawiam się, że kobieta nie będzie miała takiej ochoty jako Cesarzowa by się trudzić na tyle, zwłascza, że jest zadowolona z tego co ma tu i teraz. czy jeśli pójdziemy na kompromisy bedziemy razem Śłońce jest mozliwa wzajemna bliskośc i szczęście czyste, ale może ono być okupione wielką pracą, a szczeście może być niestety tylko chwilowe tak samo jak słońce świeci kilka godzin za dnia by zaniknąć w mroku nocy. Edytowane 11 Września 2013 przez Daffne Cytuj
miistakke Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 1-oddalenie się, każdy w swoją strone idzie 2-Ty starasz się skupiać na sobie 3-zacząć działać, dosłownie 4-jest wycofany, zniechęcony, zły 5-marzyć zamierza i nic więcej 6-niemoznosc porozumienia sie 7-moim zdaniem zwiazek bylby stabilny 8-mysle ze tak 9-bedziecie, ale nie na zawsze, slonce to wcale nie taka dobra karta moim zdaniem Cytuj
Trida Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 1.obecna sytuacja miedzy ludzmi Swiat każde poszło w swoją stronę i zaczęli się zajmować soba jaką przybiera postawę do sprawy osoba pytająca Cesarzowa- duma tutaj nie pozwala za wiele zdziałać, ale widać, ze chce się pokazac ‘ohh zobacz jak rozkwitam, jaka fajna jestem – nie potrzebuje Cie, zobacz, co straciłes’ co osoba pytająca powinna zrobić aby mieć szansę pojednania z partneremRydwan- zadziałać, zrobić ‘cokolwiek’ co o tej sytuacji myśli druga strona4 Mieczejest odcieta, nie mysli za wiele… było i przyjmuje to za stan faktyczny, którego nie da się zmienic za bardzo co zamierza druga osoba w sprawie powrotu7 Kielichówwspominać i nie bardzo się kwapi do powrotu wg mnie, bo 7 kieli to bardziej takie – szukanie wymówek etc jakie jest źródło problemu9 Mieczybrak zaufania, dopowiadanie, brak zrozumienia czy powrót do siebie ma w ogóle sens4 Monety-niekoniecznie… jest nieprzerobione wiele rzeczy, wiele tematów, i każde będzie dalej hardo trzymało swoja strone czy ostatecznie wrócimy do siebie8 denarówna dwoje babka wróżyła – jak włożycie w to DUZO pracy to za jakis czas owszem… Ale nie predko czy jeśli pójdziemy na kompromisy bedziemy razemŚłońce w sumie jest taka możliwość, taka szansa Cytuj
ivi123 Napisano 15 Września 2013 Autor Napisano 15 Września 2013 mała weryfikacja: gość próbuje spotkac się na swoich warunkach (czyli- kiedy chce i jak chce), dla mnie to nie odpowiada, chociaż trochę tęsknię- kłania się chyba psychiatra:bla: W koło kręci sie kilku gości, w tym ktoś kto stara się dać dla mnie mnóstwo miłości, szanuje i na prawdę człowiek dusza... a ja dalej w głowie i w serduchu mam kogoś innego jestem nienormalna. Spotkałam się z byłym, ale... nie mamy o czym rozmawiać, nic nie jest takie samo... nie to za czym tęskniłam... ech...życie myślę, że z czasem wszystko umrze śmiercią naturalną Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 1.obecna sytuacja miedzy ludzmi Swiat- ewidentnie rozejście się w różne strony jaką przybiera postawę do sprawy osoba pytająca Cesarzowa- sprawia wrazenie obojetnej, takiej ktorej nie zalezy co osoba pytająca powinna zrobić aby mieć szansę pojednania z partnerem Rydwan- zawalczyc o zwiazek, dzialac co o tej sytuacji myśli druga strona 4 Miecze- zbiera sie do siebie co zamierza druga osoba w sprawie powrotu 7 Kielichów- mysli o ewentualnym powrocie, ale nic nie zrobi jakie jest źródło problemu 9 Mieczy- ktos czul sie nieszczesliwy, problemy, klotnie czy powrót do siebie ma w ogóle sens 4 Monety-ma sens, to wartosciowy zwiazek czy ostatecznie wrócimy do siebie 8 denarów- jest szansa na powrot, ale wymaga to pracy dociagnęłam kartę czy jeśli pójdziemy na kompromisy bedziemy razem Śłońce- tak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi