Skocz do zawartości

Duszenie podczas snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

kilka lat temu miałam dziwna sytuację....

mieszkałam w Niemczech i tam wynajmowałam mieszkanie z koleżanką po Tajlandkach..

było tam coś dziwnego.... czułam energię, wrogą ...

jak szłyśmy spać, rano był włączony tv...

ale najdziwniejsze jest to, że gdy spałam sama w pokoju... zasypiając czuła ,ze pod sufitem płynie coś....zatacza kręgi nade mną i mnie dusi...

dusiło mnie tak co noc... niby jawa niby sen... ..aż zmieniłyśmy mieszkanie... i ustało

i wczoraj drzemałam w pokoju syna..i tez miałam dziwny sen, że niby ktoś mnie dusi, przekręca na łóżku do siebie....

niby jawa niby sen ..tylko tym razem nie bałam się

proszę o interpretację

pozdarwia

Napisano

troszkę nie podobaja mi się twoje sny... to mi wygląda jak jakas scena z filmu. A zazwyczaj jak cos takiego sie dzialo to była to sprawka demona lub bardzo złej zjawy. A tak na powaznie chyba musisz miec jakis problem z plucami, moze palisz za duzo papierosów i hmm chcesz je moze rzucic? jesli nie palisz to pewnie cos innego zwiazanego z ukladem oddychania.

Napisano

witam

palić nie palę, nigdy nie paliłam...

a duszenie przypomina tak jakby coś usiadło mi na klatce piersiowej i przyciskało do łóżka...

... i za murem ogrodu mam cmentarz , stary opuszczony , poniemiecki...władze miasta pozwoliły by natura go przykryła. teraz to wygląda na park z alejkami cmentarnymi

ludzie często tam biegają , spaceruję itd... i przechodzi przez cmentarz droga na skróty do miasta...

kiedyś jakaś kobieta mówiła mi, że tu na cmentarzu to złe energie kręcą się i żeby tędy nie chodzić....

kiedyś tam biegałam, ale ciągle widziałam za drzewami postać szczupłego mężczyzny, na czarno ubranego ...

Napisano

Poszukaj ne internecie modlitwy o uwolnienie i sobie ją na wszelki wypadek odprawiaj :tak:

Nie zaszkodzi, a takie sytuacje mogą ustać. Jeśli to nie pomoże to trzeba by poszukać głębszych przyczyn taiego zjawiska, aczkolwiek myślę,że to pierwsze powinno pomóc.

pozdrawam :)

Napisano
witam

palić nie palę, nigdy nie paliłam...

a duszenie przypomina tak jakby coś usiadło mi na klatce piersiowej i przyciskało do łóżka...

... i za murem ogrodu mam cmentarz , stary opuszczony , poniemiecki...władze miasta pozwoliły by natura go przykryła. teraz to wygląda na park z alejkami cmentarnymi

ludzie często tam biegają , spaceruję itd... i przechodzi przez cmentarz droga na skróty do miasta...

kiedyś jakaś kobieta mówiła mi, że tu na cmentarzu to złe energie kręcą się i żeby tędy nie chodzić....

kiedyś tam biegałam, ale ciągle widziałam za drzewami postać szczupłego mężczyzny, na czarno ubranego ...

cmentarz to miejsce z poświęconą ziemią, powinien być oazą spokoju dla dusz dlatego w ogóle nie powinnaś się nim przejmować. ja bym bardziej skupił się na czymś innym.. miejscem zamieszkania albo zjawą, która przywędrowała za Tobą.