Farfalla209 Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Wisielec XII (O) . Król Pucharów . 8 Buław -> 9 Pustelnik Y, zdam dzięki czyjejś pomocy? Ciężko po tych kartach jednoznacznie określić. Cytuj
Gość bakea Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Ja myślę że masz szanse na zdany egzamin .. widac ze bedziesz musiala sie niezle starac .. wisielec (o) zawsze pokazuje mi kogos kto podskakuje na jednej nodze i chce sie zlapac za wszelka cene swojego celu ale nie jest to takie wcale latwe .. poza tym masz 8 palek szybki ruch i dzialania.. ale hm nie wiem... szanse duze choc w pustelniku moze jednak nie do konca wyuczylas sie tak jak trzeba i jeszcze trzeba bedzie zasiegnac wiedzy... Trzymam kciuki_ powodzenia ... ja sie ciesze ze zdawalam egzmin 12 lat temu... było o wiele łatwiej Cytuj
Trida Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 (edytowane) ja coś czuję, ze możesz się pospieszyć (tak edytowałam ) na tym egzaminie więc uważaj. Ja w 8 buław widze takiejakby ostrzeżenie. Ale powinnaś zdać. Kielichowy to wyrozumiały koleś wiec powinno byc dobrze Edytowane 11 Września 2013 przez Trida Cytuj
Gość bakea Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 ja coś czuję, ze mozesz za mocno przygazowac na tym egzaminie więc uważaj. Ja w 8 buław widze takiejakby ostrzeżenie.Ale powinnaś zdać. Kielichowy to wyrozumiały koleś wiec powinno byc dobrze Z czym przygazowac? Z teorii? Cytuj
Trida Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 w sensie, ze za szybko klikniesz na przycisk nastepny, nie przemyslisz do konca pytania Cytuj
Gość bakea Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 (edytowane) w sensie, ze za szybko klikniesz na przycisk nastepny, nie przemyslisz do konca pytania Ano teraz zrozumialam Edytowane 11 Września 2013 przez bakea Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Nie wiem... utkniesz gdzies w jakims punkcie i tu rzeczywiscie moze Ci ktos pomoc. Pozniej pojdzie z gorki. Powinnas zdac. Podsum HB to XX Sad i II Kaplanka. Ogolnie zaufanie w to, ze jednak ostatecznie bedzie dobrze. Spokojnie, ufaj swojej intuicji... Powodzenia Cytuj
Farfalla209 Napisano 11 Września 2013 Autor Napisano 11 Września 2013 Trida to co piszesz jest bardzo prawdopodobne, muszę być bardzo ostrożna bo głównie takie błędy robię. Cytuj
x-latek Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Może na początku egzaminu/przed lub w trakcie zdarzy się coś takiego niezależnego od Ciebie. Może jakiś problem z komputerem czy coś innego. Też myślę, że powinnaś zdać. Ale Pustelnik z podsumy namawia Cię do większego przyłożenia się do nauki i do większej uwagi podczas egzaminu (nie spiesz się!, uważnie czytaj pytania!). Bodajże na Anna K talii widzimy tam Króla Kielichowego pogrążonego w lekturze. Cytuj
panna.marta Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 (edytowane) Farfallko, na początku możesz się czuć zmęczona.Pisałaś,że egzamin masz o 16, więc może będziesz po pracy? Albo pogoda Cię znuży. Później powinnaś wziąźć się w garść i pójdzie z górki. Nie bój się wisielca, on pokazuje tylko,że będziesz się słabo czuła, ale karty masz dobre. Ja też miałam w posumowaniu pustelnika. Musimy być ostrożne i nie możemy się spieszyć. Myślę,że zdasz tylko nie trać energii i chęci. Trzymam kciuki, zdamy to!!!! Edytowane 11 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
panna.marta Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Dla wtajemniczonych mamy z Farfallką egzamin tego samego dnia w tym samym ośrodku Tylko,że ja rano a Farfallka po południu. Fajny zbieg okoliczności. Jak zdamy możemy wyciągnąć karty czy będziemy razem zdawały pratyczny:D Cytuj
Farfalla209 Napisano 12 Września 2013 Autor Napisano 12 Września 2013 (edytowane) Myślę, że nie zdam za tym razem . Ten wisielec i 8 buław wg mnie pokazały to, że musiałam dłużej zostawać w pracy przez co nauka odkładała się na późny wieczór i wtedy na hurra . I ten Król Pucharów też ma teraz sens jako osoba z powodu której musiałam zostawać, ale na 100% nie wiem czy to tak . Jak będzie się okaże . A nuż zdam. Ale te karty takie średnio zdające są. Jutro weryfikacja . Powodzenia panno.marto! Edytowane 12 Września 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Trida Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 trzymam kciuki mimo wszystko, mała Pesymistko Cytuj
panna.marta Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Myślę, że nie zdam za tym razem . Ten wisielec i 8 buław wg mnie pokazały to, że musiałam dłużej zostawać w pracy przez co nauka odkładała się na późny wieczór i wtedy na hurra . I ten Król Pucharów też ma teraz sens jako osoba z powodu której musiałam zostawać, ale na 100% nie wiem czy to tak . Jak będzie się okaże . A nuż zdam. Ale te karty takie średnio zdające są. Jutro weryfikacja . Powodzenia panno.marto! Ejjj, uda Ci się nie panikuj!!! Cytuj
Farfalla209 Napisano 12 Września 2013 Autor Napisano 12 Września 2013 Ja nie panikuję tylko myślę realistycznie . Szanse nie są duże, ale zobaczymy . Jak się uda spox, jak się nie uda, to się douczę i się uda . Cytuj
panna.marta Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Ja też zamiast się uczyć dzisiaj,to randkowałam. W dodatku źle się czuję-chyba mnie przewiało:( Cytuj
x-latek Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 A to trzeba płacić za nowe podejście w teorii czy nie? Czy ponowne egzaminy są już wliczone w cenę? Cytuj
panna.marta Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 wszystko płatne 34zł i 144zł nic za darmo;p Cytuj
x-latek Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 34 za teorię, a 144 za egzamin z jazdy? Cytuj
x-latek Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 A ile można mieć poprawek w tej cenie? Chodzi mi o teorię. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 nie wiem,bo ja starą zdałam od razu a tą zdaje 1 raz. Cytuj
Farfalla209 Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 Za każdy egzamin się płaci osobno . Czyli za każde kolejne podejście znowu 34zł i tak samo praktyczny . Co do opłaty za "przelew" warto zauważyć, że ten "przelew" to jest po prostu zapłacenie przy okienku <lol2>. Po prostu słabo się robi od takiego betonu, ale trudno . Trzeba zacisnąć zęby i przejść przez to. Cytuj
Iwka78 Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 zatrzymasz się dłużej na jakimś punkcie, ale chyba jakiś gość Ci pomoże i na koniec przyśpieszysz.. suma XX to XX sąd i II kapłanka - sąd to odrodzenie, więc ja obstawiam, że zdasz Cytuj
x-latek Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 (edytowane) Za każdy egzamin się płaci osobno . Czyli za każde kolejne podejście znowu 34zł i tak samo praktyczny . Miałem na myśli to że tym bardziej lepiej zdać to za pierwszym razem, jeśli za każdym razem coś tam trzeba płacić. Ciekawe jak tam Farfallce poszło dziś? Edytowane 13 Września 2013 przez x-latek Cytuj
Farfalla209 Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 Weryfikacja Nie zdałam . 64 punkty przy 68 zaliczających. Ledwo zdążyłam na egzamin, niebezpieczeństwo spóźnienia wisiało w powietrzu . Jeszcze przed egzaminem jak jechałam do WORDu pisałam smsy chłopakowi z pytaniami o rzeczy, których nie przerobiłam, a które wydały mi się ważne, więc może to był ten pomocny Król Pucharów. Byłam pierwszą osobą, która skończyła (jak zwykle zresztą, nie lubię międlić pytań i przedłużać), szybko się uwinęłam, ale byłam ostrożna i po prostu zrobiłam najlepiej jak byłam w stanie . Ogólnie pytania spoko były, ale po prostu było kilka z materiału, którego nie zdążyłam przerobić . Cieszę się w zasadzie, że tak wyszło, bo gdybym zdała nie miałabym motywacji by przerobić resztę materiału, a tak to będę miała pewność że mam solidne podstawy teoretyczne by się poruszać autkiem . Następny termin przyszły piątek, myślę, że wtedy zdam bez problemu, chyba, że jakiś niefart się zdarzy . Dziękuję wam wszystkim za interpretacje i udział w tym wątku! Cytuj
x-latek Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Przykro mi. Zobaczcie kurcze no... Te 8 Buław na końcu, przedtem jeszcze Król Kielichowy... Możliwe, że tu ten odwr. Wisielec był najbardziej wymowną kartą. Cytuj
Iwka78 Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:-) następnym razem pójdzie przygotowana jak żyleta:-) Cytuj
panna.marta Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Buuu, ale malutko Ci zabrakło. W następny piątek dasz radę a jak zdasz,to możesz zdawać ze mną praktykę Cytuj
Farfalla209 Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 panna.marta, zobaczymy, bo ja jeszcze będę brała dużo jazd przed praktyką na pewno. Nie jeździłam rok, więc zobaczymy jak się wyrobię z tymi jazdami i jak terminy będzie miał gość z którym chcę jeździć . No i jakie będą wolne terminy na egzamin . Nom, mało zabrakło:). Ogólnie jestem zadowolona. Fajnie by było zdać od razu, no ale trudno. Ograniczeń czasowych się nie przeskoczy, w tydzień się wszystkiego nie dało rady wyuczyć mając wolne tylko wieczory . Ale bardzo się cieszę, że Tobie się udało i masz to z głowy już! Cytuj
panna.marta Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 ja to chyba więcej miałam szczęścia niż wiedzy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi