panna.marta Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 (edytowane) Od jakiegoś czasu rozważam pewną modyfikację w moim życiu zawodowym,ale nie jestem tego pewna. Wiele osób uważa,że byłabym świetną przedstawicielką handlową. Zapytałam kart czy to dobry pomysł: 1. Czy praca jako Przedstawiciel byłaby dla mnie dobra? 9 denarów, 8 pucharów, umiarkowanie XIV -> rydwan VII Tak, byłaby korzystna finansowo,ale troche trudna do udźwignięcia pod względem emocjonalnym. 2.Czy w przyszłości podejmę pracę jako REP? Rydwan VII, kochankowie VI, rycerz denarów-> moc VIII Trochę będę sie wahać. Będę świadoma tego,że ta praca wymaga dużego zaangażowania i planowaia,ale chyba się zdecyduję co podkreśla moc. 3. Czy jeśli podejmę taką pracę to będę z niej zadowolona? Królowa denarów, sprawiedliwość XI, królowa buław-> eremita IX No i tu mam problem...niby będę usatysfakcjonowana chyba finansowo, wykażę się energią i kreatywnoścą,ale chyba nie jest to do końca ta droga, którą powinnam podąrzać (eremita)? Nie wiem co podkreśla tu sprawiedliwość? Będę wdzięczna za rady. Edytowane 11 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi