Misa Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 rozkład na 3 karty. wieża odwrócony mag odwrócone 10 pucharów Przeżywa jakiś rozpad, który jest dla niego nie do zniesienia i nie ma na niego wpływu. Wisi pomiedzy nami jakieś kłamstwo. Ma wobec mnie bardzo negatywne uczucia, czy może tu chodzi o nieodwzajemnione uczucia? Cytuj
panna.marta Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Nie wiem czy nie powinnaś dać tego wątku do "wzajemnej pomocy tarocistów",ale zinterpretuję Ci to. Trudne karty, bo się przeplata wiele aspektów. Cos się stało w jego życiu. Prawdopodobnie coś niespodziewanego i bardzo trudnego w jego życiu rodzinnym. Myślę, że tu Wasze uczucia nie grały większej roli, choć masz w podsumowaniu diabła. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 ktos" bliski " z rodziny sie tu ewidentnie wtraca....wrecz manipuluje z pelna premedytacja !!! Cytuj
Farfalla209 Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Jakieś bardzo poważne problemy na tle rodzinnym. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 czasem tak bywa, że ktoś jest przejęty daną sytuacją,że nie ma czasu na kontakt z drugą osobą,albo wstydzi się jej o tym powiedzieć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi