Damian907 Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Śniła mi się kłótnia z Ojcem (była to cześć kilku intensywnych snów następujących jeden po drugim, dotyczyły one przyszłości). Nie pamiętam tematu kłótni. Utrzymuję kontakty z Ojcem, ale z wielkim trudem przychodziło nam wzajemne zrozumienie, przy czym ostatnio zaczęło się tu poprawiać. Napisałem post, ponieważ jeden z senników mówi o tym, iż taki sen może oznaczać utratę bliskiej osoby, co odrobinę mnie przeraziło. Pozdrawiam, D Cytuj
transpolmar Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Tu chodzi raczej o wewnetrzny konflikt. Ojciec to glos rozsadku. Przygladaj sie lepiej swoim decyzjom rozwazaj i nie rob niczego pochopnie. Czesto emocje biora gore w naszych decyzjach ale nie mozemy sie im bezkrytycznie poddawac. Cytuj
Damian907 Napisano 12 Września 2013 Autor Napisano 12 Września 2013 Jestem osobą mocno racjonalną, aczkolwiek jest możliwość inwestycji w związek z kobietą pełną zdolności, acz ze sporym bagażem. Cytuj
Slawomir Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Jestem osobą mocno racjonalną, aczkolwiek jest możliwość inwestycji w związek z kobietą pełną zdolności, acz ze sporym bagażem. I jest twój stary Cygan! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi