Skocz do zawartości

Wiadomość od pana...czy będzie?

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam :)

Zapytałam o wiadomość od pana/ znajomego do miesiąca czasu...czyli tak do końca września :) Ciekawe te karty...

To jest: Umiarkowanie - Jest przyjaźń, czujemy się dobrze w swoim towarzystwie, jest to relacja stabilna, silna...która toczy się swoim rytmem...

To dochodzi do tego: Paź Denarów - Relacje bardziej zadaniowe...zawodowe...

To będzie rozpoznane: As Kielichów (odpowiedź), tło: ]Kochankowie, 4 Kielichów[/b] => Pustelnik - Jakaś iskierka będzie wyczuwalna...zainteresowanie, początek czegoś innego...i dylemat... Bo nie będzie wsytarczać nam to, co już jest, ale z drugiej strony...pan nie będzie pewny, czy i jak działać...

To będzie wyczuwane: 8 kielichów (odpowiedź), tło: Mag, 3 Kielichów => Koło fortuny - Dużo tutaj emocji... Wydaje mi się, że zarówno pan, jak i ja musimy przerobić pewne bolesne dla nas sprawy...zwolnić...poddamy się temu, co "ma być"... Nie umiemy tak naprawdę sami zdecydować, gdzie chcemy tą relacją pokierować...

To odchodzi: 9 Kielichów - Czas miłych rozmów, spotkań...ale powierzchownych, nic nie wnoszących...

To nadchodzi: 6 kielichów (odpowiedź), tło: 6 Mieczy, Koło Fortuny => Koło Fortuny - Wspominanie... Faktycznie, nasza znajomość wyhamowała... Przynajmniej z mojej strony jest to pokierowane rozumem...że tak będzie lepiej... Więc zapewne tęsknimy trochę do ciepłych relacji...i rozmów...

Tak widzę to ja: Siła - ...że cokolwiek by nie było, to dam radę ;)

Otoczenie: Pustelnik - Nie ma za bardzo jak i kiedy zadziałać, okoliczności nie sprzyjają...widać wręcz oddalenie, ale też potrzebny nam czas...

Moje nadzieje/ obawy: Gwiazda - Nadzieja, że coś ruszy...

Do tego to prowadzi: Rycerz Kielichów (odpowiedź), tło: Paź Buław, Sprawiedliwość => Kochankowie - Kielichowy z wiadomością się mi nie kojarzy...ale może z buławowym pokazał tutaj dążenie do kontaktu, ale wyważone...miłe, ale nic na hura...

Wydaje mi się, że pan coś jednak może zadziałać... Więc dopytałam jeszcze czego będzie dotyczyć ta wiadomość? :D

6 Kielichów (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 7 Mieczy, As Kielichów => Pustelnik - Hmmm... Ogólnie treść będzie ciepła, może trochę nostalgiczna? ;) Może, że rozmyślał...i coś tam wymyślał :D Widać, że pan treść przemyśli, napisze miło, ale z dystansem...

Jak myślicie? :mysli:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88