marlascript Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 miałam tradycyjnie sen o zwierzętach, tym razem kot, ale od początku. Śniło mi sie z tego co pamiętam, ze przyszłam do byłego chłopaka z malutkim burym kotkiem, chyba to była ona, kotek była malutki i jeszcze nie miał siły sam chodzić. Pamiętam ze byłam z koleżanką i jej córką,które były tam przez chwilę i poszły na zewnątrz,a ja zostałam w domu byłego chłopaka,który tak w zasadzie nie wyglądał jak jego dom. Rozmawiałam z nim o czymś i trzymałam kotka w dłoniach,jakoś energicznie zaczęłam nim poruszać i kotek zaczął wymiotować mlekiem na białe prześcieradło które było na łóżku w domu chłopaka,całe prześcieradło było mokre. Położyłam się i przytuliłam kociaka do piersi i zaczęłam go karmić(własną piersią) a ze nie miałam pokarmu poprosiłam chłopaka o mleko,poszłam do kuchni i na stole stały dwie puste szklane miseczki na białym obrusie,wzięłam mleko i zaczęłam polewać nim pierś żeby kot mógł ją ssać albo zlizywać, cały czas gdzieś za oknem widziałam(słyszałam) moją koleżankę z córką które bawiły się na podwórku,kojarzę ze chyba było jakieś ognisko albo coś w tym stylu bo się unosił biały dym. Po nakarmieniu kotka poszłam podziękować za mleko a chłopak powiedział ze za chwile chyba przychodzi do niego dziewczyna i ze będzie zazdrosna i musimy isc, wiec zawołałam koleżankę i się obudziłam. Kompletnie nie wiem co ten sen znaczy a koty w różnych sytuacjach śnią mi się często. Proszę o interpretację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 marlascript, czy możliwe, że Twój sen jest wyrazem rzeczywistej chęci posiadania dziecka?? Dawno rozstaliście się z chłopakiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlascript Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 bardzo dawno i aktualnie mam chłopaka więc nie do końca właśnie rozumiem ten sen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts