JagodowaTruskawka Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Moj Pan sobie poszedl wczoraj na wieczorne wyjscie alkoholowe z kolega jak sie domyslam po 'ksywie' . Wychodzac mowil, ze bedzie za godzine, moze dwie, ale coz, nie zjawil sie do teraz, co mnie martwi. Nie mieszkamy w jednym miescie a jego tel jest zepsuty, przez co nie mam nawet jak sie z nim skontaktowac:P Myslalam, ze po prostu nie oszczedzal watroby, ale do teraz by juz dawno sie odezwal. Mamy kontakt codziennie, wiec niepokoi mnie brak odzewu. Czemu jeszcze sie ze mna nie skontaktowal: Gwiazda, 2 mieczy, As mieczy / Sad ostateczny - Chyba alkohol sie polal i to niezle(gwiazda). W 2 mieczy widze jego i jego kolege, jak siedza razem w nocy i gadaja. Sad ostateczny to chyba kac :flamenco: Chyba jednak nie mam sie czym martwic Cytuj
panna.marta Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Gwiazda, 2 mieczy, As mieczy / Sad ostateczny gwiazda, to widac,że spędził czas z przyjacielem po prostu,ale możliwe, że potem się pokłócili albo o coś ogólnie im poszło i teraz chłopak dochodzi do siebie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Bardzo mozliwe, ze kaca leczy. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Września 2013 Maestro Napisano 13 Września 2013 A to nie do Wzajemnej? Cytuj
panna.marta Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 może być i tu, bo w sumie da się to sprawdzić na dniach:) Cytuj
Caliel Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Po prostu nie ma ochoty na rozmowy moze mu przejdzie za jakis czas;) Cytuj
Trida Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 chce się chwilowo odseparowac... Powiedziałabym, ze mógł z kolegą poruszyć jakiś temat 'do przemysleń' przez co teraz własnie siedzi i duma i rozmyśla na kacu nad sensem zycia - as mieczy - myslenie a sąd - nad czyms powaznym, ew podejmowanie jakiejs decyzji. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 Bardzo mozliwe, ma problem ze znalezieniem pracy Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 tu nie widać ani kaca ani picia Juz weryfikuje:D Mialas racje. Pan juz 'wrocil'. Okazalo sie ze nie mial internetu Dzieki wszystkim za interpretacje! Cytuj
panna.marta Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Juz weryfikuje:D Mialas racje. Pan juz 'wrocil'. Okazalo sie ze nie mial internetu Dzieki wszystkim za interpretacje! czyli 2 mieczy-jako odcięcie:D Cytuj
Trida Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 czyli nikt nie zinterpretował tak, jak nam to karty chciały pokazać hehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi