Skocz do zawartości

Czemu sie jeszcze nie odezwal, troche sie martwie.

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moj Pan sobie poszedl wczoraj na wieczorne wyjscie alkoholowe z kolega jak sie domyslam po 'ksywie' . Wychodzac mowil, ze bedzie za godzine, moze dwie, ale coz, nie zjawil sie do teraz, co mnie martwi. Nie mieszkamy w jednym miescie a jego tel jest zepsuty, przez co nie mam nawet jak sie z nim skontaktowac:P Myslalam, ze po prostu nie oszczedzal watroby, ale do teraz by juz dawno sie odezwal. Mamy kontakt codziennie, wiec niepokoi mnie brak odzewu.

Czemu jeszcze sie ze mna nie skontaktowal: Gwiazda, 2 mieczy, As mieczy / Sad ostateczny - Chyba alkohol sie polal i to niezle(gwiazda). W 2 mieczy widze jego i jego kolege, jak siedza razem w nocy i gadaja. Sad ostateczny to chyba kac :flamenco:

Chyba jednak nie mam sie czym martwic

Napisano

Gwiazda, 2 mieczy, As mieczy / Sad ostateczny

gwiazda, to widac,że spędził czas z przyjacielem po prostu,ale możliwe, że potem się pokłócili albo o coś ogólnie im poszło i teraz chłopak dochodzi do siebie.

Napisano

może być i tu, bo w sumie da się to sprawdzić na dniach:)

Napisano

chce się chwilowo odseparowac...

Powiedziałabym, ze mógł z kolegą poruszyć jakiś temat 'do przemysleń' przez co teraz własnie siedzi i duma i rozmyśla na kacu nad sensem zycia ;) - as mieczy - myslenie a sąd - nad czyms powaznym, ew podejmowanie jakiejs decyzji.

Napisano

Bardzo mozliwe, ma problem ze znalezieniem pracy

Napisano
tu nie widać ani kaca ani picia

Juz weryfikuje:D Mialas racje.

Pan juz 'wrocil'. Okazalo sie ze nie mial internetu :) Dzieki wszystkim za interpretacje!

Napisano
Juz weryfikuje:D Mialas racje.

Pan juz 'wrocil'. Okazalo sie ze nie mial internetu :) Dzieki wszystkim za interpretacje!

czyli 2 mieczy-jako odcięcie:D

Napisano

czyli nikt nie zinterpretował tak, jak nam to karty chciały pokazać hehe :)