Skocz do zawartości

czy jeszcze zadzowni?

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dostałam dziś telefon ważny,ale kurczę nie mogłam rozmawiać, bo egzamin miałam. No i teraz się stresuję czy ta Pani jeszcze dzisiaj do mnie zadzwoni?

rycerz pucharów, 4 puchary, kochankowie VI dołożona 10pucharów ->eremita IX

powinna zadzwonić,ale chyba już nie dzisiaj. Dziś już przeszła mi ta szansa koło nosa.

Co powinnam zrobić w tej sytuacji?

3 buław, as buław, 9 pucharów-> mag I

as bulaw mówi ,że chyba powinnam się przypomnieć, wyjdę na bardziej kreatywną,aaaaleee teraz już za późno chyba ;/ i powinam też się przygotować na to,że ona będzie chciała szybkiej współpracy.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

ona oddzwoni owszem ale radziłabym tak jak Bridaaa oddzwonić - o ile masz taką możliwość.

wydaje mi się, ze oddzwoni jeśli hmm... nie znajdzie odpowiedniej osoby do danej sprawy (mam nadzieje, ze rozumiesz co mam na mysli ;))

Napisano (edytowane)

tak zaproponowałam,że zadzownię za chwilę,bo mam rgzamin,ale ta Pani powiedziała,że sama zadzowni,bo ma spotkania za chwilę i nie będzie mogła rozmawiać.Potem zadzwoniłam i cisza, no i teraz się zastnawiam czy zadzowni. Drugi raz nie będę próbować. Nie chcę być też namolna.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

ona oddzwoni - widac po kochankach, ale podsuma w eremicie pokazuje, że nie dziś

a co do edytowanego posta:

Co powinnam zrobić w tej sytuacji?

3 buław, as buław, 9 pucharów-> mag I

nooo tutaj widać jednak twoje wyjście z inicjatywą - karty ruchu jak nic wg mnie i owszem - wydaje mi sie, ze powinnas sie przygotowac na 'szybcie rozpoczecie współpracy' :)

Napisano

Tridzia, jeszcze 2 raz edytowałam:) Pewnie wszystko przez to,że te telefony takie późne a i kobieta ma chyba sporo pracy.

Napisano

bądź dobrej myśli przede wszystkim :) i chwytaj jutro koło 10 za telefon :D

Napisano

aaa faktycznie :D

w tej pracy czas mi inaczej leci... jak sie nie ma wolnych weekendów to każdy dzień moze być poniedziałkiem :D

Napisano

narazie nie oddzwoniła. W pt po południu próbowałam jeszcze do niej zadzownić,ale nie odebrała,więc chyba już nici z tego....

Napisano

chyba dziś zadzowniła!Ale znowu nie miałam czasu odebrać wrrrrrrrrrr a jak oddzwoniłam to znowuż ona nie odbiera!To chyba nie ma szans :(

Napisano

kurde no błędne koło. Czy ta Pani jeszcze raz do mnie zadzowni?

9 denarów, król buław, eremita IX-> rydwan VII

wygląda na to,że jeszcze będzie próbowała ale przyjmie jakąś inną metodę. A Ty jak uważasz Tridiunia?:D

Napisano
kurde no błędne koło. Czy ta Pani jeszcze raz do mnie zadzowni?

9 denarów, król buław, eremita IX-> rydwan VII

wygląda na to,że jeszcze będzie próbowała ale przyjmie jakąś inną metodę. A Ty jak uważasz Tridiunia?:D

Wydaje mi się, ze zadzwoni ale tym razem pan z firmy ale cóz - znów nie będziesz mogła odebrać.

ja bym Ci proponowala napisac jakiegos smsa, z godzina, o której mozesz rozmawiac czy cos (tak mi sie ten rydwan skojarzył) i czatować przy telefonie :D

Napisano

Zadzowniła :D Udało się bez żadnych smsów i innych takich- widać zależało jej :)

Napisano

i elegancko :D bardzo sie ciesze :) a opowiadaj cóz to za rozmowa etc :> praca?