panna.marta Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 (edytowane) Dostałam dziś telefon ważny,ale kurczę nie mogłam rozmawiać, bo egzamin miałam. No i teraz się stresuję czy ta Pani jeszcze dzisiaj do mnie zadzwoni? rycerz pucharów, 4 puchary, kochankowie VI dołożona 10pucharów ->eremita IX powinna zadzwonić,ale chyba już nie dzisiaj. Dziś już przeszła mi ta szansa koło nosa. Co powinnam zrobić w tej sytuacji? 3 buław, as buław, 9 pucharów-> mag I as bulaw mówi ,że chyba powinnam się przypomnieć, wyjdę na bardziej kreatywną,aaaaleee teraz już za późno chyba ;/ i powinam też się przygotować na to,że ona będzie chciała szybkiej współpracy. Edytowane 13 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
bridaa Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 oddzwoń do niej, ona może miec inna opcje, inny wybor Cytuj
Trida Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 ona oddzwoni owszem ale radziłabym tak jak Bridaaa oddzwonić - o ile masz taką możliwość. wydaje mi się, ze oddzwoni jeśli hmm... nie znajdzie odpowiedniej osoby do danej sprawy (mam nadzieje, ze rozumiesz co mam na mysli ) Cytuj
panna.marta Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 (edytowane) tak zaproponowałam,że zadzownię za chwilę,bo mam rgzamin,ale ta Pani powiedziała,że sama zadzowni,bo ma spotkania za chwilę i nie będzie mogła rozmawiać.Potem zadzwoniłam i cisza, no i teraz się zastnawiam czy zadzowni. Drugi raz nie będę próbować. Nie chcę być też namolna. Edytowane 13 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
Trida Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 ona oddzwoni - widac po kochankach, ale podsuma w eremicie pokazuje, że nie dziś a co do edytowanego posta: Co powinnam zrobić w tej sytuacji?3 buław, as buław, 9 pucharów-> mag I nooo tutaj widać jednak twoje wyjście z inicjatywą - karty ruchu jak nic wg mnie i owszem - wydaje mi sie, ze powinnas sie przygotowac na 'szybcie rozpoczecie współpracy' Cytuj
panna.marta Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 Tridzia, jeszcze 2 raz edytowałam:) Pewnie wszystko przez to,że te telefony takie późne a i kobieta ma chyba sporo pracy. Cytuj
Trida Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 bądź dobrej myśli przede wszystkim i chwytaj jutro koło 10 za telefon Cytuj
panna.marta Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 jutro sobota:D wiec w pn. Cytuj
Trida Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 aaa faktycznie w tej pracy czas mi inaczej leci... jak sie nie ma wolnych weekendów to każdy dzień moze być poniedziałkiem Cytuj
panna.marta Napisano 16 Września 2013 Autor Napisano 16 Września 2013 narazie nie oddzwoniła. W pt po południu próbowałam jeszcze do niej zadzownić,ale nie odebrała,więc chyba już nici z tego.... Cytuj
panna.marta Napisano 18 Września 2013 Autor Napisano 18 Września 2013 chyba dziś zadzowniła!Ale znowu nie miałam czasu odebrać wrrrrrrrrrr a jak oddzwoniłam to znowuż ona nie odbiera!To chyba nie ma szans Cytuj
panna.marta Napisano 18 Września 2013 Autor Napisano 18 Września 2013 kurde no błędne koło. Czy ta Pani jeszcze raz do mnie zadzowni? 9 denarów, król buław, eremita IX-> rydwan VII wygląda na to,że jeszcze będzie próbowała ale przyjmie jakąś inną metodę. A Ty jak uważasz Tridiunia? Cytuj
beatrycze18 Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Musisz uzbroić się w cierpliwość myślę, że zadzwoni Cytuj
Trida Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 kurde no błędne koło. Czy ta Pani jeszcze raz do mnie zadzowni?9 denarów, król buław, eremita IX-> rydwan VII wygląda na to,że jeszcze będzie próbowała ale przyjmie jakąś inną metodę. A Ty jak uważasz Tridiunia? Wydaje mi się, ze zadzwoni ale tym razem pan z firmy ale cóz - znów nie będziesz mogła odebrać. ja bym Ci proponowala napisac jakiegos smsa, z godzina, o której mozesz rozmawiac czy cos (tak mi sie ten rydwan skojarzył) i czatować przy telefonie Cytuj
panna.marta Napisano 19 Września 2013 Autor Napisano 19 Września 2013 Zadzowniła Udało się bez żadnych smsów i innych takich- widać zależało jej Cytuj
Trida Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 i elegancko bardzo sie ciesze a opowiadaj cóz to za rozmowa etc :> praca? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi