Skocz do zawartości

Co on do mnie czuje? dwa pytania

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co on do mnie czuje-SAD,ŚWIAT,As buław,CESARZOWA- żywi do mnie uczucia.

Jak bedzie wygladała nasza relacja dalej(3 msc)?-Paż denarów,4 kielichów, DIABEŁ- wiecej myślenia niz działania. drogi sie rozejda

Napisano
Co on do mnie czuje-SAD,ŚWIAT,As buław,CESARZOWA.
widać, że jesteś dla niego kobietą życia prawie same AWu... więc odgrywasz ogromną rolę, ale patrząc po kartach to ten świat w środku to tak jakby nie wykorzystał szansy bycia z tobą...
Jak bedzie wygladała nasza relacja dalej(3 msc)?-Paż denarów,4 kielichów, DIABEŁ-
będziesz uwiązana emocjonalnie....
Napisano

Co on do mnie czuje?

Sąd ostateczny XX, Świat XXI, As buław, Cesarzowa III-> Mag I

on sie przy Tobie dobrze czuje, jesteś też dla niego kimś bliskim (jego sercu), może kobietą bliską jego ideałom.

Jak bedzie wygladała nasza relacja dalej(3 msc)?

Paź denarów,4 kielichów, Diabeł XV- > Mag I

Będą takie podchody,ale ktoś z Was chyba nie dokońca będzie do tego przekonany i druga strona może być lekko wkurzona z tego powodu.

Napisano
Co on do mnie czuje-SAD,ŚWIAT,As buław,CESARZOWA- żywi do mnie uczucia.

Jak bedzie wygladała nasza relacja dalej(3 msc)?-Paż denarów,4 kielichów, DIABEŁ- wiecej myślenia niz działania. drogi sie rozejda

Na pewno uwaza Cie za osobe jedyna w swoim rodzaju,inteligentna,towarzyska,z klasa,pelna wdzieku i uroku.Bardzo mu sie podobasz fizycznie i aktualnie jestes w jego myslach.

Wasz relacj dalej:

Wkrada sie znudzenie i poczucie utkniecia w takim sobie zwiazku.Brak tematow do rozmow.Powolne odsuwanie sie