Jump to content

Ci się między nami wydarzy w najbliższym czasie?

emilr

Recommended Posts

Posted

Znajomość z pracy, Pan przygląda mi się, patrzy w oczy (nadal:)), widzę, ze mu sie podobam. Do tej pory zero aktywności z jego strony. Ostatnio coś sie ruszyło. Troszeczkę. Jakby sie otwierał, powolutku. Może to normalny rozwój zwykłej znajomości, bez drugiego dna. No musiałam podejrzeć, co w tarocie piszczy na ten temat. Ja mam cheć rozwijać to, prywatnie :) On chyba jest żonaty.

Tali RW, cała. Pozycja prosta.

Co się między nami wydarzy w najbliższym czasie? (maksymalnie 3 m-cy)

Księżyc XVIII, Kapłan V, 3 kielichów => XIV umiarkowanie, HB VIII sprawiedliwość. po prostu nic sie nie wydarzy. Jeśli jest żonaty, to przy tym zostanie. Księżyc moze oznaczac, ze mamy cheć na więcej, podoobamy sie sobie,a le to pozostanie w ukryciu. Ta znajomość polega na pożądliwych spojrzeniach (on też baaardzo mi się podoba). Ewentualnie może sie troszke rozwinać, ale na zasadzie moze nie przyjaźni, ale miłych pogaduszek (3 kiel)

Czy zblizymy sie do siebie na gruncie prywatnym?

XIII śmierć, Mag I, Wieża XVI, dobrałam XV diabeł - jej, nieciekawie to sie rysuje. Teraz moze cos sie dzieje, w tempie żółwim - XIII śmierć (chociaż nie jestem pewna, czy to po prostu naturalny rozwój zwykłej znajomosći. On zadecyduje o tym (Mag I), że jednak lepiej to skonczyć, zanim sie zacznie dziać cos wiecej (wieża i diabeł). Albo po prostu dostanie t, co chce i tyle. Chyba muszę bardziej uważac.

Będę bardzo wdzięczna za pomoc:)

Na niego takie karty mi wyszły. Dziwne... Czy taka ilość AW zawsze oznacza jakies wazniejsze wydarzenia? Czytałam, że to ma znaczenie. Jak to wygląda w "praktyce"? Zastanawiam sie też nad tym, że ta znajomość moze narobic mi sporo galimatiasu w życiu. w sensie negatywym.

Posted

Księżyc XVIII, Kapłan V, 3 kielichów => XIV umiarkowanie, HB VIII sprawiedliwość.

Wiec z tych kart widac na poczatku takie spogladanie na siebie, jak do tej pory, czajenie sie, kontakty formalno-zawodowe. Dalej mozliwe, ze jakos sie do siebie zblizycie, nie od razu wielkie dzwony, ale moze cos zatrybic, ze bardziej przyjaznie a tym samym bardziej otwarcie spojrzycie na siebie, moze jakies spotkanie, niekoniecznie od razu sam na sam, ale np. w wiekszym gronie. I mozliwosc na sam poczatek takiej nawet fajnej znajomosci, z opcja pogadania czasem, spotkania itp.

XIII śmierć, Mag I, Wieża XVI, dobrałam XV diabeł

Ogolnie widac tu jakas powazna transformacje znajomosci. W Magu pan (a moze nie tylko pan) powinien ruszyc do dzialania. Wieza i Diabel to wyjscie poza dotychczasowe granice, a i popchniecie znajomosci w strone bliskosci wrecz. Moglby tu byc taki dosc eksplozywny seks, ktory spada na Was jak grom z jasnego nieba. Takie no... szalenstwo nawet.

• Like 1
Posted

Dziękuje Sacralku :) A ja od razu wszystko czarno widzę.... To, co piszesz brzmi realnie. Tak moze byc. To do niego pasuje. Spotkanie prywatnie - ho ho.! Wydaje mi sie, że wiele wody upłynie, może w innym życiu w końcu coś ruszy? Ale podobam mu się. Widzę, że bardzo. Czasem zapatrzy się, po czym peszy się i ucieka. Ale to tylko patrzenie.

Jestem pewna, że jeśli on wykaże inicjatywę, ja na pewno temat podejmę. Chyba, że cos głupiego powiem, co często mi sie zdarza, gdy jestem zdenerwowana.A pewnie byłabym, gdyby pan aczął działać:)

W tej śmierci też później pomyślałam, że cos się zmieni bezpowrotnie. Juz nie bedzie jak dawniej. Zmartwiły mnie tylko te karty końcowe. Z drugiej strony diabeł zęsto poakzywał mi ognistą namiętność.

Posted

no ja tego tak sielsko nie widzę

ewentualna formowa jakaś imprezka ale wg mojego postrzegania tych kart nie widać "zacieśnienia"znajomości czy wyjścia jej poza daleko poza obecne ramy

Posted

Iridos

Impreza jest nierealna. Nie spotkamy sie w taki sposób na pewno (przynajmniej nie w ciagu 3 m-cy).

Posted

Nic z tych rzeczy, wspólpracujemy ze sobą. Inne swiaty. ja w jego kregi nie wejdę, nawet przypadkiem. On w moje też. NIe na gruncie zawodowym. na pewno.

Posted

Księżyc XVIII, Kapłan V, 3 kielichów => XIV umiarkowanie, HB VIII sprawiedliwość.

Moim zdaniem nie. Pan może o tym myśleć i trochę odwoływać się do aspektów moralnych. Ale raczej bez szału i formalnie.

Ktoś może coś próbować zacząć robić w tym kierunku,ale raczej to nie wypali. Zostanie tylko niedosyt i pożądanie.

• Like 1
Posted

No zobaczymy. Sama jestem ciekawa, jak tam sie to zisci ten rozklad. Opcja Iridos bardzo realna tez.

Nic... ciekawa jestem. Czekam wiec na weryfikacje z czasem... :bukiet:

• Maestro
Posted

z poczatku jeszcze niepewność, takie ostrożne podchodzenie do siebie, za 2 miesiące możliwe spotkanie w jakimś fajnym miejscu

XIII śmierć, Mag I, Wieża XVI, dobrałam XV diabeł - nastąpi na pewno przełom, z tym, że on Cię może zaskoczyć i to ogromnie, nie wiem w tym diable to i propozycja romansu może być, albo licho wie co jeszcze

• Like 1
Posted

Księżyc XVIII, Kapłan V, 3 kielichów => XIV umiarkowanie

moze w trakcie rozmowy dowiesz sie, ze pan jest zonaty

jednoczesnie, ze nie jestes mu obojetna (w 3 pucharach), ze jest sklonny poglebiac Wasza znajomosc

tu rozumiem, ze pytanie rozciaga sie tez na 3 m-ce?

sadze, ze pan sie przelamie i zacznie byc bardziej aktywny - choc na poczatku w delikatny sposob

i napiecie bedzie roslo miedzy Wami,

bedzie Wam przeszkadzalo to, co niewypowiedziane, niezrealizowane pragnienia

bedzie potrzeba fizycznej realizacji uczuc

• Like 1
Posted

Panno Marto, Inez i Alatheo - pięknie dziekuję :)

Alatheo - drugie pytanie też na 3 m-ce.

Ciekawe, bardzo różne interpretacje. Jakaś zmiana w stosunkach się rysuje.