pawel116 Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 Jak zrealizuje się zamiar założenia skrytki pocztowej w poniedziałek? Rycerz Kielichów, Mag, 5 Kielichów -> Rydwan, HB Kochankowie nie da rady, byłem dzisiaj ale Pani w okienku powiedziała mi, że muszę przyjść w tygodniu, poza tym nie wie czy są jeszcze wolne skrytki, być może trzeba będzie pójść na inną pocztę Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 Po tych kartach widac, ze checi sa, ale zrealizowac nie zrealizuje sie. Pojdziesz z niczym. Cytuj
pawel116 Napisano 14 Września 2013 Autor Napisano 14 Września 2013 Może od razu pójdę na inną pocztę, Kochankowie to wybór, więc zobaczymy Cytuj
x-latek Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 I bardzo możliwe, że ten Rydwan z podsumy mówi Ci, żeby nie zastanawiać się za dużo tylko poszukać wolnej skrytki na jakiejś innej poczcie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 Prawda x-latku? Tez pomyslalam o tym. Rydwan nie rozdrabnia sie na rzeczy, ktore nie przynosza mu nic konkretnego. Woz albo przewoz. Jak sa jakies niedopowiedzenia, idzie swoja droga i szuka innych mozliwosci. Cytuj
emilr Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 Jak zrealizuje się zamiar założenia skrytki pocztowej w poniedziałek? Rycerz Kielichów, Mag, 5 Kielichów -> Rydwan, HB Kochankowie nie da rady, byłem dzisiaj ale Pani w okienku powiedziała mi, że muszę przyjść w tygodniu, poza tym nie wie czy są jeszcze wolne skrytki, być może trzeba będzie pójść na inną pocztę myśle, że albo będziesz musiał poczekać na zwolnienie sie skrytki. Albo w innym urzędzie poszukasz. le na końcu ejst rozczarowanie. NIe wiem, wiec, czy w poniedziałek to sie uda Cytuj
x-latek Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 myśle, że albo będziesz musiał poczekać na zwolnienie sie skrytki. Albo w innym urzędzie poszukasz. le na końcu ejst rozczarowanie. NIe wiem, wiec, czy w poniedziałek to sie uda W takim razie ten Rydwan z podsumy może mówić, żeby szukać niezłomnie dalej skrytki, aż do skutku. Cytuj
emilr Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 W takim razie ten Rydwan z podsumy może mówić, żeby szukać niezłomnie dalej skrytki, aż do skutku. ciekawa jestem weryfikacji, ale życzę Ci, zebys nie musiał ganiac po miescie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 5 Kielichow to m.in. nie tyle lub nie tylko rozczarowanie, ale takze spojrzenie prawdzie w oczy, zdjecie klapek iluzji, czyli w skrocie, oczekiwania nie spelniaja sie. Rozmijaja sie z rzeczywistoscia. To MOZE rodzic bol i rozczarowanie, ale nie musi, jezeli odpowiednio do tego podejdziemy. Tu w tym przypadku... najprawdopodobniej pokazuja, ze oczekiwanie, ze ta skrytka tam jednak bedzie, nie zrealizuje sie. Ale tez jestem ciekawa weryfikacji. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Września 2013 Maestro Napisano 15 Września 2013 W tym Rycerzu ja widzę sporo niepewnosci, tak jakbyś nie był do końca przekonany, ze uda sie Tobie,ale wydaje mi się,ze jeśli użyjesz swojego czaru osobistego i daru przekonywania, co widac w Magu, to uda się, w tej 5 kielichów może byc tak, że zabraknie Ci czegoś do dopełnienia formalności, jakiegoś druku, znaczka skarbowego, czy czegoś w tym stylu i możliwe, że będziesz musiał wrócić na tę pocztę..... Cytuj
pawel116 Napisano 16 Września 2013 Autor Napisano 16 Września 2013 Więc tak: byłem dzisiaj na poczcie, oczywiście potwierdziły się obawy tamtej Pani odnośnie zajętości skrytek, ale założyli mi skrytkę na innej poczcie i dali kluczyk - kazali przejść się tam w wolnej chwili i sprawdzić czy działa zamek. Tylko że podobno jeśli w skrytce będzie awizo to odbiór będzie i tak na mojej poczcie - czyli 2 razy chodzenie... Czuję, że szybko z tego zrezygnuję Cytuj
x-latek Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Więc tak: byłem dzisiaj na poczcie, oczywiście potwierdziły się obawy tamtej Pani odnośnie zajętości skrytek, ale założyli mi skrytkę na innej poczcie i dali kluczyk - kazali przejść się tam w wolnej chwili i sprawdzić czy działa zamek. Tylko że podobno jeśli w skrytce będzie awizo to odbiór będzie i tak na mojej poczcie - czyli 2 razy chodzenie... Czuję, że szybko z tego zrezygnuję To spodziewasz się tak często awiza dostawać? Ja bym trzymał teraz tą skrytkę, a w międzyczasie sprawdzał czy zwolniła się jakaś na swej poczcie. Rozumiem to w ten sposób, że nie zależy Ci na tych pieniądzach które musiałeś wpłacić z góry za skrytkę na drugiej poczcie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi