Jump to content

dlaczego ? dziwny rozkład

Recommended Posts

Guest paulinqa123
Posted

Słuchajcie zadałam pytanie kartom dlaczego on nie odbiera telefonu i nie oddzwania... miał być u mnie już 2 godziny temu i zero odezwu

Pierwszy raz wyszedł mi taki rozkład,,,

9 kier, 10 kier, 6 kier, 5 kier, 8 kier (o)....

Macie jakiś pomysł co to może oznaczać ? Zdradza ? spędza czas z inną ?? zakochał sie wkimś? nie rozumiem

Guest paulinqa123
Posted

jestem w szoku.. pierwszy raz w życiu wyszły mi same kiery... dodam że losowałam karty... to jest aż nieprawdopodobne..

Posted

powiedziałabym, że akutalne bardzo miło spędza sobie czas i chce utrzymac tą chwilę jak nadłużej. To może być jakieś rozdzinne spotkanie albo z kumplami też. Nie martw się bo bardzo mozliwe, że nie ma czym :tak:

Guest paulinqa123
Posted

własnie raczył sie odezwac... najpierw był u babci potem pojechał zawiezc mame do dentysty... i zapomnial tel. jakies to dziwne jest...

Guest paulinqa123
Posted

no nie wiem sama,,, te karty za bardzo mi do tego nie pasują... ewentualnie miło spędzał czas u babci na kawie ale to też raczej dziwne... z resztą wkurzył mnie nieziemsko i zrobiłam mu haje

dziękuje Ci bardzo Daffne że spojrzałaś

Posted
no nie wiem sama,,, te karty za bardzo mi do tego nie pasują... ewentualnie miło spędzał czas u babci na kawie ale to też raczej dziwne... z resztą wkurzył mnie nieziemsko i zrobiłam mu haje

dziękuje Ci bardzo Daffne że spojrzałaś

10 kier to zgromadzenie jakieś...często pokazuje mi spotkaie rodzinne albo ze znajomymi,których bardzo lubię... nie widze tu nic złego..

będzie dobrze :przytul: