Skocz do zawartości

Rozkład na tzw. przeznaczenie

Gość kaczka_dziwaczka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kaczka_dziwaczka
Napisano

Hej, w innym wątku wyczytałam, że można zrobić rozkład z kart na tzw. przeznaczenie. Ja zrobiłam z klasycznych tylko nie bardzo umiem to zinterpretować (nigdy nie wróżyłam sobie sama). Może mi ktoś pomóc?

Rozkład:

1. 5 KARO

2. 7 KARO

3. 8 KARO

4. dama PIK

5. 7 KIER

6. 10 TREFL

7. 4 KARO

Pozdrawiam;)

Napisano

spróbuj zinterpretować, a my poprawimy ;) bez twojej interpretacji nikt ci nie pomoże ;) takie zasady ;) i nie bój się, każda z nas wypisuje często głupoty i sie myli ;) njwazniejsze to się odważyć i napisać ;)

Gość kaczka_dziwaczka
Napisano

1 - obecna sytucja 5 KARO- brak stabilizacji, naiwność, zaufanie niewłaściwej osobie, zdany egzamin-sukces

2 - przeszłość, wydarzenie z przeszłości, które wpływa na obecną sytuację, na

obecny stan ducha Pytającego- 7 KARO- kłopoty sercowe, kłótnie, konflikty

3 - obawy- 8 KARO- chyba brak stabilizacji, strach przed znaminami

4 - SERCE PROBLEMU - dama PIK- odejście waznej osoby, samotnośc

5 - przez co trzeba będzie przejść, co Cię czeka- 7 KIER-nie wiem cos na zasadzie miłości, potem zdrada/kłopoty uczuiowe/jakas niekorzystna

6 - co nalezy uczynić- 10 TREFL- obserwacja ludzi, mniejsze zaufanie do innych, analizowanie tego co mówią

7 - wynik, rezultat- 4 KARO--pozytywna, spełnienie marzeń.

Nie wiem, troche bezsensu to wszystko ale opierałam sie na interpretacjach kart z tego forum.

Napisano
1 - obecna sytucja 5 KARO- wykorzystuj wszystkie okazje, gdyz przyniosą ci one sukces.

obecny stan ducha Pytającego- 7 KARO- było duzo niedomówień, plotek i trudności

3 - obawy- 8 KARO- że nie będziesz miała stabilizacji materialnej

4 - SERCE PROBLEMU - dama PIK-rozczarowanie, ból, zerwane uczucie poprzez inną kobietę.

5 - przez co trzeba będzie przejść, co Cię czeka- 7 KIER-uważaj na nieuczciwe osoby

6 - co nalezy uczynić- 10 TREFL- obserwacja ludzi, mniejsze zaufanie do innych, analizowanie tego co mówią ale tez odmiana losu i niespodziewane pieniądze

7 - wynik, rezultat- 4 KARO--pozytywna, spełnienie marzeń.z pomocą przyjaciół wszystko sie ułoży, koniec trduności

Nie wiem, troche bezsensu to wszystko ale opierałam sie na interpretacjach kart z tego forum.

Nie wiem ile z tego jest dobrze, ale się starałam ;)

Napisano
1 - obecna sytucja 5 KARO- brak stabilizacji, naiwność, zaufanie niewłaściwej osobie, zdany egzamin-sukces --powinnas otworzyc sie na to co przynosi los, pozytywne ukladanie sie spraw w roznych dziedzinach zycia

obecny stan ducha Pytającego- 7 KARO- kłopoty sercowe, kłótnie, konflikty-niestabilnosc, zmiany w zyciu

3 - obawy- 8 KARO- chyba brak stabilizacji, strach przed znaminami- obawy ze nie podolasz jakims zyciowym wyzwaniom i ze nie bedziesz /nie jestes konsekwentna w dazeniu do wynaczonych celo zyciowych

4 - SERCE PROBLEMU - dama PIK- odejście waznej osoby, samotnośc--moze to ze masz jakies problemy ale i tak wyciagasz reke do ludzi, ktorzy maja ich wiecej, jednak oni tego nie potrafia docenic

5 - przez co trzeba będzie przejść, co Cię czeka- 7 KIER-nie wiem cos na zasadzie miłości, potem zdrada/kłopoty uczuiowe/jakas niekorzystna--problemy milosne i ogolnie emocjonalne, bedziesz musiala na siebie i innych spojrzec z innej strony, przewartosciowac niektore rzeczy i nauczyc bardziej twardo stapac po ziemi, zeby ponownie nie zostac oszukana, tak ogolnie

6 - co nalezy uczynić- 10 TREFL- obserwacja ludzi, mniejsze zaufanie do innych, analizowanie tego co mówią--tez sie tym zgadzam, plus powinnas bardziej uwierzyc w siebie,w to, ze to ty nadajesz swojemu zyciu pewien bieg, i ze inni powinni sie do ciebie dostosowac a nie na odwrot, nie pozwol nikomu sie kontrolowac

7 - wynik, rezultat- 4 KARO--pozytywna, spełnienie marzeń.--dobra passa w roznych dziedzinach zycia, zakonczenie klopotow i dobre widoki na przyszlosc

tyle mi sie udalo:)

Gość paulinqa123
Napisano

1 - obecna sytucja 5 KARO- pomyślnie sprawy się układają zarówno w pracy jak i w domu

obecny stan ducha Pytającego- 7 KARO- trudności,nerwy,agresja,złość,napięta sytuacja,nieporozumienia

3 - obawy- 8 KARO- obawiasz sie zmian,podejmowania nowych trudnych decyzji,nowych wydarzeń,obawiasz sie też troszke że może nie wystarczyć finansów do jakiegoś celu

4 - SERCE PROBLEMU - dama PIK- zdrada (niekoniecznie fizyczna) ze strony bliskiej ci osoby,która się od ciebie odwróciła

5 - przez co trzeba będzie przejść, co Cię czeka- 7 KIER-trudne, nie dokońca wyjaśnione sprawy,złudzenia,oszustwa

6 - co nalezy uczynić- 10 TREFL-wyjaśniać zawiłe sprawy, próbować je rozwiązać no i mieć ograniczone zaufanie do innych

7 - wynik, rezultat- 4 KARO--sytuacja ewidentnie sie poprawi,polepszy,wybrniesz z trudnych wydarzeń,nieporozumieńi nastąpi stabilizacja i spokój

Gość kaczka_dziwaczka
Napisano

W sumie nie pierwszy raz karty mówią, że wszytsko się ułoży. Szkoda tylko, że czas w nich jest ruchomy i tak naprawdę nigdy nie wiadomo kiedy to nastąpi...