Gość kaczka_dziwaczka Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Hej, w innym wątku wyczytałam, że można zrobić rozkład z kart na tzw. przeznaczenie. Ja zrobiłam z klasycznych tylko nie bardzo umiem to zinterpretować (nigdy nie wróżyłam sobie sama). Może mi ktoś pomóc? Rozkład: 1. 5 KARO 2. 7 KARO 3. 8 KARO 4. dama PIK 5. 7 KIER 6. 10 TREFL 7. 4 KARO Pozdrawiam;) Cytuj
karolka365 Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 spróbuj zinterpretować, a my poprawimy bez twojej interpretacji nikt ci nie pomoże takie zasady i nie bój się, każda z nas wypisuje często głupoty i sie myli njwazniejsze to się odważyć i napisać Cytuj
Gość kaczka_dziwaczka Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 1 - obecna sytucja 5 KARO- brak stabilizacji, naiwność, zaufanie niewłaściwej osobie, zdany egzamin-sukces 2 - przeszłość, wydarzenie z przeszłości, które wpływa na obecną sytuację, na obecny stan ducha Pytającego- 7 KARO- kłopoty sercowe, kłótnie, konflikty 3 - obawy- 8 KARO- chyba brak stabilizacji, strach przed znaminami 4 - SERCE PROBLEMU - dama PIK- odejście waznej osoby, samotnośc 5 - przez co trzeba będzie przejść, co Cię czeka- 7 KIER-nie wiem cos na zasadzie miłości, potem zdrada/kłopoty uczuiowe/jakas niekorzystna 6 - co nalezy uczynić- 10 TREFL- obserwacja ludzi, mniejsze zaufanie do innych, analizowanie tego co mówią 7 - wynik, rezultat- 4 KARO--pozytywna, spełnienie marzeń. Nie wiem, troche bezsensu to wszystko ale opierałam sie na interpretacjach kart z tego forum. Cytuj
karolka365 Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 1 - obecna sytucja 5 KARO- wykorzystuj wszystkie okazje, gdyz przyniosą ci one sukces.2 - przeszłość, wydarzenie z przeszłości, które wpływa na obecną sytuację, na obecny stan ducha Pytającego- 7 KARO- było duzo niedomówień, plotek i trudności 3 - obawy- 8 KARO- że nie będziesz miała stabilizacji materialnej 4 - SERCE PROBLEMU - dama PIK-rozczarowanie, ból, zerwane uczucie poprzez inną kobietę. 5 - przez co trzeba będzie przejść, co Cię czeka- 7 KIER-uważaj na nieuczciwe osoby 6 - co nalezy uczynić- 10 TREFL- obserwacja ludzi, mniejsze zaufanie do innych, analizowanie tego co mówią ale tez odmiana losu i niespodziewane pieniądze 7 - wynik, rezultat- 4 KARO--pozytywna, spełnienie marzeń.z pomocą przyjaciół wszystko sie ułoży, koniec trduności Nie wiem, troche bezsensu to wszystko ale opierałam sie na interpretacjach kart z tego forum. Nie wiem ile z tego jest dobrze, ale się starałam Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 około 22 dam interpretacje Cytuj
koteczek29aw Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 1 - obecna sytucja 5 KARO- brak stabilizacji, naiwność, zaufanie niewłaściwej osobie, zdany egzamin-sukces --powinnas otworzyc sie na to co przynosi los, pozytywne ukladanie sie spraw w roznych dziedzinach zycia2 - przeszłość, wydarzenie z przeszłości, które wpływa na obecną sytuację, na obecny stan ducha Pytającego- 7 KARO- kłopoty sercowe, kłótnie, konflikty-niestabilnosc, zmiany w zyciu 3 - obawy- 8 KARO- chyba brak stabilizacji, strach przed znaminami- obawy ze nie podolasz jakims zyciowym wyzwaniom i ze nie bedziesz /nie jestes konsekwentna w dazeniu do wynaczonych celo zyciowych 4 - SERCE PROBLEMU - dama PIK- odejście waznej osoby, samotnośc--moze to ze masz jakies problemy ale i tak wyciagasz reke do ludzi, ktorzy maja ich wiecej, jednak oni tego nie potrafia docenic 5 - przez co trzeba będzie przejść, co Cię czeka- 7 KIER-nie wiem cos na zasadzie miłości, potem zdrada/kłopoty uczuiowe/jakas niekorzystna--problemy milosne i ogolnie emocjonalne, bedziesz musiala na siebie i innych spojrzec z innej strony, przewartosciowac niektore rzeczy i nauczyc bardziej twardo stapac po ziemi, zeby ponownie nie zostac oszukana, tak ogolnie 6 - co nalezy uczynić- 10 TREFL- obserwacja ludzi, mniejsze zaufanie do innych, analizowanie tego co mówią--tez sie tym zgadzam, plus powinnas bardziej uwierzyc w siebie,w to, ze to ty nadajesz swojemu zyciu pewien bieg, i ze inni powinni sie do ciebie dostosowac a nie na odwrot, nie pozwol nikomu sie kontrolowac 7 - wynik, rezultat- 4 KARO--pozytywna, spełnienie marzeń.--dobra passa w roznych dziedzinach zycia, zakonczenie klopotow i dobre widoki na przyszlosc Nie wiem, troche bezsensu to wszystko ale opierałam sie na interpretacjach kart z tego forum. tyle mi sie udalo:) Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 1 - obecna sytucja 5 KARO- pomyślnie sprawy się układają zarówno w pracy jak i w domu 2 - przeszłość, wydarzenie z przeszłości, które wpływa na obecną sytuację, na obecny stan ducha Pytającego- 7 KARO- trudności,nerwy,agresja,złość,napięta sytuacja,nieporozumienia 3 - obawy- 8 KARO- obawiasz sie zmian,podejmowania nowych trudnych decyzji,nowych wydarzeń,obawiasz sie też troszke że może nie wystarczyć finansów do jakiegoś celu 4 - SERCE PROBLEMU - dama PIK- zdrada (niekoniecznie fizyczna) ze strony bliskiej ci osoby,która się od ciebie odwróciła 5 - przez co trzeba będzie przejść, co Cię czeka- 7 KIER-trudne, nie dokońca wyjaśnione sprawy,złudzenia,oszustwa 6 - co nalezy uczynić- 10 TREFL-wyjaśniać zawiłe sprawy, próbować je rozwiązać no i mieć ograniczone zaufanie do innych 7 - wynik, rezultat- 4 KARO--sytuacja ewidentnie sie poprawi,polepszy,wybrniesz z trudnych wydarzeń,nieporozumieńi nastąpi stabilizacja i spokój Cytuj
Gość kaczka_dziwaczka Napisano 18 Września 2013 Napisano 18 Września 2013 W sumie nie pierwszy raz karty mówią, że wszytsko się ułoży. Szkoda tylko, że czas w nich jest ruchomy i tak naprawdę nigdy nie wiadomo kiedy to nastąpi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi