maddie88 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Witam Postawiłam celta na sprawy sercowe do końca grudnia... Jestem po rozstaniu, w otoczeniu na razie sami niezdecydowani faceci...eh Ja nie wiem, co się z tymi panami teraz dzieje O to chodzi: 8 Buław - Hmm, chyba nadchodzą jakieś zmiany... Poza tym może chodzić o miłe, ale przelotne kontakty...nic większego. To będzie rozpoznane: 7 Denarów - ...że na wszystko w życiu jest czas, że nie da się przeskoczyć pewnych spraw, pozostaje jedynie czekanie... To będzie wyczuwane: 7 Buław - Będę walczyć sama z sobą... To odchodzi: Wisielec - Czas przestoju, ciszy...pracy z własnymi emocjami.. To nadchodzi: Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 3 Denarów, Głupiec, Siła, 6 Buław => Mag - Skupię się na pracy, sprawach przyziemnych...konkretach Nie w głowie będą mi amory, uda mi się wyciszyć emocje... Tak widzę to ja: 10 Denarów - Pragnę stabilnej relacji, dającej mi poczucie bezpieczeństwa Otoczenie: Kapłan - Hm, może wszystko jest na dobrej drodze...ku stabilnemu związkowi... Do tego to prowadzi: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Sprawiedliwość, 9 Buław => Mag - Jakiś pan może się pojawić, ale szybko wpadnie i równie szybko zniknie chyba... Poczaruje i się zmyje... Wydaje mi się, że będzie tu za dużo ograniczeń, barier między nami... Jak myślicie? Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli Maddie Quote
Maestro Inez2503 Posted September 15, 2013 Maestro Posted September 15, 2013 Widać, że chcesz, aby zaczęło się coś dziać w Twoim zyciu, żeby wszystko poszło szybko naprzód.Niestety, na coś wartościowego trzeba poczekać. Wydaje mi się, że skupisz się nie tyle na pracy, co ogólnie na kontaktach z ludźmi, sprawi to, że zaczniesz czuć mocniej swoją wartość jako kobieta,albowiem adoratorzy zaczną krążyć koło Ciebie. Nie będzie to na razie nic poważnego, ale z drugiej strony da Ci poczucie, że się podobasz, że zwracasz na siebie uwagę, zaczniesz mocniej dbac o siebie, podkreślać swoje walory. Na pewno jakiś mężczyzna zapragnie spotkań z Tobą,. ale sądząc po 9 buław na końcu chyba nie będzie Ci pasował tak do końca;) Powodzenia:) Quote
maddie88 Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Widać, że chcesz, aby zaczęło się coś dziać w Twoim zyciu, żeby wszystko poszło szybko naprzód.Niestety, na coś wartościowego trzeba poczekać. Wydaje mi się, że skupisz się nie tyle na pracy, co ogólnie na kontaktach z ludźmi, sprawi to, że zaczniesz czuć mocniej swoją wartość jako kobieta,albowiem adoratorzy zaczną krążyć koło Ciebie. Nie będzie to na razie nic poważnego, ale z drugiej strony da Ci poczucie, że się podobasz, że zwracasz na siebie uwagę, zaczniesz mocniej dbac o siebie, podkreślać swoje walory. Na pewno jakiś mężczyzna zapragnie spotkań z Tobą,. ale sądząc po 9 buław na końcu chyba nie będzie Ci pasował tak do końca;) Powodzenia:) Też tak czuję te karty, że to nie ten rok... I chyba potrzebuję też nabrania większej wiary w siebie...w związki ogólnie... Także chyba będzie mi to potrzebne )) Dziękuję, Inez Quote
panna.marta Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 O to chodzi: 8 Buław - Chciałabyś, aby coś konkretnego się zadziało w Twoim życiu To będzie rozpoznane: 7 Denarów - trzeba będzie niestety na to poczekać. Zawsze jak mi wychodzi 7 denarów to to się ciąąągnie To będzie wyczuwane: 7 Buław - Będziesz walczyć sama z sobą, troszkę takie mieszane uczucia raz dobre raz złe To odchodzi: Wisielec - Mija chyba ten gorszy czas, nawet jak zaczekasz to powinno być tylko lepiej niż było To nadchodzi: Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 3 Denarów, Głupiec, Siła, 6 Buław => Mag - a ja bym tu poszła w kierunku skupienia się na samej sobie. Na tym by ładnie wyglądać i dobrze czuć się w swojej skórze (3 denarów jakbyś w pewnym momencie się pogodziła z tym stanem), potem rozpoczęcie nowego etapu i na włąśnej atrakcyjności, spodoba Ci się to (6buław) Tak widzę to ja: 10 Denarów - Pragnę stabilnej relacji, dającej mi poczucie bezpieczeństwa-zgadzam się Otoczenie: Kapłan - ógolnie wsyzstkie sytuacje jakie Cię spotykają maja na zadaniu troszkę Cię wyciszyć i nauczyć zgłębiania się w swoje wnętrze i na wyższe wartości Do tego to prowadzi: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Sprawiedliwość, 9 Buław => Mag - że każde przemyślenia i plany będziesz wcielała w życiu, niestety może być innaczej niż tego chcesz, to wywoła w Tobie rekacje obronne, będziesz szukała nowych rozwiązań. powodzenia! Quote
maddie88 Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Weryfikacja: Pojawił się pan , któremu było tak ciut spieszno... Ale na szczęście zrozumiał mój przekaz i skończyło się na 2 spotkaniach...a pan na razie milczy Pozdrawiam, Maddie Quote
Recommended Posts