Jump to content

Życie uczuciowe do końca roku :>

maddie88

Recommended Posts

Posted

Witam :)

Postawiłam celta na sprawy sercowe do końca grudnia... Jestem po rozstaniu, w otoczeniu na razie sami niezdecydowani faceci...eh :D Ja nie wiem, co się z tymi panami teraz dzieje ;)

O to chodzi: 8 Buław - Hmm, chyba nadchodzą jakieś zmiany... Poza tym może chodzić o miłe, ale przelotne kontakty...nic większego.

To będzie rozpoznane: 7 Denarów - ...że na wszystko w życiu jest czas, że nie da się przeskoczyć pewnych spraw, pozostaje jedynie czekanie...

To będzie wyczuwane: 7 Buław - Będę walczyć sama z sobą...

To odchodzi: Wisielec - Czas przestoju, ciszy...pracy z własnymi emocjami..

To nadchodzi: Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 3 Denarów, Głupiec, Siła, 6 Buław => Mag - Skupię się na pracy, sprawach przyziemnych...konkretach :) Nie w głowie będą mi amory, uda mi się wyciszyć emocje...

Tak widzę to ja: 10 Denarów - Pragnę stabilnej relacji, dającej mi poczucie bezpieczeństwa

Otoczenie: Kapłan - Hm, może wszystko jest na dobrej drodze...ku stabilnemu związkowi...

Do tego to prowadzi: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Sprawiedliwość, 9 Buław => Mag - Jakiś pan może się pojawić, ale szybko wpadnie i równie szybko zniknie chyba... Poczaruje i się zmyje... Wydaje mi się, że będzie tu za dużo ograniczeń, barier między nami...

Jak myślicie? :)

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli :slonko:

Maddie

• Maestro
Posted

Widać, że chcesz, aby zaczęło się coś dziać w Twoim zyciu, żeby wszystko poszło szybko naprzód.Niestety, na coś wartościowego trzeba poczekać. Wydaje mi się, że skupisz się nie tyle na pracy, co ogólnie na kontaktach z ludźmi, sprawi to, że zaczniesz czuć mocniej swoją wartość jako kobieta,albowiem adoratorzy zaczną krążyć koło Ciebie. Nie będzie to na razie nic poważnego, ale z drugiej strony da Ci poczucie, że się podobasz, że zwracasz na siebie uwagę, zaczniesz mocniej dbac o siebie, podkreślać swoje walory. Na pewno jakiś mężczyzna zapragnie spotkań z Tobą,. ale sądząc po 9 buław na końcu chyba nie będzie Ci pasował tak do końca;)

Powodzenia:)

Posted
Widać, że chcesz, aby zaczęło się coś dziać w Twoim zyciu, żeby wszystko poszło szybko naprzód.Niestety, na coś wartościowego trzeba poczekać. Wydaje mi się, że skupisz się nie tyle na pracy, co ogólnie na kontaktach z ludźmi, sprawi to, że zaczniesz czuć mocniej swoją wartość jako kobieta,albowiem adoratorzy zaczną krążyć koło Ciebie. Nie będzie to na razie nic poważnego, ale z drugiej strony da Ci poczucie, że się podobasz, że zwracasz na siebie uwagę, zaczniesz mocniej dbac o siebie, podkreślać swoje walory. Na pewno jakiś mężczyzna zapragnie spotkań z Tobą,. ale sądząc po 9 buław na końcu chyba nie będzie Ci pasował tak do końca;)

Powodzenia:)

Też tak czuję te karty, że to nie ten rok... I chyba potrzebuję też nabrania większej wiary w siebie...w związki ogólnie... Także chyba będzie mi to potrzebne :)))

Dziękuję, Inez :buziak::uscisk::)

Posted

O to chodzi: 8 Buław - Chciałabyś, aby coś konkretnego się zadziało w Twoim życiu

To będzie rozpoznane: 7 Denarów - trzeba będzie niestety na to poczekać. Zawsze jak mi wychodzi 7 denarów to to się ciąąągnie

To będzie wyczuwane: 7 Buław - Będziesz walczyć sama z sobą, troszkę takie mieszane uczucia raz dobre raz złe

To odchodzi: Wisielec - Mija chyba ten gorszy czas, nawet jak zaczekasz to powinno być tylko lepiej niż było

To nadchodzi: Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 3 Denarów, Głupiec, Siła, 6 Buław => Mag - a ja bym tu poszła w kierunku skupienia się na samej sobie. Na tym by ładnie wyglądać i dobrze czuć się w swojej skórze (3 denarów jakbyś w pewnym momencie się pogodziła z tym stanem), potem rozpoczęcie nowego etapu i na włąśnej atrakcyjności, spodoba Ci się to (6buław)

Tak widzę to ja: 10 Denarów - Pragnę stabilnej relacji, dającej mi poczucie bezpieczeństwa-zgadzam się

Otoczenie: Kapłan - ógolnie wsyzstkie sytuacje jakie Cię spotykają maja na zadaniu troszkę Cię wyciszyć i nauczyć zgłębiania się w swoje wnętrze i na wyższe wartości

Do tego to prowadzi: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Sprawiedliwość, 9 Buław => Mag - że każde przemyślenia i plany będziesz wcielała w życiu, niestety może być innaczej niż tego chcesz, to wywoła w Tobie rekacje obronne, będziesz szukała nowych rozwiązań.

powodzenia!

• 4 months later...
Posted

Weryfikacja:

Pojawił się pan :D, któremu było tak ciut spieszno... :) Ale na szczęście zrozumiał mój przekaz i skończyło się na 2 spotkaniach...a pan na razie milczy ;)

Pozdrawiam, :serducho:

Maddie :usmiech: