marcos Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Witam, wczoraj moja mam poinformowała mnie, że śniła jej się moja była dziewczyna. Mama opowiadał dość chaotycznie, niewiele zapamiętała. Mówiła, że w śnie moja była dziewczyna z nią rozmawiała, prosiła by mi coś przekazała. Mamie wydaje się, że mówła coś o tym, że chce do mnie wrócić. We śnie mama powiedziała jej żeby dziewczyna sama się do mnie zwróciła. Dodam, że z dziewczyną rozstałem się pół roku temu, nie mamy ze sobą kontaktu. Co ten sen może oznaczać? Bardzo proszę was o opinie. Quote
transpolmar Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Byc moze Twoja mama martwi sie o Ciebie i nie wiem czy obecnie spotykasz sie z jakas ale to raczej jej marzenie senne abys ulozyl sobie zycie z kims. Quote
auris81 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Witam. Na tym forum nie interpretujemy snow innych osob trzecich.Odsylam do regulaminu.Jesli chceszby sen Twojej mamy zostal zinerpretowany,to prosze,by Toja mama sama go opisala. Pozdrawiam Quote
auris81 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 transpolmar nie interpretuj nieregulaminowych snow.W regulaminie jest napisane dlaczego. Quote
Recommended Posts