Maestro Inez2503 Napisano 15 Września 2013 Maestro Napisano 15 Września 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - Sąd Ostateczny cieniem jest to,że za bardzo wybaczam, może tez jakies powroty.. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Mag As Denarów Giermek Buław Moc suma Kapłanka HB Śmierć/Cesarz (do HB przyjmuje Moc jako 11) byc może pan się będzie ze mną kontaktował, propnując spotkania sam na sam, jak to on ma w zwyczaju, w Mocy widać, że będę stawiała na swoim 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl Królowa Mieczy Król Mieczy 5 kielichów suma Śmierć HB Kapłan jakas relacja, która ogólnie mnie rozczarowuje albo umrze,albo się przetransformuje 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć Królowa Monet Giermek Mieczy Wieża suma Księżyc HB Wieża/Rydwan pierwsza myśl : spory w pracy, następna uniki pana, gdy nie otrzyma tego co chce 1 Cytuj
panna.marta Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Ciekawy rozkład, nie umiem za bardzo takich rzeczy interpretować, ale spróbuję. 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - Sąd Ostateczny albo wybaczanie,albo łatwe odpuszczanie czegoś 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Mag As Denarów Giermek Buław Moc suma Kapłanka HB Śmierć/Cesarz (do HB przyjmuje Moc jako 11) bardzo możliwe,że Pan, bo karty kontaktowe plus cesarz. Chyba nie dawno pojawił się ten człowiek. Był bardzo intensywny kontakt co Ci się bardzo podoba a później jakby troszkę się miał rozluźnić i to może Ci przeszkadzać. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć Królowa Monet Giermek Mieczy Wieża suma Księżyc HB Wieża/Rydwan Tak jakby stało się coś co zatraci Twoją pewność siebie ale chyba jesteś silną osobowoscią i szybciutko się pozbierasz:D Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Września 2013 Autor Maestro Napisano 15 Września 2013 Ciekawy rozkład, nie umiem za bardzo takich rzeczy interpretować, ale spróbuję. 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - Sąd Ostateczny albo wybaczanie,albo łatwe odpuszczanie czegoś 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Mag As Denarów Giermek Buław Moc suma Kapłanka HB Śmierć/Cesarz (do HB przyjmuje Moc jako 11) bardzo możliwe,że Pan, bo karty kontaktowe plus cesarz. Chyba nie dawno pojawił się ten człowiek. Był bardzo intensywny kontakt co Ci się bardzo podoba a później jakby troszkę się miał rozluźnić i to może Ci przeszkadzać. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć Królowa Monet Giermek Mieczy Wieża suma Księżyc HB Wieża/Rydwan Tak jakby stało się coś co zatraci Twoją pewność siebie ale chyba jesteś silną osobowoscią i szybciutko się pozbierasz:D A punkt 2.?))) Cytuj
panna.marta Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 oj przepraszam, pominęłam! 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl Królowa Mieczy Król Mieczy 5 kielichów suma Śmierć HB Kapłan Tu jakbyś chciała się odciąć od jakiegoś Pana, możliwe,że czymś Cię rozczaruje i po głębokiej analizie zdecydujesz albo o zakończeniu albo ewentualnie coś diametralnie zmienisz,ale po k.m obstawiam odcięcie się od niego. Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Sąd Ostateczny Sad jako cien potrafi przeceniac swoje mozliwosci. Czyli np. uwazac, ze moze wiecej, potrafi wiecej, stac go na wiecej niz to jest mozliwe. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Mag As Denarów Giermek Buław Moc suma Kapłanka HB Śmierć/Cesarz (do HB przyjmuje Moc jako 11) Jakies dzialania, ktore bedziesz podejmowala wg siebie, czyli nie ze wzgledu na kogos, a juz wg wlasnego widzimisie. Asertywnosc to malo tu powiedziane. Zaczniesz konkretnie dzialac. Mozliwe, ze pojawi sie jakas konkretna szansa... ewentualnie Ty te szanse zainicjujesz nawet... ktora uda Ci sie wykorzystac. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl Królowa Mieczy Król Mieczy 5 kielichów suma Śmierć HB Kapłan No tu cos umrze. Bedzie jakas rozmowa, kawe na lawe niejako... i widac, ze cos tu padnie... Mozliwe jednak, ze przyjdzie w tej relacji rowniez oczyszczenie. Nie bedzie to przyjemne, ale na pewno konieczne. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć Królowa Monet Giermek Mieczy Wieża suma Księżyc HB Wieża/Rydwan Na pewno bedziesz cos wyjasniac... I nie bedzie to, bo chcesz, ale cos sie mocno nawarstwi i po prostu nie bedziesz miala wyjscia. Trzeba bedzie zadzialac. Powodzenia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Października 2013 Autor Maestro Napisano 18 Października 2013 WERYFIKACJA 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - Sąd Ostateczny cieniem jest to,że za bardzo wybaczam, może tez jakies powroty.. Powroty i wybaczenie, tego dotyczy karta...poza tym wyjaśnienia, przebudzenie się ...kogoś... 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Mag As Denarów Giermek Buław Moc suma Kapłanka HB Śmierć/Cesarz (do HB przyjmuje Moc jako 11) byc może pan się będzie ze mną kontaktował, proponując spotkania sam na sam, jak to on ma w zwyczaju, w Mocy widać, że będę stawiała na swoim były kontakty z panem...w zasadzie dużo bardziej intensywne niż zazwyczaj, ja go wyhamowałam nieco 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl Królowa Mieczy Król Mieczy 5 kielichów suma Śmierć HB Kapłan jakas relacja, która ogólnie mnie rozczarowuje albo umrze,albo się przetransformuje było wyjasnienie, napisałam mu czego oczekuję, tzn.że chcę go poznać tak na codzień jako człowieka, a nie partnera do jednego, że to nie dla mnie....czekam na to co się wydarzy, o ile, bo wszedł w etap Wisielca:) 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć Królowa Monet Giermek Mieczy Wieża suma Księżyc HB Wieża/Rydwan pierwsza myśl : spory w pracy, następna uniki pana, gdy nie otrzyma tego co chce Oczyszczam się, w zasadzie mam coraz lepszą energetykę,wyciszam się, bo codziennie robię trening autogenny, wczoraj byłam u bioenergoterapeutki, która mi powiedziała, że ze mną wszystko jest w porządku:), zaczynam czuć w sobie coraz więcej spokoju wewnętrznego.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi