Gość truskawka Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Ozyrys od 5 marca do 9 kwietnia Ludzie będący pod opieką Ozyrysa są szlachetni. Mają naturę płomienną, agresywną, niezdyscyplinowaną, ale są jednocześnie delikatną i łatwo ich zranić. Czasem nie potrafią zdecydowanie stawić czoła przeciwnościom, gdyż nie zawsze wiedzą, czego naprawdę chcą. Objawiają pociąg do polityki i działalności publicznej. Przeżywają niezwykłe koleje losu i dużo zmian. Życie pełne walk. Motorem ich działania jest dynamizm. Jeśli "dziecko" Ozyrysa jest rozwinięte duchowo i intelektualnie, całą energię zwykle kierowaną na "zewnątrz", przenosi na siebie. Później długo jest zniechęcone i sfrustrowane. Ponieważ wszystko głęboko przeżywa, pozostaje w depresji przez dłuższy czas. Przy złych aspektach "dzieci" Ozyrysa są skłonne do: zawrotów głowy, zapaleń opon mózgowych, krwawień z nosa, newralgii oraz do chorób mózgu. Idealny kolor dla urodzonych w znaku Ozyrysa to jasnozielony, różowy, żółty, czerwony. Szczęśliwa liczba - 7 i 9. źródło - Majkowscy Online - Astrologia i Magia - Horoskop Egipski Cytuj
kamii1303 Napisano 20 Marca 2009 Napisano 20 Marca 2009 Więcej na tak niż na nie Agresja, polityka i ja to sprzeczności, hehe Cytuj
Kika9004 Napisano 8 Maja 2009 Napisano 8 Maja 2009 O szok! U mnie dosłownie wszystko się zgadza, no może oprócz choroby opon mózgowych no i newralgii bo nie mam pojęcia co to ;p co do cech zgadza się wszystkie ;p Cytuj
ReseT Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 no no... co horoskop to troche prawdy hehe z ta polityka sie zgadza ale latwo zranic? xD Cytuj
czarna131415 Napisano 31 Stycznia 2010 Napisano 31 Stycznia 2010 U mnie wszystko sie zgadza,chociaz puki co chorób nie mam:) A od polityki to jak najdalej..xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi