Ysabell Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Witajcie, Postawiłam sobie karty na pewną zajomość. Nie ukrywam, że ten pan bardzo mnie sobą zainteresował, ale obawiam się, że źle zainwestowałam uczucia. Po kolei. Wróżba na 3 miesiące. Obecna sytuacja: Rycerz pałeczek i Pustelnik. Mężczyzna pełen życia, aktywny, ale samotnik. Dużo wie o świecie, ale w jakiś sposób trzyma się od niego na dystans, ma swoje skryte życie. Najbliższe dni-tygodnie: Trzy miecze i Dwie buławy. Bardzo zła wróżba. Rozstanie, smutek, ból, ciepienie, nieszczęśliwe zakochanie. Wahanie, rozstajne drogi Dalszy okres: As pałeczek i Mag. Seksualność, szalona miłość, która może przerodzić się w prawdziwy związek. Idź naprzód, wszystko się uda. Karta wskazówka: 7 pucharów. Zamki na piasku i szalone emocje, niezdecydowanie. (w ogóle dużo pałeczek) Niezbyt dobrze to wygląda. Zapowiada się, że nic z tego nie będzie, i takie chyba właśnie sygnały dostaję. Co oznacza jednak ten As i Mag? Gdyby na tych miejscach pojawiła się jakaś figura, widziałabym w tym zapowiedź nowej znajomości, ale w takim układzie zastanawiam się, czy to będzie renesanas znajomości czy raczej odczytać te karty jakby były odwrócone? Pomóżcie! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Września 2013 Maestro Napisano 15 Września 2013 On chciałby Ciebie, ale...fizycznie jedynie...Wydaje mi się, że czyms Cię rozczaruje, cos Ciebie zaboli. Za jakis czas może być między Wami jakis flirt,romans i ...tyle...Karta rada mówi, żebys rozglądała się wokół siebie, zauważała tez innych. Powodzenia:) Cytuj
Ysabell Napisano 15 Września 2013 Autor Napisano 15 Września 2013 Dzięki, czyli znowu niespecjalnie dobrze Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Września 2013 Maestro Napisano 15 Września 2013 Dzięki, czyli znowu niespecjalnie dobrze Szkoda, że do Maga nie dobrałaś...Bo może wyszłoby coś jeszcze..Ale z drugiej strony mężczyźni najpierw patrza przez pryzmat fizyczności, a dopiero potem cos się może w nich obudzić.. Cytuj
panna.marta Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Obecna sytuacja: Rycerz pałeczek i Pustelnik- tak jakby chciał czegoś na chwilę, na coś przyjemniejszego-niekoniecznie seks,ale po prostu wspólne spędzanie, wypełnianie czasu Najbliższe dni-tygodnie: Trzy miecze i Dwie buławy. nie taka zła,na początku może coś Ci się wydać nie ciekawe, mało satysfakcjonujące czy nawet rozczarowywujące, ale później jakby widać już lepszy kontakt i nawet znalezienie wspólnego języka. Szkoda,że nie dobrałaś nic do 2 buław. Dalszy okres: As pałeczek i Mag. Po tym cęższym okrsie, będzie jakieś światełko na fajną relację,ale taką, która jest oparta na dobrej komunikacji, wspólnym języku. W magu widać coś nowego,ale i coś nad czym trzeba będzie popracować, by ten wspólny język znaleźć. Karta wskazówka: 7 pucharów. Nie rób narazie duży, dalekosiężnych planów, nie buduj nierealnego świata. Na początku raczej twardo stąpaj po ziemii Będzie dobrze, bo moim zdaniem karty nie są złe. Cytuj
Ysabell Napisano 15 Września 2013 Autor Napisano 15 Września 2013 Czyli jednak - nie dawać za wygraną? Sama jestem bardzo ciekawa, co to z tego będzie, no i boję się. Przepraszam, że tutaj pytam, ale kiedy się dobiera karty? I ile ich dobrać, skąd to wiadomo? Cytuj
panna.marta Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 jeśli o mnie chodzi, to nie,ale też nic na siłę.Powinniście znależć chyba tylko wspólny język lub metodę odpowiedniej komunikacji. A co stoi na przeszkodzie,że o to pytasz? Cytuj
Ysabell Napisano 15 Września 2013 Autor Napisano 15 Września 2013 Nic na siłę, nigdy się nie narzucam. Przeszkodą jest to, że ów pan mi wyjawił swoją niechęć do związków. Z drugiej strony wiem, że był w związku przez kilka lat, więc nie jest to taka całkiem awersja. Gdybym wiedziała, że jest szansa, to mogłabym poczekać. Pytanie, czy jest... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi