Jump to content

Pelnia - 19. wrzesnia 2013

SacralNirvana

Recommended Posts

Posted

Jeszcze kilka dni do pelni, ale poniewaz tylko na weekendy mam luz, aby w zasadzie popracowac z kartami, zrobilam sobie od razu rozklad na nadchodzaca pelnie.

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 Kielichow

Tu przeszlosc moja, ktora gdzies tam bedzie dawac o sobie znac. Mozliwe, ze tylko we mnie, jako jakies schematy myslowe czy dzialania. Mozliwe, ze jako literalny objaw czegos, czyli ogolnie jakies sprawy z przeszlosci.

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - XI Pasja + I Mag, As Kielichow ---> I Mag, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Nie wiem. Powiedzialabym, ze moze mi szybciej zabic serce. Cos moze pojawic sie na horyzoncie.

Inna opcja, ze ogolnie bede miala szanse w tym czasie jakos sie spelniac, odnalesc swoje zadowolenie.

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 6 Monet + 9 Mieczy, VII Rydwan ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Tu przyszlo mi do glowy, ze mozliwe, ze taka bezsilnosc, poczucie, ze tylko jak ktos mnie wesprze, pomoze, to dam sobie rade tu, czy tam. Tu powinnam miec swiadomosc, ze sama tez dam rade... a ze nie wszystko od razu jasne i klarowne.... takie sa wlasnie poczatki wszystkiego nowego.

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - VI Kochankowie + 3 Bulaw, Krol Kielichow ---> XX Sad, HB IX Eremita

Odpuszcze sobie znajomosc, ktora angazowala mnie uczuciowo i emocjonalnie a nie dawala nic w zamian.

Wyczekiwanie, ze cos sie wykluje.

Ewentualnie jeszcze jakos inaczej sie tam stanie. W kazdym razie wydaje mi sie, ze zajme sie bardziej soba. Bez rozmyslania o innych itd. Ewentualnie czyms innym zajme sie, wazniejszym dla mnie na ten moment.

Posted

tak, pwórt myślami do przeszłości, za czymś miłym, przyjemnym

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - XI Pasja + I Mag, As Kielichow ---> I Mag, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Też tak myślę, zabije Ci serducho, do kogoś nowego kimś z kim masz "wspólny język" , pasję z kim będziesz zgłębiała swoją dotychczasową wiedzę.

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 6 Monet + 9 Mieczy, VII Rydwan ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Włożyłaś chyba serce albo starania w coś co nie dokońca było dla Ciebie przyjemne,ale ta sprawa przynajmniej poszła do przodu. To mogło się stać supełnie niespowiedziewanie i moło dotyczyć jakiegoś Pana?

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - VI Kochankowie + 3 Bulaw, Krol Kielichow ---> XX Sad, HB IX Eremita

Minał czas wyczekiwania na kogoś, dokonałaś jżuż wyboru. Czy ten ktoś jest daleko od Ciebie?Prawdopodonie jakis Pan-bo kielichowy.

• Like 1
Posted

Cieniem w tym przypadku mogą być nawracające wspomnienia lub sentymentalne myśliza tym co było dobre,piękne i rodzinne.

Twoja siła wewnętrzna oraz odwaga w podemowaniu kroków zgodnych z wewnętrznymi bodźcami, w zgodzie ze sobą. Nowe czeka i dlatego może pojawiac się jeszcze cień przeszłości, który bywa dość często w przypadku podejmowania sie zmian. Wszstko jednak zmierza w dobrą stronę :))

zakończył sie czas pragnienia działania, ale jeszcze braku takiej gotowości w sobie...takiego bicia sie z samą sobą gdyż byłas pomiiędzy starym,a nowym. Etap przejścia w nowe dobiega końca :)))

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - VI Kochankowie + 3 Bulaw, Krol Kielichow ---> XX Sad, HB IX Eremita opuszczać zaczyna Cię niepewność i przywiązanie mentalne, psychiczne do tego co bylo, zaczyna sę nowe przez duże N...

juz kolejny rozkład ktory to pokazuje...nowy uczuciowy i serdeczny Pan może byc na horyzoncie :buja_w_oblokach:

Powodznia Sacral :buziak:

• Maestro
Posted

nierealne wspomnienia z przeszłości, cos w Tobie jeszcze tkwi

możliwe, że kogoś mocno pociągasz na tyle, że wykaże więcej inicjatywy

sytuacje, gdy dawałas z siebie więcej, co Ciebie mogło męczyc i niekiedy przeszkadzać,pozbawiać energii,tak jakby ona uciekała i co jeszcze myślę, może Ty troche uciekałaś od niemiłych, męczących

sytuacji

jakieś wahania odnośnie relacji z kims, z kim dzieli Ciebie droga...albo przestaniesz się wahać i otworzysz się bardziej na mężczyznę, albo odpuścisz relację..

• 5 weeks later...
Posted

Tu przeszlosc moja, ktora gdzies tam bedzie dawac o sobie znac. Mozliwe, ze tylko we mnie, jako jakies schematy myslowe czy dzialania. Mozliwe, ze jako literalny objaw czegos, czyli ogolnie jakies sprawy z przeszlosci.

Nie wiem. Przeszlosc nie dala sie az tak we znaki, ale owszem, byla sentymentalnosc pewnego rodzaju.

Nie wiem. Powiedzialabym, ze moze mi szybciej zabic serce. Cos moze pojawic sie na horyzoncie.

Inna opcja, ze ogolnie bede miala szanse w tym czasie jakos sie spelniac, odnalesc swoje zadowolenie.

Tak, serce zabilo. Coz...

Tu przyszlo mi do glowy, ze mozliwe, ze taka bezsilnosc, poczucie, ze tylko jak ktos mnie wesprze, pomoze, to dam sobie rade tu, czy tam. Tu powinnam miec swiadomosc, ze sama tez dam rade... a ze nie wszystko od razu jasne i klarowne.... takie sa wlasnie poczatki wszystkiego nowego.

Pomaganie mezowe, wspieranie go.

Tu calkowita izolacja wyszla.

WERYFIKUJE:

Odpuszcze sobie znajomosc, ktora angazowala mnie uczuciowo i emocjonalnie a nie dawala nic w zamian.

Wyczekiwanie, ze cos sie wykluje.

Ewentualnie jeszcze jakos inaczej sie tam stanie. W kazdym razie wydaje mi sie, ze zajme sie bardziej soba. Bez rozmyslania o innych itd. Ewentualnie czyms innym zajme sie, wazniejszym dla mnie na ten moment.

Przystopowalam z pewna znajomoscia. Wycofalam sie nieco.

Dziekuje wszystkim za pomoc w interpretacji :bukiet: