maddie88 Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Witam, Zadałam pytanie, czy do końca tego roku czeka mnie podróż służbowa w ramach obecnej pracy: O to chodzi: Paź Denarów - Cały czas się uczę...zdobywam doświadczenie itp. To dochodzi do tego: Kapłanka - Moje przeczucia... To będzie rozpoznane: Mag - Hmmm... Może to moje nastawienie, stawianie sobie samej celów...wiara we własne siły...pozytywne nastawienie... To będzie wyczuwane: 5 Denarów (odpowiedź), tło: Sąd, 9 Mieczy => Głupiec - ...że nici z tego...że nie ma kasiorki na wojaże... To odchodzi: 2 Buław - Przyglądanie się, ocenianie...chwiejność... Może poruszali już jakiś temat... To nadchodzi: 4 Denarów (odpowiedź), tło: 5 Buław, Pustelnik => Kochankowie - Oj, ktoś będzie trzymał kasę... Widać pomysł, ale będzie sprzeciw, bo oczywiście kasa będzie wchodzić w grę...dużo wahań... Tak widzę to ja: 10 Denarów - Byłoby to dla mnie wzbogacające doświadczenie Otoczenie: 8 Kielichów - Oj, chyba zapadną jakieś decyzje...trudne, ale będzie trzeba je podjąć... Może to ja będę musiała je podjąć? Moje nadzieje/ obawy: 9 Denarów - ...że będzie to dla mnie ogólnie stabilna praca. Do tego to prowadzi: Rycerz Denarów (odpowiedź), tło: 6 Mieczy, Rydwan => Siła - Wydaje mi się, że wyjazd jakiś będzie...możliwe, że jeszcze z kimś... Może ktoś poprze moją osobę? Hm...dziwne te karty... A Waszym zdaniem? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
panna.marta Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 O to chodzi: Paź Denarów - Cały czas się uczę...zdobywam doświadczenie, nie wiem czy nie próbujesz się wykazać, by Cię gdzieś wysłano? To dochodzi do tego: Kapłanka - czekasz To będzie rozpoznane: Mag -twórczość, inteligencja, chęć wykazania się To będzie wyczuwane: 5 Denarów (odpowiedź), tło: Sąd, 9 Mieczy => Głupiec - mmm brak czegoś skoro to praca to może odpowiednich kompetenecji, ktoś cię może niedocenić do końca To odchodzi: 2 Buław - szansa na coś To nadchodzi: 4 Denarów (odpowiedź), tło: 5 Buław, Pustelnik => Kochankowie - kotś ma na to fundusze,ale nie za wielkie, może być spora konkurencja/chętnych na ten wyjazd, no i ktoś się będzie wahał co robić Tak widzę to ja: 10 Denarów - bardzo chciałabyś pojechać, rzeczywiście czułabyś się spełniona Otoczenie: 8 Kielichów - będzie się dużo działo, jakieś zamieszanie, każdy by chciał Moje nadzieje/ obawy: 9 Denarów - ...że Ci się uda, że się spełnisz Do tego to prowadzi: Rycerz Denarów (odpowiedź), tło: 6 Mieczy, Rydwan => Siła -będziesz bardzo zaciekle o to walaczyła,by Ci się udało. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi