Skocz do zawartości

pełnia od 19.09.2013- panna.marta

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), mój cien - koło fortuny X

czekam na jakiś rozwój wydarzeń, na coś co zmieni moje życie

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac – rycerz buław, 3 kielichów, kapłanka II-> księżyc XVIII

pragnę zorbić wszystko co sobie zaplanuję, co zakończy się sukcesem,ale niestety czekam i chyba żyję w świecie złudzeń,bo nie wszystko jest osiagalne.

2 - co zakonczylo się, wypełniło, zamyka cykl- 2 buław, król denarów, śmierć XIII-> wisielec XII

widać,że została nawiazana jakaś relacja/albo współpraca ale ona stanęła w miejscu aż chyba w końcu umrze całkiem albo coś nie będzie do konća rozwijające i umrze całkiem/odejdę.

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac – 8 denarów, 2 kielichów, 5 kielichów-> mag I

coś w co włożyłam dużo wysiłku i miało szanse na świetną relację/współpracę (chyba uczucia bo 2 pucharów,ale też i 8 denarów, więć może praca??)

bardzo mnie rozczarowało i niebawem zacznę coś nowego, ciekawszego.

Napisano

Pasywnosc, czekanie, ze los cos zmieni, ze cos sie dobrego wydarzy, ale bez Twojego aktywnego udzialu, konkretnych dzialan. Liczysz niejako na cud.

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac – rycerz buław, 3 kielichów, kapłanka II-> księżyc XVIII, HB V Papiez

Znajomosc z jakims panem, z ktorym lacza Cie jakies spotkania towarzyskie, moze tez wyjscia razem wieczorowa pora, ale bardziej na stopie kolezenskiej.

2 - co zakonczylo się, wypełniło, zamyka cykl- 2 buław, król denarów, śmierć XIII-> wisielec XII; HB XV Diabel i VI Kochankowie

Tu jakas konkretna znajomosc z jakims panem... widac, ze utknela w martwym punkcie, konczy sie, mozna rzec umiera.

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac – 8 denarów, 2 kielichów, 5 kielichów-> mag I, HB XV Diabel i VI Kochankowie

Ja tu widze prace nad jakas relacja, znajomoscia. Mozliwe, ze jakas rozmowa Cie/Was czeka, wyjasnienie sobie roznych punktow... wyjscie poza jakies terazniejsze problemy.

Napisano

niepewność swego losu, a może zdawanie się na los zamiast decydować samej o sobie? Ciężko stwierdzić jednoznacznie co mozliwe, więc pozostawie Tobie określenie co poprawniejsze :mysli:

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac – rycerz buław, 3 kielichów, kapłanka II-> księżyc XVIII

Twoje zadowolenie i radość jaką potrafisz zarażać inne osoby wokół siebie, także Twoje mądrość wewnętrza,ktorą w sobei masz i uzewnętrzniasz :)

2 - co zakonczylo się, wypełniło, zamyka cykl- 2 buław, król denarów, śmierć XIII-> wisielec XII

zakończył się pewien etap z jakimś mężczyzną, coś odchodzi do przeszłości i myslę, że zamykasz ten etap i zamkniesz calkiem na pewien czas.

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac – 8 denarów, 2 kielichów, 5 kielichów-> mag I

zaczyna rozmywać się smutek i podejmowanie prób oraz starań o uczucie, ktore nie jest odwzajemnione albo staranie nie doceniane jak byc powinny. Powinno zniknąć zabieganie o kogoś/ coś co nie przynosi rezutatów...warto skupić się na tym co może ucieszyć Ciebie, pomyśleć o własnym szczęściu.