Jump to content

Czy powinnam wysłać byłemu życzenia urodzinoiwe?

Jasminex

Recommended Posts

Posted

Zapytaałm czy będzie dobrze jak wyślę mu życzenia urodzinowe.

5 Monet----Dziewiątka Buław----Kochankowie

Wg mnie ten rozkład pokazuje, że nie, ponieważ mogłabym rozdrapać dawne wspomnienia i zasiać niepokój. Co o tym myślicie??

Posted

Powiedzialabym, kieruj sie sercem i intuicja.

Nie mysl za duzo. 5 Monet to Twoja niepewnosc. 9 Bulaw to przypatrawanie sie i rozwazanie "jak on zareaguje? co pomysli". Kochankowie - kieruj sie sercem, rob jak czujesz... jezeli czujesz, ze chcesz mu te zyczenia urodzinowe wyslac to zrob to, bez rozwazania... jezeli nie, zostaw to.

Podsum Sad, HB Sad i Kaplanka...

Ogolnie z wiekszym zaufaniem podejdz do tego. Dzialaj zgodzien ze swoja intucja... ;) Zostaw zbedne myslenie i rozdziabywanie tematu na boku.

Dodam, ze w takich przypadkach zwyczajanie robic... nie myslec...

Zazwyczaj... te wszystkie, jak on zareaguje itd... to nasze jakies dziwne obawy... a zyczenia urodzinowe to zawsze mily gest. Cokolwiek by sie kiedys nie wydarzylo. Jezeli nie bedzie chcial ich przyjac... no to nie przyjmie...

A Tobie co szkodzi? Nic.

Posted

5 Monet----Dziewiątka Buław----Kochankowie-> moc

Widać nie pewność,opory i wahanie, ale to może być też reakcja osoby po przeciwniej stronie-nie wiadomo w sumie karty nie wskazują kto będzie tak się czuł. Czy on poczuje opór i wahanie czy Ty. Ale jedno jest pewne-po wysłaniu życzeń na pewno przełamiesz swoje bariery/ opory wewnętrzne. Ale chyba dobrze zorbisz, bo poczujesz się pewniejsza siebie:)

Posted

Wahania i opór to na pewno po mojej stronie... chociaż niewykluczone, że po jego również :)

Posted

tak czy innaczej będziesz dumna,że zdobyłaś się na odwagę:D

Posted

5 Monet----Dziewiątka Buław----Kochankowie

Wg mnie ten rozkład pokazuje, że nie, ponieważ mogłabym rozdrapać dawne wspomnienia i zasiać niepokój. Co o tym myślicie??

Powinnaś podjać decyzję (VI Kochankowie). Jaką? to zależy od Ciebie. 5 monet i 9 buław - Twoje obawy, jak zostanie odebrany Twój gest, takie czajenie się, niepewność. Na końcu Kochankowie mówiący: Kobieto. Podejmij decyzję :)

Poza tym, co Ci szkodzi. Boisz sie, co pomyśli? Co Ty byś pomyślała o nm, gdyby wyslał Tobie życzenia? Chyba pozytywnie? A nawet jesli mógłby źle o Tobe pomysleć, to co Ci się stanie? Jego zły humor, nie Twój. Ty spełnisz swoja zachciankę. A jesli odpuścisz, bedziesz sie zastanawiała: co by było gdyby. A moze dzieki Twojemu miłemu gestowi cos sie zadzieje fajnego?

Posted

Dzięki Dziewczyny, wysłałam i jest mi lżej:) Dlaczego niby miałabym mu nie wysyłać życzeń, skoro o nich pamiętam? Dzięki za rady :)

Posted

ja zawsze wysyłam,bo później mam w głowie myśl,że przynajmniej pamiętam o innych. Ale to oczywiście Ty musisz być zgodna z własnym sumieniem.

Posted

Dokładnie, zdecydowanie lepiej człowiek się czuje jak zrobi coś miłego :)

Posted
a zawsze wysyłam,bo później mam w głowie myśl,że przynajmniej pamiętam o innych.

ja tez. Poza tym to nie takie proste. Moze sie potem zastanawiać dlaczego wysłałaś mu życzenia :). Czy pamiętałaś, czy w z automatu poszło? Czy serce podpowiedziało, czy rozum? I już rozmyślanie sie włącza. I Ty stajesz sie główną jego myślą na jakis czas, a nie inna. Jeśli Ci zależy trzeba zostawiać ślady :)

Posted

Wysłałam mu takie życzenia, że na pewno nie będzie miał wątpliwości, że rozmyślałam:) A tak szczerze to chciałabym, żeby po prostu ciepło o mnie myślał, wspominając stare dzieje :)

Posted
a faceci o tym rozmyślają?

hehe Faceci chyba są na to zbyt prości :)) My za to za dużo myślimy :)

Posted (edited)
a faceci o tym rozmyślają?
he he :) Optymistka ze mnie

p.s. to ciekawe skad tyle pytań na forum: co o mnie mysli ten Pan :_jezyk:

Edited by emilr
Posted
ja zawsze wysyłam,bo później mam w głowie myśl,że przynajmniej pamiętam o innych. Ale to oczywiście Ty musisz być zgodna z własnym sumieniem.

Tez tak mam. Nie zastanawiam sie, co kto pomysli. Ja mam tak w zwyczaju, zeby pamietac, i tyle. Jak ktos ma z tym problem... to jego problem. ;)