Jasminex Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Zapytaałm czy będzie dobrze jak wyślę mu życzenia urodzinowe. 5 Monet----Dziewiątka Buław----Kochankowie Wg mnie ten rozkład pokazuje, że nie, ponieważ mogłabym rozdrapać dawne wspomnienia i zasiać niepokój. Co o tym myślicie?? Quote
SacralNirvana Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Powiedzialabym, kieruj sie sercem i intuicja. Nie mysl za duzo. 5 Monet to Twoja niepewnosc. 9 Bulaw to przypatrawanie sie i rozwazanie "jak on zareaguje? co pomysli". Kochankowie - kieruj sie sercem, rob jak czujesz... jezeli czujesz, ze chcesz mu te zyczenia urodzinowe wyslac to zrob to, bez rozwazania... jezeli nie, zostaw to. Podsum Sad, HB Sad i Kaplanka... Ogolnie z wiekszym zaufaniem podejdz do tego. Dzialaj zgodzien ze swoja intucja... Zostaw zbedne myslenie i rozdziabywanie tematu na boku. Dodam, ze w takich przypadkach zwyczajanie robic... nie myslec... Zazwyczaj... te wszystkie, jak on zareaguje itd... to nasze jakies dziwne obawy... a zyczenia urodzinowe to zawsze mily gest. Cokolwiek by sie kiedys nie wydarzylo. Jezeli nie bedzie chcial ich przyjac... no to nie przyjmie... A Tobie co szkodzi? Nic. Quote
Jasminex Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Dzięki Sacral ! Twoje rady są zawsze nieocenione!!!! Quote
panna.marta Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 5 Monet----Dziewiątka Buław----Kochankowie-> moc Widać nie pewność,opory i wahanie, ale to może być też reakcja osoby po przeciwniej stronie-nie wiadomo w sumie karty nie wskazują kto będzie tak się czuł. Czy on poczuje opór i wahanie czy Ty. Ale jedno jest pewne-po wysłaniu życzeń na pewno przełamiesz swoje bariery/ opory wewnętrzne. Ale chyba dobrze zorbisz, bo poczujesz się pewniejsza siebie:) Quote
Jasminex Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Wahania i opór to na pewno po mojej stronie... chociaż niewykluczone, że po jego również Quote
panna.marta Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 tak czy innaczej będziesz dumna,że zdobyłaś się na odwagę Quote
emilr Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 5 Monet----Dziewiątka Buław----Kochankowie Wg mnie ten rozkład pokazuje, że nie, ponieważ mogłabym rozdrapać dawne wspomnienia i zasiać niepokój. Co o tym myślicie?? Powinnaś podjać decyzję (VI Kochankowie). Jaką? to zależy od Ciebie. 5 monet i 9 buław - Twoje obawy, jak zostanie odebrany Twój gest, takie czajenie się, niepewność. Na końcu Kochankowie mówiący: Kobieto. Podejmij decyzję Poza tym, co Ci szkodzi. Boisz sie, co pomyśli? Co Ty byś pomyślała o nm, gdyby wyslał Tobie życzenia? Chyba pozytywnie? A nawet jesli mógłby źle o Tobe pomysleć, to co Ci się stanie? Jego zły humor, nie Twój. Ty spełnisz swoja zachciankę. A jesli odpuścisz, bedziesz sie zastanawiała: co by było gdyby. A moze dzieki Twojemu miłemu gestowi cos sie zadzieje fajnego? Quote
Jasminex Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Dzięki Dziewczyny, wysłałam i jest mi lżej:) Dlaczego niby miałabym mu nie wysyłać życzeń, skoro o nich pamiętam? Dzięki za rady Quote
panna.marta Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 ja zawsze wysyłam,bo później mam w głowie myśl,że przynajmniej pamiętam o innych. Ale to oczywiście Ty musisz być zgodna z własnym sumieniem. Quote
Jasminex Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Dokładnie, zdecydowanie lepiej człowiek się czuje jak zrobi coś miłego Quote
emilr Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 a zawsze wysyłam,bo później mam w głowie myśl,że przynajmniej pamiętam o innych. ja tez. Poza tym to nie takie proste. Moze sie potem zastanawiać dlaczego wysłałaś mu życzenia . Czy pamiętałaś, czy w z automatu poszło? Czy serce podpowiedziało, czy rozum? I już rozmyślanie sie włącza. I Ty stajesz sie główną jego myślą na jakis czas, a nie inna. Jeśli Ci zależy trzeba zostawiać ślady Quote
Jasminex Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Wysłałam mu takie życzenia, że na pewno nie będzie miał wątpliwości, że rozmyślałam:) A tak szczerze to chciałabym, żeby po prostu ciepło o mnie myślał, wspominając stare dzieje Quote
Jasminex Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 a faceci o tym rozmyślają? hehe Faceci chyba są na to zbyt prości ) My za to za dużo myślimy Quote
emilr Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) a faceci o tym rozmyślają? he he Optymistka ze mnie p.s. to ciekawe skad tyle pytań na forum: co o mnie mysli ten Pan Edited September 15, 2013 by emilr Quote
SacralNirvana Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 ja zawsze wysyłam,bo później mam w głowie myśl,że przynajmniej pamiętam o innych. Ale to oczywiście Ty musisz być zgodna z własnym sumieniem. Tez tak mam. Nie zastanawiam sie, co kto pomysli. Ja mam tak w zwyczaju, zeby pamietac, i tyle. Jak ktos ma z tym problem... to jego problem. Quote
Recommended Posts