SacralNirvana Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 ---------------9---------------- ----------8---------10--------- ---------------7--------------- ----4----3----2-----5----6----- ---------------1--------------- 1. Jak czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? - 6 Bulaw Musze zaczac teraz realizowac sie. 2. Kim jestem? - As Kielichow Jestem osoba spragniona uczucia, a takze na drodze do spelnienia na wszelakie sposoby. Ale to dopiero poczatek drogi. 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? - XXI Swiat Otworzyc sie i pojsc w swiat, ale takze znalesc swoj wlasny kawalek podlogi i uczynic go swoim miejscem na ziemi. 4. Skad przychodze? - XVIII Ksiezyc Z poszukiwan siebie. Drogi po omacku. Cale zycie pelne poszukiwan i badania nowego. Ezoteryka, wiedza ezoteryczna. Itd. 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? - XV Diabel Wyjscie poza ograniczenia, ale takze zintegrowanie wlasnego swiatla i cienia. Mozliwe, ze magia. 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? - IV Cesarz Stabilnosc zyciowa i pewna struktura. Mozliwe tez, ze jakis mezczyzna, moze jeszcze raz... brr... malzenstwo. 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? - III Cesarzowa Mam byc Cesarzowa. Na kazdym poziomie kobieta spelniona. 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. - XIX Slonce Nie wiem, jak odniesc to do swiata duchowego. Ale zapewne opieka jakas jest. I to dosc silna. Slonce teraz skojarzylo mi sie z ogniem. Vajra Jogini, ktora mam w awku... :energia: ? 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? - 8 Monet Jestem pracowita, wytrwala, wiem, czego w zyciu chce. No 8 numerologiczna. 10. Jaka sila ja oddzialowuje na swiat? - As Monet Umiem wskazywac innym szanse. Kwintesencja calego rozkladu wskazuje na szanse i kierunek rozwoju w tym zyciu. wg Starowieyskiej XVI Wieza, wg Banzhafa XV Diabel i VI Kochankowie Ogolnie musze ruszyc do przodu, wyjsc poza wlasne ograniczenia, moze tez jakies rozne jeszcze we mnie drzemiace leki, cos, co nie pozwala mi ruszyc do przodu, czy zaufac, ze potrafie i zaczac sie spelniac. Pozwolic takze sobie isc za glosem serca. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 1.Jak część mojej natury woła teraz o moje zainteresowania - 6 buław- chcesz odnieść sukces w realizowaniu siebie, szukasz możliwości samorealizacji i je znajdziesz, będziesz miała pomoc. 2..Kim jestem As kielichów - jesteś osobą czułą i wrażliwą, uczucia w Twoim życiu odgrywają dużą rolę, są one motorem do działania. 3.Co jest sensem/zadaniem mojego życia - Świat - czuć się spełnioną pod każdym względem, rozwijać się wszechstronnie i odnieś sukces pkt1. 4.Skąd przychodzę? Księżyc - z odchłani lęków, obaw i niepewności. Przeszłaś drogę doświadczeń, wychodzisz ku światłu. 5.Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie Diabeł - do wykorzystania swojego potencjału, do ryzyka, bo nieraz tak trzeba żeby coś osiągnąć ale zwróć uwagę na uzależnienie się od tego co chcesz dokonać, bo często to co osiągamy jest kosztem czegoś lub kogoś, musisz wykazać się obiektywizmem i wewnętrzna równowagą. 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia Cesarz - na pewno mocne wsparcie mężczyzny, ale przede wszystkim być samej Cesarzem, współpartnerką mężczyzny na wszystkich poziomach życia. 7.Jakie zadanie mama do rozwiązania - Cesarzowa - stworzyć swoją i rodziny przestrzeń życiową. 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego Słońce - Twoja energia, możliwość i umiejętność łączenia się energetycznego z istotami pozaziemskimi. 9.Jak energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? - 8 monet - tak jak piszesz, pracowitość, wytrwałość, swoje zadania wykonujesz nie dlatego że musisz ale chcesz. Ty lubisz to co robisz np.ezoteryka, widzisz w tym cel i potrafisz myśleć tak jak przystało na 8 numerologiczną /witaj w klubie , ja również 8/. 10.Jaka siła ja oddziałowuje na świat As denarów - wykorzystywanie szans, przekraczanie bram w swoim życiu szukając swojego bezpiecznego miejsca pod każdym względem, pokazanie innym żę jak się chce to można. Jesteś taka "poszukiwaczką" samej siebie na tej planecie. W bardzo dużym stopniu Ty już wiesz czego naprawdę chcesz, ale są jeszcze lęki, niepewność /wychodzisz już z ciemności Księżyca/, potrzebny jest tylko czas. Słońce i Diabeł dadzą Ci pozytywnego "kopniaka" do przodu, czego Ci serdecznie życzę. Uregulujesz przeszłość i z dużą dozą pewności ruszysz do przodu. Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Września 2013 Autor Napisano 16 Września 2013 Dziekuje Anez... Bardzo piekna interpretacja i cenne uwagi. Dziekuje slicznie. Cytuj
Monique-Moon Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 1. Jak czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? - 6 Bulaw Chyba potrzebujesz czegoś nowego w czym bedziesz mogła się sprawdzić..ruszyć do przodu..jakieś przygody, podróże..nowe zajęcie..gdzie czeka Cię wiele pracy ale i chęć zwycięstwa, pokonania trudności..sprawdzenia się.. 2. Kim jestem? - As Kielichow Wydaje mi się,że obecnie w Twoim życiu rządzą uczucia..potrzebujesz ich teraz bardzo mocno..jesteś otwarta na związki, na zakochanie się bądź pielęgnowanie isntniejącego uczucia..uczuciowość na pierwszym miejscu..rodzina, przyjaciele...ale to dopiero się zaczyna więc coś w tej kwestii się zadzieje tym bardziej,że 6 buław się pojawiła 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? - XXI Swiat Zadaniem Twoim jest iść przed siebie na patrząc na granice..caly świat stoi przed Tobą otworem...masz to wykorzystać..znowu 6 buław podpowiada mi tutaj,że może jakiś wyjazd się szykuje.. 4. Skad przychodze? - XVIII Ksiezyc z miejsca bardzo tajemniczego pełnego niejasności..lęków..przezwyciężasz to..doświadczasz rzeczy, które Cię uduchawiają.. 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? - XV Diabel wg mnie uda Ci się uwolnić od swoich kompleksów, toksyki, pokonasz swoje blokady i granice, przezwyciężysz swoje lęki,obawy..nikt Cię już nie ograniczy, zmanipuluje jak to robi zazwyczaj Diabeł.. 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? - IV Cesarz rozwinąć się zawodowo ale jednoczesnie założyć rodzine..Cesarzowa niżej podpowiada mi,że Twoje zadanie to rodzina, mieć dzieci..męża..dom.. 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? - III Cesarzowa- j.w 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. - XIX Slonce Słońce jest dla mnie opiekunem, który sprawia,że jesteś optymistycznie nastawiona do życia, do ludzi..masz mnóstwo energii, która pozwala Ci się rozwijać duchowo..kojarzy mi się z taką świeżością, nie zawracasz sobie głowy bzdurami co pozwala Ci zachować równowagę duchową.. 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? - 8 Monet Dokladnie pracowitość! jestes świadoma tego, zeby osiągnąć jaki kolwiek cel musisz sobie sama na niego zapracować..poradzić z tym.. 10. Jaka sila ja oddzialowuje na swiat? - As Monet dajesz ludziom nadzieję..dodajesz otuchy..znowu mają chęć do działania, życia Kwintesencja calego rozkladu wskazuje na szanse i kierunek rozwoju w tym zyciu. wg Starowieyskiej XVI Wieza, wg Banzhafa XV Diabel i VI Kochankowie tak jak pisałam wczesniej pokonasz Diabła w sobie..złe nawyki, pohamowania i ruszysz do przodu ku... rodzinie..ku związkowi..chyba masz blokade w tej kwestii! jakoś tak to widze..po całym rozkladzie..Pozdrawiam i bierz ŚWIAT w swoje ręce bo masz mnóstwo energii, dobre karty i przede wszystkim widze tu spelnienie i zwycięstwo tylko otwórz się na to..pokonaj tego Diabła 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Września 2013 Autor Napisano 16 Września 2013 Piekna interpretacja... Dziekuje Monique-Moon... Wszystko sie zgadza. Z ta pracowitoscia np. to jest tak, ze w zasadzie nigdy nie dostawalo mi sie w zyciu nic ot tak. Od najmlodszych w zasadzie lat... musialam sobie wszystko ciezko wypracowac. I mam tego swiadomosc nadal, ze jezeli czegos chce, musze zakasac rekawy. Dziekuje za calosc, piekna interpretacja, cenne uwagi Cytuj
Gość gość5 Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 ---------------9--------------------------8---------10--------- ---------------7--------------- ----4----3----2-----5----6----- ---------------1--------------- 1. Jak czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? - 6 Bulaw ta część, która wie że to jest to ( co teraz robisz) co da Ci szczęście i zadowolenie 2. Kim jestem? - As Kielichow myślę, że jesteś na dobrej drodze do spełnienia 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? - XXI Swiat myslę, że umiejętność komunikacji na każdym poziomie 4. Skad przychodze? - XVIII Ksiezyc dosłownie- z mgły- to tak jakbyś teraz weszła na właściwa drogę po okresie błądzenia i sukania swojej ścieżki 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? - XV Diabel bedziesz czuła, zę musisz przekraczac kolejne granice 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? - IV Cesarz zdecydowane działania- trzeba miec plan i jego sie trzymac- ewentualnie modyfikować w miare potrzeb- cesarz to strateg 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? - III Cesarzowa tak jak napisałas Sacral- spełniać się- aktywnie działać by byc szczęśliwą i zadowoloną 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. - XIX Slonce tego nie wiem- ale pierwsza myśl- to ,ze masz dużo pozytywnej energii, nawet gdy jest źle- i tak jest dobrze bo nie najgorzej 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? - 8 Monet jesteś metodyczna i pracowita- 10. Jaka sila ja oddzialowuje na swiat? - As Monet zawsze umiesz dostrzec szanse na wyjście z sytuacji Kwintesencja calego rozkladu wskazuje na szanse i kierunek rozwoju w tym zyciu. wg Starowieyskiej XVI Wieza, wg Banzhafa XV Diabel i VI Kochankowie chyba powinnas jeszcze trochę zmienic punkt widzenia/ postrzegania niektórych rzeczy, działac bardziej "w parze" aniżeli osobno Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Września 2013 Autor Napisano 16 Września 2013 Dziekuje rogi7... Piekna interpretacja... Tak, zgadza sie z tym szukaniem i bladzeniem we mgle. Duzo rzeczy poznalam, duzo probowalam. Bylam tu i tam. Doswiadczylam tego i tamtego. Teraz dopiero jestem na etapie, gdzie to wszystko sobie porzadkuje. Dziekuje slicznie Cytuj
alathea Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 (edytowane) jakie piekne karty... w podstawie drzewa - potrzeba dzialania i sprawdzania sie, ktora wienczy pracowitosc; potrafisz dotrzec do celu bez niczyjej pomocy, taki troszke samotnik nad celem ( Cesarzowa ) pomagaja Ci pracowac same dobre karty, karty wielkich mozliwosci - dwa piekne asy, As kielicho i As monet (czyli tak zwanego łutu szczescia Ci nie brakuje), wspiera je Slonce - czyli jasna sila, przyjazn - to, co dobre w ludziach z czym przychodzisz - Ksiezyc, z wieloma pytaniami i duza wrazliwoscia, otwierasz innym i sobie oczy na Swiat... to wzmocnione niesamowitym potencjalem, As kielichow skojarzyl mi sie tu z kwiatem lotosu, ktory rozkwita co Cie czeka - wielkie pokusy, namietnosci, do ktorych powinnas rozwaznie (rozumowo, logicznie) podejsc (Cesarz) podsumowaniem jest Wieza byc moze musisz burzyc mosty, zaskakiwac ludzi i czesto budowac od nowa cel - Cesarzowa, czyli najlepsza rownowaga jaka mozesz osiagnac bo w tej chwili ciut wiecej w Tobie Cesarza masz wszystko co potrzeba do realizacji tego celu - chec walki, pracowitosc (i konsekwencja) oraz sprzyjajace moce mnostwo AW, szczegolnie w podstawie korony drzewa jeszcze tak mi przyszlo na mysl, ze po lewej masz bardziej "wysokie" karty, kojarzone z niebem/gora (Slonce, Ksiezyc/ Swiat) a te po prawej sa bardziej "ziemskie" (Diabel/Cesarz i As monet) - jakby w zyciu Twoja droga zeszla nieco ze spraw duchowych ku tym bardziej przyziemnym oczywiscie, to lekka nadinterpretacja ale byc moze Cesarz i Cesarzowa beda bardziej w przyszlosci zajeci tym, co na ziemi niz tym, co na gorze co nie znaczy, ze to zle - moze po prostu inaczej i byc moze tez stad ta Wieza... Edytowane 16 Września 2013 przez alathea uzupelnienia 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 1. Jak czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? - 6 Bulaw waleczność i umiejętność zdecydowanego działania w sferach,ktore tego wymagają by czuć się szczęśliwą. Sięganie po to w życiu czego sie pragnie z wiarą w siebie i odwagą 2. Kim jestem? - As Kielichow jesteś wrażliwą intuicyjną silną wewnętrznie kobietą, która dzięki tym kim jest własnym przykładem uczy innych... Masz w sobie silne pokłady energii, która jeszcze gołym okiem może nie być widoczna dla innych, ale wraz z pewnością siebie w podejmowaniu działań wyłoni się pięknie 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? - XXI Swiat sensem jest otwieranie sie na wszelkie dostępne możliwości. Umiejętność nie tylko dostrzegania tych możliwości i świadomości, że możesz wiele, ale także odwaga by sięgać po te dostępne bogactwo by odnaleźć siebie i poczuć się w pełni spełnioną. 4. Skad przychodze? - XVIII Ksiezyc karta Aw w tym miejscu wskazuje na duszę doświadczoną, Księżyc znów wskazuje tajemnice, bardzo więc możliwe, że na dany moment pochodzenie Twoje jest okraszone tajmenicą z jakiegoś powodu. Księżyc jednak kojarzy mi się z na prawdę starymi czasami...także na pewno stara dusza jesteś, wiele doświadczyłaś i widziałaś, dlatego wiele zjawisk może nie być Ci obcych. Ksieżyc to energia żeńska...bogini księżyca...czuje, że jeszcze odkrywasz w sobie to co jest w Tobie. 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? - XV Diabel prowadzi CIę to poznania jeszcze nieznanego...Diabeł w tym przypadku może świadczyć o silnej wewnętrznej potrzebie odkrycia, uświadomienia sobie własnego powłowania i tego co w Tobie drzemie...na pewno jeszcze odryjesz w sobie wiele mozliwości, myslę że pracy z energią, ktora jako nieujarzmiona,niekontrolowana siła moze jawić się jako Diabeł, ale w miarę poznawaina siebie i opanowywania nowych umiejetnoości zmieni się. Nagle teraz naszła mnie mysl patrząc na Diabeła...że może egzorcyzmy? Masz w sobie dużą siłę... 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? - IV Cesarz stać się samostanowiącą, odważną i pewną własnych wewnętrznych przekonań i zgodnie z nimi iść przez życie, czasami żegnając to co już przestarzałe i zbędne w dalszej drodze.. 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? - III Cesarzowa zaznanie szczęścia wewnętrznego...do ktorego zmierzasz... Umiejętność sprawiania samej sobie przyjemności, poczucie bycia kochaną,kompletną by nie odczuwać braków zyciu. 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. - XIX Slonce hehe piękne wsparcie...Słońce to światłość... Masz bardzo dobrego Opiekuna duchowego...może nawet świetlistego? 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? - 8 Monet 8 monet to jak mały Ksieżyc...moneta znów wskazuje na podejmowanie prac i wysilków w materii, zaradności życiowej...jako 8-mka często tez tzreba podemować wysiłi bo w życiu zawsze może się tak składać, że trzeba będzie tak czynić. Ale to ma swój cel...zadaniem jest podejmowanie wysiłów a efektem tego jest własne szczeście. 10. Jaka sila ja oddzialowuje na swiat? - As Monet siłą wnętrza (pkt 2) oddziałuwujesz ale także namacalnie...poprzez czyny...myslę, że z oddzialywaniem to Ty sie dopiero rozkręcasz i ono będzie znacznie większe,kiedy sama poczujesz w sobie gotowość i pewność tego co w Tobie drzemie Kwintesencja calego rozkladu wskazuje na szanse i kierunek rozwoju w tym zyciu. wg Starowieyskiej XVI Wieza, wg Banzhafa XV Diabel i VI Kochankowie suma całkowita może wskazywac na zburzene starych schamtów i tworzenie nowych...jako nowa Ty... potwierdza to również Diabeł jako poklady nowych sił i potrzeb w Tobie,ktore z początku może nieśmiale lub z niepewnoscią i wahaniem będą wydobywane ale zgodnie z sobą i to otworzy CI bramę nowego...proces przemian trwa nadal )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi