Maestro Inez2503 Napisano 16 Września 2013 Maestro Napisano 16 Września 2013 Miałam nie robić...ale kobieta zmienną jest..Na nową talię kart:) Karty z netu, ale z tej strony to mi się akurat sprawdzają Weryfikacja będzie na 100%. 1. Opowiedz mi cos o sobie. Co jest Twoja najwazniejsza cecha. Księzyc pobudza zmysły, pobudza intuicję, wyobraźnię 2. Jakie sa Twoje mocne strony/zalety? Mag wydaje mi się, że dzięki tej talii sama się wiele nauczę,duzo mi da 3. Gdzie leza i jakie sa Twoje granice? Świat chyba otworzę się jakos bardziej, bo świat to spełnienie 4. Czego mnie nauczysz? 2 monet 3 pucharów suma Cesarzowa manewrowania między relacjami:lol:, a tak powaznie to talia da mi wiele radości 5. W jak najlepszy mozliwy sposob moge sie uczyc od Ciebie i z Toba wspolpracowac? 6 denarów bedę musiała częsciej z niej korzystać i może wymieniać się doświadczeniami z innymi 6. Jaki bedzie wynik naszej wspolpracy? 4 denarów 10 denarów Śmierć Królowa Pucharów 10 pucharów wydaje mi się, ze faktycznie ta talia mnie otworzy, na pewno otworzy mnie, jakieś stałe, skostniałe struktury umrą i będę się czuła na serio spełniona, może karty mi w uczuciach pomoga? Suma rozkładu: Wieża/Rydwan - ta podsuma też mówi o diametralnej zmianie wewnątrz mnie Cytuj
Monique-Moon Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 1. Opowiedz mi cos o sobie. Co jest Twoja najwazniejsza cecha. Księzyc wydaje mi się,że dzięki nim będziesz odkrywała coś co dla innych było tajemnicą, niejasnością..a Ty to dostrzeżesz 2. Jakie sa Twoje mocne strony/zalety? Mag Mag jak dla mnie to same zalety..mądrość, rozwinięta duchowość, instynkt..same zalety! a Ty je odkryjesz..wg mnie dobrze bedzie Ci sie z nimi pracowało..bo wszystko bedzie dla Ciebie jasne..i prawdziwe! 3. Gdzie leza i jakie sa Twoje granice? Świat jak dla mnie nie ma granic..oczywiście karta dotyczy tylko Świata pytania z kosmosu nie wchodzą w grę 4. Czego mnie nauczysz? 2 monet 3 pucharów suma Cesarzowa wg mnie najczęsciej kart bedziesz użwała do spraw damsko-męskich..gdzie pomożesz wielu ludziom znaleść droge,wyjscie z sytuacji, jak i z tokstycznych związków..a Cesarzowa to Ty..bedziesz dobra w tym co robisz bo karty bedą się sprawdzać. 5. W jak najlepszy mozliwy sposob moge sie uczyc od Ciebie i z Toba wspolpracowac? 6 denarów musisz zachować równowage...nie możesz dawać z siebie więcej..nikt też nie powinien Ciebie ani kart wykorzystywać.. 6. Jaki bedzie wynik naszej wspolpracy? 4 denarów 10 denarów Śmierć Królowa Pucharów 10 pucharów wydaje mi się, ze faktycznie ta talia mnie otworzy, na pewno otworzy mnie, jakieś stałe, skostniałe struktury umrą i będę się czuła na serio spełniona, może karty mi w uczuciach pomoga? zgadzam się...dodam,że bardzo emocjonalnie zwiążesz się z nimi..dużo Pucharków.. Suma rozkładu: Wieża/Rydwan zmiana..inny kierunek Twojego postrzegania pewnych spraw oraz znaczeń kart.. POZDRAWIAM CIĘ KOCHANA BARDZO MOCNO!! 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Miałam nie robić...ale kobieta zmienną jest..Na nową talię kart:) Karty z netu, ale z tej strony to mi się akurat sprawdzają Weryfikacja będzie na 100%. 1. Opowiedz mi cos o sobie. Co jest Twoja najwazniejsza cecha. Księzycpokaże ci rzeczy, których dotąd w innych taliach nie dostrzegałas- tzw. drugie dno 2. Jakie sa Twoje mocne strony/zalety? Mag nowości przed Tobą Inez 3. Gdzie leza i jakie sa Twoje granice? Świat to będzie to......... 4. Czego mnie nauczysz? 2 monet 3 pucharów suma Cesarzowa spełnienie- umiejetnośc innego spojrzenia na sprawy 5. W jak najlepszy mozliwy sposob moge sie uczyc od Ciebie i z Toba wspolpracowac? 6 denarów zasada wymiany- ty ja uzywasz- ona opowiada 6. Jaki bedzie wynik naszej wspolpracy? 4 denarów 10 denarów Śmierć Królowa Pucharów 10 pucharów myslę, że możesz miec lepiej niż dotychczas rozwiniętą intuicję, nie będiesz se opierać tylko na znanych sobie schematach i spostrzeżeniach Suma rozkładu: Wieża/Rydwan -ogólnie już na początku jakby otrzymałaś odp- to bardzo dobry wybór a można wiedziec jaka to talia? Cytuj
alathea Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 wyglada na bardzo "wplywowa" talie, taka ktora mocno oddzialywuje tez jestem ciekawa, co to za cudenko... Cytuj
panna.marta Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 (edytowane) 1. Opowiedz mi cos o sobie. Co jest Twoja najwazniejsza cecha-> Księzyc wydaje mi się ,że ta talia przyciąga Twoją uwagę i jest na tyl einteresująca w kwestii estetycznej,że może Cię nieco rozpraszać 2. Jakie sa Twoje mocne strony/zalety? -> Mag karty mogą wskazywać na wiele aspektów, dzięki nim więcej się nauczysz 3. Gdzie leza i jakie sa Twoje granice? -> Świat nie ma umiaru 4. Czego mnie nauczysz? ->2 monet 3 pucharów suma Cesarzowa szybszego podejmowania decyzji przy wróżeniu, decyzję będą konkretniejsze, trafniejsze i Ty sama poczujesz się pewniejsza 5. W jak najlepszy mozliwy sposob moge sie uczyc od Ciebie i z Toba wspolpracowac? ->6 denarów tak, częsta współpraca 6. Jaki bedzie wynik naszej wspolpracy? 4 denarów, 10 denarów, Śmierc, Królowa Pucharów, 10 pucharów -> śmierć na początku chyba nie zauważysz różnicy, może lekki postęp, ale później będzie lepiej poczujesz,ze coś się zmienia,widać wielką przemianę- Twoja wiedza sie wzbogaca i jest innaczej niż do tej pory:) Suma rozkładu: Wieża/Rydwan - ta podsuma też mówi o diametralnej zmianie wewnątrz mnie -racja Edytowane 16 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Jak wroce to pointerprece. Bede ok. 10-tej... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Września 2013 Autor Maestro Napisano 17 Września 2013 Jak wroce to pointerprece. Bede ok. 10-tej... Ok.10.00 tu zajrzę zatem:lol: Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 1. Opowiedz mi cos o sobie. Co jest Twoja najwazniejsza cecha. Księzyc pobudza zmysły, pobudza intuicję, wyobraźnię Tak, ale tez skonfrontuje Cie z Twoja kobiecoscia. Bedziesz poznawac SIEBIE jeszcze lepiej. Takze jako kobiete. 2. Jakie sa Twoje mocne strony/zalety? Mag wydaje mi się, że dzięki tej talii sama się wiele nauczę,duzo mi da Karty bardzo silne. Piekna komunikacja. Uwazaj, zeby nie przejela nad Toba kontroli. Poniewaz to karty, ktore moga zyc wlasnym zyciem. Kurcze... tak mi przeszlo teraz przez mysl... tak troche bez sensu brzmi, ale tak to czuje... Silne sa... w polaczeniu z Twoja energia. 3. Gdzie leza i jakie sa Twoje granice? Świat chyba otworzę się jakos bardziej, bo świat to spełnienie Granice sa tam, gdzie Ty je polozysz. Musisz nauczyc sie panowac nad tymi kartami. To Ty jestes pania. Tu sprawdza sie bardzo powiedzenie Banzhafa, ze "Tarot jest dobrym sluga, ale zlym panem". Nigdy nie pozwol tej talii, aby Twoj szacunek wyniosl ja do czegos wiecej niz tylko narzedzie. 4. Czego mnie nauczysz? 2 monet 3 pucharów suma Cesarzowa manewrowania między relacjami:lol:, a tak powaznie to talia da mi wiele radości Zmieni w Tobie postrzeganie pewnych aspektow. Poznasz siebie, a co za tym idzie, nauczysz sie glosno wyrazac swoje potrzeby, jak i mowic o potrzebach innych/przyjmowac jej do wiadomosci. Nauczy Cie byc w pelni zadowolona z siebie kobieta... 5. W jak najlepszy mozliwy sposob moge sie uczyc od Ciebie i z Toba wspolpracowac? 6 denarów bedę musiała częsciej z niej korzystać i może wymieniać się doświadczeniami z innymi Pamietajac, ze karty to nie zabawka. Bierzesz, gdy potrzebujesz... Dbaj o talie... traktuj jak dobre narzedzie do pracy... a ona odwdzieczy Ci sie piekna wspolpraca. Nie przesilaj jej tez na wrozenie w sprawie "glupot". Nie wyjdzie to na dobre. 6. Jaki bedzie wynik naszej wspolpracy? 4 denarów 10 denarów Śmierć Królowa Pucharów 10 pucharów wydaje mi się, ze faktycznie ta talia mnie otworzy, na pewno otworzy mnie, jakieś stałe, skostniałe struktury umrą i będę się czuła na serio spełniona, może karty mi w uczuciach pomoga? Tak... przede wszystkim wyjdziesz poza swoje ramy i granice. Bedziesz musiala, poniewaz ta talia ruszy w Tobie poklady nieuswiadomionego i odkryje lady nieznane... Suma rozkładu: Wieża/Rydwan - ta podsuma też mówi o diametralnej zmianie wewnątrz mnie Nie boj sie z nia pracowac. Zaczniej od razu... ale pamietaj, ze ta talia jest inna... Praca z nia bedzie takze nieco inaczej przebiegac. Jednak... ostro i do przodu. Ladnie Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 1. Opowiedz mi cos o sobie. Co jest Twoja najwazniejsza cecha. Księzyc - działa na odmienne stany świadomości 2. Jakie sa Twoje mocne strony/zalety? Mag wszechstronność, umiejętność wykorzystania swojej wiedzy i połączenia jej z doświadczeniem 3. Gdzie leza i jakie sa Twoje granice? Świat Świat nie zna granic:-) 4. Czego mnie nauczysz? 2 monet 3 pucharów suma Cesarzowa pięknie! Przejścia ze stanu braku równowagi do dzielenia się, ale także dużej współpracy z innymi 5. W jak najlepszy mozliwy sposob moge sie uczyc od Ciebie i z Toba wspolpracowac? 6 denarów będziesz musiała „oddawać” swoja energię, aby „otrzymać” inną w zamian – nie wiem, czy tu mogłaby być lepsza karta 6. Jaki bedzie wynik naszej wspolpracy? 4 denarów 10 denarów Śmierć Królowa Pucharów 10 pucharów – chyba z tą talią pracuje się inaczej, na innym poziomie, bo masz 4 denarów i wyjście poza te 4 denary, następnie zakończenie tak jakby dotychczasowego sposobu nawiązywania łączności z kartami/energiami (10 denarów), całkowita transformacja (śmierć) w osobę bardziej wrażliwą, więcej odczytującą. Dużo satysfakcji będziesz miała, dużo. Suma rozkładu: Wieża/Rydwan – całkowita zmiana, pozostawienie wszystkiego za sobą i zupełnie nowy sposób postrzegania. kurcze... takie karciochy, że aż jestem ciekawa, co to za talia...:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi