Skocz do zawartości

Egzamin

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam na studiach egzamin poprawkowy z jednego przedmiotu, pracowałam dużo ostatnio i nie miałam czasu się uczyć. Gromadzę dzisiaj materiały na chybcika cały dzień i biorę się za naukę, jutro będę cisnać od rana, egzamin za 2 dni. Jestem trochę podłamana i spytałam Kart, czy jest szansa na zdanie bez warunku:

5 pucharów, as pucharów, koło fortuny - nie podoba mi się taki wynik i nie bardzo wiem, co to ma oznaczać. Tu as, tu ta piątka i na końcu koło... chyba po prostu karty chcą mi przekazać, że to, czy zdam będzie ślepym trafem.

Wobec tego dopytałam, czy jeśli uporządkuję zebrane materiały i zrobię ściągę, jest szansa (wiem, pewnie nie pochwalacie tych sposobów, ale nic nie poradzę, to jeden z przedmiotów, który cały rok olewał do samego końca, bo nie jest on nam później do niczego potrzebny. Nie spodziewaliśmy się jednak, że przysporzy nam on tylu klopotów).

2 puchary, 4 miecze, rycerz pucharów - wtedy jest szansa, ale chyba czeka mnie siedzenie po nocy, bo widzę, że będę nieźle zestresowana i niewyspana...

Napisano

Tak, cieżko będzie z tym egzaminem. Nie wszystko stracone i dużo zależy od losu, ale sam w sobie to on raczej nie sprzyja. Dużo jest w Twoich rękach. Drugie rozdanie jednak jest pomyślniejsze - czyli jeśli się mocno przyłożysz, uporządkujesz notatki to jest szansa. Daj znać jak poszło

Napisano

czy zdasz egzamin bez warunku

5 pucharów, as pucharów, koło fortuny ->umiarkowanie

wiesz co masz szanse zdać, ale na prawdę to byłby ogromny fart.

czy zdasz jak zorbisz sciągę i uporządkujesz materiały

2 puchary, 4 miecze, rycerz pucharów ->rydwan

tak,jak najbardziej!Ale musisz podejść do tego z sercem i pasją. Zaszyć się w domu, odciąć od wszystkiego (świata zewnętrznego) i kuć! uczciwie i dość sprawnie. Wyglada na to,ze materiału jest dużo.

powodzenia!

Napisano

karty nie powiedzialt TAK lub nie, pokazaly,ze wszystkow rekach losu, _ kolo. a 5 moze byc Twoimi zlymi emocnjami,mozesz bac sie tego,ze nie zdasz.