Guest truskawka Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Horus od 3 maja do 16 czerwca Urodzeni pod opieką Horusa mają wszystkie cechy, które pozwalają im wspiąć się na szczyty. Wyróżniają się erudycją, wrażliwością, wyjątkową zdolnością intuicyjnego rozpoznawania spraw i zjawisk, co sprawia, że pojmują wszystko z łatwością i są wyjątkowo twórczy. Są przy tym niecierpliwi, mają szybki refleks, zdolność do konwersacji i zwykle błyskotliwy dowcip. Aktywna wyobraźnia może pracować ciągle od nowa. Wielu ludzi urodzonych w znaku Horusa zajmuje się pisarstwem, dziennikarstwem, korespondencją. "Dziecko" Horusa jako szef jest omyłką, ma tendencje do zbytniej zmienności i mało realistycznego spojrzenia na sprawy. Ogólnie mówiąc, jest wspaniałomyślne i wielkoduszne, sympatyczne, wrażliwe, niezwykle aktywne. Jest idealistą. Ciało "dzieci" Horusa odznacza się dużą ruchliwością, a przemiana materii jest bardzo szybka, w związku z tym najbardziej wrażliwym ich punktem staje się klatka piersiowa, oskrzela, płuca i cały układ oddechowy oraz nerwowy. Idealny kolor to biały, srebrny, żółty, jasnozielony. Szczęśliwa liczba - 5. Źródło - Majkowscy Online - Astrologia i Magia - Horoskop Egipski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illea Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Zgadza się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milady Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Częściowo się zgadza :0 Ja jako szef byłabym fatalna, za mała zdolność skupiania myśli na konkretnej rzeczy i zbytnio jestem idealistyczna Ale ciekawe. Szczęśliwa liczba - 5. Czyli jeśli moja droga życia jest właśnie piątką, to jest to szczęśliwe połączenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurenne Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Super . wszystko się zgadza XDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alanna Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 praktycznie strzał w 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts