[email protected] Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Cześć wszystkim ! mam problem z interpetacją 4 kart ! Bardzo prosze o pomoc: 1.świat 2.walet monet 3.wieża(odwrócona) 4.pustelnik dodam,że korzystam z kart A.Jaśniak i jeszcze pytanko jak waszym zdaniem sprawdza się rozkład na imie i nazwisko ?? POzdrawiam Cytuj
Gość Gość3 Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 .......o co pytasz tarota ? jakie pytanie zadalas temu rozkladowi z 4 kart ???????????????? Cytuj
[email protected] Napisano 16 Września 2013 Autor Napisano 16 Września 2013 czy bede z panem X . ? - takie pytanie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Września 2013 Maestro Napisano 16 Września 2013 czy bede z panem X . ? - takie pytanie Zgodnie z Regulaminem musisz podać swoją interpretację. I uzupełnij rozkład o pytanie,żeby był czytelny. Cytuj
[email protected] Napisano 17 Września 2013 Autor Napisano 17 Września 2013 pytanie czy będe z Panem x; moja interperacja(dopiero się ucze - jeśli nie porzuce bierności/monotoniczności to nic z tego nie będzie ? Cytuj
[email protected] Napisano 17 Września 2013 Autor Napisano 17 Września 2013 nie moge rozgryść karty świat na początku przed tym wszytskim .. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Września 2013 Maestro Napisano 17 Września 2013 Moniko, skopiowałam dla Ciebie wyciąg z Regulaminu Interpretacji Rozkładów Tarota: I. Jasno, zwięźle i czytelnie formułuj pytanie by użytkownicy forum nie musieli się domyślać i dopytywać o to co masz na myśli. Szanuj czas innych. II. Osoba prosząca o pomoc w interpretacji jest zobowiązana do: 1) zamieszczenia pytania z rozkładem wraz z krótkim opisem sytuacji. 2) opisu rozkładu, który został użyty wraz ze szczegółowym opisem poszczególnych pozycji. 3) przypisanie do poszczególnych pozycji rozkładu wylosowanych Kart. 4) własnej interpretacji całego rozkładu. http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html Bardzo Ciebie proszę o dostosowanie się do niego, w przeciwnym wypadku wątek zostanie zamknięty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi