Farfalla209 Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Witajcie, w ten piątek kolejne podejście do egzaminu teoretycznego. Póki co niestety jestem przywalona pracą i ciężko mi znaleźć czas na naukę, ale czas jeszcze jest i trzeba się wziąć w garść. Czy zdam w ten piątek? Mag (O) . 8 Denarów . Świat (O) -> Gwiazda XVII Wg mnie szanse są 50-50, jeśli się przyłożę i codziennie poświęcę na to czas to zdam, a jak nie to niestety, będzie się trzeba jeszcze raz bujać. Czyli - do nauki! Cytuj
panna.marta Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Karty mówią,że trochę powinnaś popracować nad pewnością siebie i możliwe,że nad metodą pracy albo ogólnie jeszcze się trochę przyłożyć do pracy (odwrócony mag i dalej 8 denarów). Gwiazdeczka działa łągodząco,ale też nie raz bywała zdradliwa. Kochana! zakasaj rękawy, poucz się, opracuj jakąś dobrą metodę rowiązwania tych testów i będzie dobrze Cytuj
Trida Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Powiedziałabym, że musisz jeszcze przysiąść do nauki - mag pokazuje, że coś juz wiesz ale wciąż czegos brakuje. ODwrócony świat to 'odejście' wiec moze pokazuje przejście dalej. Gwiazda to karta radości więc wg mnie masz duże szanse żeby zdać Cytuj
alathea Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Czy zdam w ten piątek? Mag (O) . 8 Denarów . Świat (O) -> Gwiazda XVII nie widze 100% pewnosci, ze zdasz - ale wskazowke: nie licz na cud, pomoc z zewnatrz -za to bardzo intensywnie sie ucz (8 monet) 8 monet jest otoczona dwoma kartami, ktore - gdyby nie odwrocone - wskazywalyby na sukces to, co moze ich negatywna pozycje przelamac, to wlasnie ciezka praca w 8 monetach Gwiazda w podsumie zwieksza szanse powodzenia!!! Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 myślę tak samo jak Alathea.... Szanse masz jak się przyłożysz do nauki, ale takiej pewności na 100% to nie mam.... Cytuj
beatrycze18 Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Karty pokazuja, że jeszcze trochę trudu i pracy musisz włożyć, aby dobrze sie przygotować i będzie OK. Mnie 8 denarów zawsze pokazuję jakiś trud, starania, ale na końcu z pozytywnym wynikiem. Cytuj
Farfalla209 Napisano 20 Września 2013 Autor Napisano 20 Września 2013 Weryfikacja Weryfikacja jakiej nikt się nie spodziewał. Nie przystąpiłam do egzaminu przez pomyłkę z terminami i jakby nie patrzeć moje gapiostwo w dużej mierze . Zapisałam się teraz na teorie + praktykę dopiero za parę tygodni... Dziękuję wam bardzo za interpretacje! Cytuj
panna.marta Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 hehe oj Farffalko Zakręcona jesteś! Cytuj
Farfalla209 Napisano 20 Września 2013 Autor Napisano 20 Września 2013 Raczej nieskrupulatna... poprosiłam Panią w okienku o termin ZA TYDZIEŃ o tej samej porze. Więc byłam na 100% pewna że mam egzamin w piątek, a okazało się, że zostałam zapisana na czwartek.. takie niepełne za tydzień... No ale wina moja, bo nawet nie spojrzałam na kartkę którą dostałam, a wręcz się jej szybko pozbyłam . O co dokładnie pytasz z tymi terminami? Cytuj
x-latek Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 Czyli tak, analizując. Odwrócony Mag wskazywałby na to, że nie zaczniesz egzaminu z powodu jakichś tam niedopatrzeń (odwrócony Świat). Gwiazda z podsumy, że następnym razem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi