Farfalla209 Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Witajcie. Byłam dzisiaj ostatnią osobą wychodzącą z biura z powodu nawału pracy i na szybko szef pokazywał mi jak włączyć alarm jak sam wychodził w pośpiechu. Niestety nie pokazał zbyt dokładnie i ostatecznie nie wiem czy włączyłam ten alarm czy nie, bo nic specjalnego mi się tam nie pokazało. Ciekawa jestem co na to karty . Czy włączyłam alarm? As Kielichów (O) . 8 Denarów . 8 Pucharów -> Cesarzowa III Patrząc po tych kartach to chyba nie włączyłam... Ale z kolei 2 ósemki się kojarzą z takimi wyświetlaczami elektronicznymi, a Cesarzowa to zaradna kobieta, więc może jednak... Cytuj
x-latek Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Daj spokój dziewczyno:) Prędzej dowiesz się jak pójdziesz dziś do pracy, niż tu z kart się wydedukuje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Września 2013 Maestro Napisano 17 Września 2013 Znam to..Po włączeniu alarmu pojawia się komunikat i odliczanie;) A co do tego, czy włączyłaś alarm, to wydaje mi się, ze nie, że trzeba będzie jeszcze się podszkolić w całej procedurze. Cytuj
Trida Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Ja stawiam, że nie wyłączyłaś alarmu, ale nic się ztego powodu nie stało strasznego. Btw - popieram x'a... Czasami nie rozumiem stawiania kart na takie błahe sprawy... prędzej bym zapytała właśnie, czy bd miała jakieś konsekwencje z powodu potencjalnego nie wyłączenia alarmu. Cytuj
Farfalla209 Napisano 17 Września 2013 Autor Napisano 17 Września 2013 traktuję stawianie kart na takie błahe sprawy jako możliwość nauczenia się ich i sprawdzenia w krótkim okresie czasu. Nie traktuje kart jako wyroczni tylko jaka "zabawkę" której wciąż się uczę i uznałam, że ten rozkład może też zainteresować innych ze względu na krótki czas weryfikacji. WERYFIKACJA Odwaliłam totalną manianę i nie dość, że nie włączyłam alarmu, to jeszcze nie sprawdziłam dokładnie, czy wszystko jest pozamykane . Więc ogólnie totalny wstyd. Cytuj
Trida Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 traktuję stawianie kart na takie błahe sprawy jako możliwość nauczenia się ich i sprawdzenia w krótkim okresie czasu. Nie traktuje kart jako wyroczni tylko jaka "zabawkę" której wciąż się uczę i uznałam, że ten rozkład może też zainteresować innych ze względu na krótki czas weryfikacji. wszystko fajnie fajnie tylko pamiętaj, by 'nie zamęczyć' kart i samej siebie nie wypompować z energii Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi