Guest Lukrusia Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Do tego dojdzie :Królowa Monet, Świat , 8 kijów Ja to ta Pani Denarowa oj zapatrzyłam się w pana i chciała bym go upolować już na stałe wszystko mi się podoba w nim a mówiąc inaczej spełnia normy Królowej Monet Świat spotkamy się jeszcze na gruncie luźnym , takie rozmowy luźne widzę i nawet chęci obydwojga osób ,w końcu interpretując 8 kijó to kontakt jak się widzi i stoi , to także spotkanie ale nie koniecznie na stopie romansidła . Do tego nie dojdzie : 10 Kielichów,10 kijów, 2 kije Nie dojdzie do spotkania randkowego bo jakoś nam tak nie po drodze aby się w ogóle ugadać na coś , a jak jedna strona chce to ja wydziwiam wtedy góry i lasy i tak to schodzi na drugi brzeg .Ogólnie trudno jest nam dotrzeć do siebie szczególnie do pana , który swój żywot poświęca na robienie kariery . W podsumowaniu rozkładziku widzę iż nic z tego nie będzie w kwesti randki jej realizacji , oczywiście jakieś tematy w tej kwestii mogą zostać poruszone ale na tym się skończą To tak dla podglądu : (nie koniecznie do interpretacji) Jego chęci na randkę Cesarzowa , 4 kije , Sąd ? Jak czasami tarot potrafi kobiecie samopoczucie poprawić Pan jak najbardziej na randkę chęci posiada . (nie koniecznie do interpretacji) Takie moje chęci na randke z panem 6 Kielichów-7mieczy-as kijów Ze mną to jednak zaczynają się trudności bo z jednej strony to jak najbardziej as kijów, 6kielichów ...., ale pojawia się to ale...7 mieczy co gdyby i tak dalej i może jednak pana lepiej zbyć ... Quote
panna.marta Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Trochę dziwne te rozkłady. Trzeba było zadać ogólne pytanie czy dojdzie a jeśli tak to jak wypadnie, bo z tych dwóch rozkłądów wyszło masło maślane. Do tego dojdzie :Królowa Monet, Świat , 8 kijów-> cesarzowa masz wszelkie zadatki do tego, by zostać zaproszoną na randkę-kobiecość, ideał faceta, duże możliwości, szybki i pomyślny obrót wydarzeń. Świat wskazuje,że może dojść do spotkania ale gdzieś, gdzie trzeba dojechać albo do spotkania z którego może powstać jakaś trwała relacja. Do tego nie dojdzie : 10 Kielichów,10 kijów, 2 kijów-> koło fortuny może do spotkania nie dojść z powodów rodzinnych-komuś coś wypadnie niespodziewanego i może nie dać rady się spotkać. Quote
Lulu86 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 zgadzam sie z przedmowca... lepiej juz partnerski zrobic albo po prostu 3 karty wyciagnac przeszlosc przyszlosc terazniejsc. uwazam ze do spotkania moze nie dojsc. Quote
Recommended Posts