Jump to content

Moja pełnia wrzesniowa 2013..

GdzieTaIrlandia

Recommended Posts

Posted

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien x1- Rycerz Kielichów

rozwala mnie to,że wszystko w okół jest tak rozchwiane i nie stabilne..przez co ja chodzę rozbujana..emocjonalna..

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac x3- Król Denarów, Rycerz Kielichów, SPRAWIEDLIWOSC muszę spojrzeć prawdzie w oczy,że osoba z którą jestem nigdy nie była odpowiedzialna i nigdy nie bedzie. Jest to granie pod publikę,kiedy wygodnie..ma swoje cele do realizacji i idzie ku nim kiedy mu sie podoba..

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl x3-6 mieczy, 7 kielichów,MAG- Dążenie ku swoim marzeniom,troche je wyolbrzymiłam. Nie do końca jest tak jak myslalam,ze bedzie..

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć x3-7 mieczy, 9 mieczy,8 mieczymatko same te karty takie ooooo,ale widać na nich moj stan i ogólne rozbicie..poczucie oszukania,zadreczanie siebie,utrata stabilności i brak wiary w cokolwiek. To powinno odejść. Powinnam walczyc ,wziaść się w garść i decydować.

matko jakie ciezki okres mam koło siebie od jakiegos czasu:( ciezko mi sie wziasc w garsc:(

Posted

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien x1- Rycerz Kielichów

brak stabilności emocjonalnej, dużo smutku… dołki różnego rodzaju….

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac x3- Król Denarów, Rycerz Kielichów, SPRAWIEDLIWOSC trzeba sprawiedliwie ocenić mężczyzn dookoła siebie….

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl x3-6 mieczy, 7 kielichów, MAG- HB XIV umiarkowanie, V papież – zakończył się okres spokojnych zmian, spokojnego czasu, kiedy mogłaś realizować swoje marzenia i rozwijać siebie. Jesteś pochłonięta emocjami (rycerz kielichów), więc kończysz ten etap niejako na własne życzenie….

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąć x3-7 mieczy, 9 mieczy,8 mieczy HB kochankowie - mija okres oszukiwania samej siebie, trzeba zdjąć klapki z oczu i zobaczyć co się dzieje dookoła, jak spojrzysz realnie i ocenisz, to wszystko się skończy, ale to wszystko zależy tylko od Ciebie…. Nawet podsumowanie (VI kochankowie) nawołuje do podjęcia decyzji…

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Dziekuje Iwka po raz kolejny bardzo trafnie:*