Jump to content

Depresja.........

GdzieTaIrlandia

Recommended Posts

Posted

Witajcie dziewczyny,

wiem,ze ostatnio sie zapuściłam i nie udzielam Wam w wątkach,ale jest to spowodowane moim stanem emocjonalnym a nie chciałabym wypisywać komuś głupot dlatego na razie sie nie wypowiadam..

Jeżeli zechcecie mi pomóc w tak cieżkich chwilach bardzo Wam za to dziekuje.

Nie bede sama.

Pozdrawiam

Jak zwalczyć depresyjne stany emocjonalne? 7 buław, UMIARKOWANIE-Powinnam chyba bronić swojego zdania,ale unikać złości ,panować nad swoimi emocjami..próbować patrzeć na dwie strony jak i również w przyszłość..Nie tracić wiary..

Czego się wystrzegać/odrzucić? PUSTELNIK,Król Kielichów-Zbytniego wgłębiania sie w swoje uczucia..ale tez izolacji..hm

Czego trzymać/co pomoże? DIABEL,MAG-no tutaj te karty tez dziwne..ale może pomoże osoba do której jakies instynkty,sentyment.. moze tez przełamywanie własnych ograniczeń.. pozbywanie sie lęków..

Którą drogą podążać aby się polepszyło-5 mieczy,,As buław i tutaj sie dziwnie zaczeło robic..bo karty rozpoczynające jak jedna chciałam dociagnac-SMIERC,10 kielichów,10 mieczy,As kielichów-Tyle bram w tych kartach,ze juz do asa kielichów nie dociągnełam bo sie robi galimatias...Nie wiem..powinnam odpuścić swoje małozeństwoo..ze to jest powodem,ta sytuacja w domu która trwa juz od jakiegos czasu..

Posted

Jak zwalczyć depresyjne stany emocjonalne? 7 buław, UMIARKOWANIE-

Pierwsza myśl, jak spojrzałam się na karty to czy nie pomagasz innym za dużo nie ‘biorąc’ nic w zamian? Wydaje mi się, że potrzebny Ci odpoczynek i to głownie od ezo, od kart. Czas dla Ciebie na jakieś spacery itp.

Czego się wystrzegać/odrzucić? PUSTELNIK, Król Kielichów-

Z jednej strony samotności, żebyś nie popadła nam w jakąś depresję a z drugiej strony takiego zbytniego dawania z siebie za dużo. Angażowana się emocjonalnie i uczuciowo. Zostaw coś dla siebie. Staraj się przebywać z ludźmi ale nie zgadzaj się na kazdą prośbę.

Czego trzymać/co pomoże? DIABEL,MAG

Pomoże zdrowy egoizm.

Którą drogą podążać aby się polepszyło-5 mieczy,,As buław i tutaj sie dziwnie zaczeło robic..bo karty rozpoczynające jak jedna chciałam dociagnac-SMIERC,10 kielichów,10 mieczy,As kielichów-

Trcohę za dużo tych kart ale 5 mieczy – odcięcie a as bułąw – robienie czegoś dla siebie. Podtrzymuje zdanie z poprzedniego rozkładu – zdrowy egoizm. Angażuj się w związek, rodzinę ale naucz się mówić ‘nie’. I prosić o pomoc jeśli tego potrzebujesz.
  • Like 1
Posted

*jak zwalczyc -karty pokazuja, ze mozesz sama - ale lepiej jednak miec oparcie w ludziach, to nie sa sytuacje w ktorych powinno sie byc zostawionej samej ze soba

wskazowka jest, by dazyc do rownowagi, nie do konfliktow, mediowac

*wystrzegac sie samotnosci i przekopywania sie przez cale swoje zycie, nie dac sie tez podporzadkowac czyims potrzebom

*pomoze Ci Twoja pasja (Diabel), to co chcesz robic - i potrafisz to! (Mag)

moze tez namietnosc do kogos...

*droga - nie bedzie raczej latwa, bo 5 mieczy to zwyciestwo nie bez poniesionych strat... ale warto walczyc (As kijow)

mysle, ze reszta dociagnietych kart pokazuje Twoje stany emocjonalne, taka hustawke - ze raz jest dobrze raz bardzo zle

trzeba to ogarnac, a na koncu As kielichow - jak swiatelko w tunelu :slonko:

• Like 1
Posted

Do trida:Pierwsza myśl, jak spojrzałam się na karty to czy nie pomagasz innym za dużo nie ‘biorąc’ nic w zamian? Wydaje mi się, że potrzebny Ci odpoczynek i to głownie od ezo, od kart. Czas dla Ciebie na jakieś spacery itp.

Tutaj nie udzielam sie na ezo bo wiem,że nie jestem w obecnym stanie emocjonalnym. Raczej w realnym zyciu czuje sie osamotniona i wykorzystywana

Z jednej strony samotności, żebyś nie popadła nam w jakąś depresję a z drugiej strony takiego zbytniego dawania z siebie za dużo. Angażowana się emocjonalnie i uczuciowo. Zostaw coś dla siebie. Staraj się przebywać z ludźmi ale nie zgadzaj się na kazdą prośbę.

Tutaj ładnie to ujełaś,daje wiele każdemu a nie otrzymuje w zamian nic. Maz tez chce mnie trzymać pod swoja władza.

Pomoże zdrowy egoizm.

Powinnam pomysleć o sobie coraz bardziej zdaje sobie z tego sprawe..

Trcohę za dużo tych kart ale 5 mieczy – odcięcie a as bułąw – robienie czegoś dla siebie. Podtrzymuje zdanie z poprzedniego rozkładu – zdrowy egoizm. Angażuj się w związek, rodzinę ale naucz się mówić ‘nie’. I prosić o pomoc jeśli tego potrzebujesz.

Angazuje sie za bardzo. Mąz nic nie docenia tylko obarcza winą. Aktualnie jestem na wykończeniu. Nie mam czasu dla siebie,na nic... połozyłabym sie i patrzała w sciane,płakała i płakała,ale to nic nie da..
Posted

Ja cały czas myślę o tym ezo to moze znów drugą stronę - zamało medytacji nad sobą?

Masz możliwość gdzieś pojechać (moze na kilka dni) do lasu / na wieś odpocząć?

Rybko musisz pomyśleć o sobie.

Posted

Do Ani:*jak zwalczyc -karty pokazuja, ze mozesz sama - ale lepiej jednak miec oparcie w ludziach, to nie sa sytuacje w ktorych powinno sie byc zostawionej samej ze soba

wskazowka jest, by dazyc do rownowagi, nie do konfliktow, mediowac

Aniu piszesz o oparciu...tylko w kim? Mama jest od czasu do czasu kiedy nie popadnie w ciag alkoholowy. Mąż chce zebym sie podporządkowała we wszystkim..ciagłe walki w domu..obarczanie winą,ze nic nie robie? Ciagle pracuje,a jak mam parę godzin wolne to ograniam mieszkanie,robie obiad,zakupy,przytulam córeczke i jemu tez poświecam czas przez co jestem ograbiona ze wszystkiego..i padam zmeczona..zacznijmy od tego ze pracuje po 12 czy 16h dziennie..jak mam wolne to pracuje w domu albo jade do salonu..On robi mi tak na złość a przed innymi gra dobrego..kiedy pieniadze przynoszę..a i tak jest ,ze on najwiecej zarabia bo duzo wydajemy na moje szkolenia czy materiały potrzebne do pracy..PRzyjaciół tez nie mam. Czy ja jeste tak złym człowiekiem. Jak potrzebuja to przychodzą kiedy ja potrzebuje nie mam sie do kogo odezwać ..

*wystrzegac sie samotnosci i przekopywania sie przez cale swoje zycie, nie dac sie tez podporzadkowac czyims potrzebom

*pomoze Ci Twoja pasja (Diabel), to co chcesz robic - i potrafisz to! (Mag)

moze tez namietnosc do kogos...

jest taka osoba która może mi pomóc,ale to nie byłby dobry krok w tym kierunku chyba,to tez było toksyczne. Bardziej stawiałabym na swoje cele,ze moze w końcu kiedys mi sie uda?

*droga - nie bedzie raczej latwa, bo 5 mieczy to zwyciestwo nie bez poniesionych strat... ale warto walczyc (As kijow)

mysle, ze reszta dociagnietych kart pokazuje Twoje stany emocjonalne, taka hustawke - ze raz jest dobrze raz bardzo zle

trzeba to ogarnac, a na koncu As kielichow - jak swiatelko w tunelu :slonko:

Chciałabym wszystko ustabilizowac,czuc sie bezpiecznie
Posted

Dziewczyny nie mam gdzie pojechać. Do 1 pażdziernika wszystko w kalendarzu mam zaklepane..zero dnia wolnego i jeszcze choróbsko mnie chwyciło..

Posted (edited)

Zadna zaraza nie trwa wiecznie -to na poprawe nastroju -Irlandio

Jak zwalczyć depresyjne stany emocjonalne? 7 buław, UMIARKOWANIE-zwalczaj depreche z determinacja ale w wywazony sposob .Wyrzucaj z siebie emocje i zlosc ,daj im ujscie ,ale UMIARKOWANIE> z podsumy masz karte Swiat ...7 bulaw jak dla mnie to potrzeba determinacji zawalczenia o siebie ,a w przypadku wlasnie deprechy to taka walka z niewidocznym

Czego trzymać/co pomoże? DIABEL,MAG[/b]-wykorzystaj potencjal ,energie ktory w Tobie tkwi .Ciesz sie zyciem mimo wszystko !!!

Którą drogą podążać aby się polepszyło-5 mieczy,,As buław otworz sie na nowe ,spojrz na siebie krytycznie ,oderwij sie od spraw materialnych przyziemnych ,ktore sa niekiedy malo wazne .Obudz w sobie potencjal ,ktory masz .Z reszta sens jest ten sam czego masz sie trzymac .

Sily Ci zycze .......

Edited by Gość3
korrekta
Posted

Trida mam park,ale.. nie pozwala mi samej wychodzić z domu..chodzi za mna i mi dokucza..ostatnio jak chciałam wyjść to powiedział,ze dziecko zostawi samo w domu..To mówie: to idz teraz ..a on,że póżniej i musiałam zostac.. Nie wyszedł. Cały dzien siedział i mi dokuczał jak płakałam.

Posted

Mogę,ale i tak by wyszedł za nami. A ja potrzebuje chwile dla siebie.

Posted

czytam ,czytam

ja widze tu problem w uzaleznieniu > relacja Ty i Twoj maz > nasuwa mi sie ten MAG i DIABEL !!!!!

Nie latwe to ,ale odcianaj sie od niego ...ignoruj go w rozsadny sposob .Bo widze tu terror psychiczny.

Szukaj pomocy -aby wyjsc z tego domowego piekielka ....

Byc niezalezna ,nie latwe .......ale jestes w toksycznej relacji -niestety !!!

Posted

Witam

Bardzo smutne to co piszesz. CZy nie możesz sie z nim rozwiesc. Mysle ze to on jest główna przyczyna Twojej depresji.

• Like 1
Posted

lulu twój rozkład wrzesniowy sie zaczyna sprawdzac.. ciagla hustawka.. raz jest dobry innym raze terror..

Posted
lulu twój rozkład wrzesniowy sie zaczyna sprawdzac.. ciagla hustawka.. raz jest dobry innym raze terror..

Przykro mi bardzo wolałabym żeby takie rozkłady sie nie sprawdzały... Tylkonsame dobre.

Posted

Kurcze... mialam pisac jutro... ale poczytalam... i no nie moge...

Przechodzilam przez cos podobnego... takze w pierwszej kolejnosci przytulam Mocno GTI... Dbaj o siebei, walcz o siebie. Nie daj sie.

Przechodzac natomiast do kart...

Jak zwalczyć depresyjne stany emocjonalne? 7 buław, UMIARKOWANIE----> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Tu sa wyrazne karty odciecia sie od wszystkiego, co Tobie nie sluzy i zajecia sie WYLACZNIE soba. Musisz zadbac o swoja przestrzen. Zawalczyc wrecz o nia. Byc sama dla siebie Cesarzowa we wlasnym swiecie.

Czego się wystrzegać/odrzucić? PUSTELNIK,Król Kielichów---> XX Sad ,HB IX Eremita

Przede wszystkim rozczulania sie nad mezem a i szukania jego ramion, jak tylko poczujesz sie odrobine samotna. On umie na Ciebie bardzo wplywac i umie wykorzystac kazda Twoja chwile slabosci. A Ty powinnas skupic sie na sobie... i tylko na sobie. Zbudowac dystans do meza... bo kazdorazowe zblizenie do niego... niszczy Ciebie. On chyba bardzo umie zagrac na Twoich uczuciach, wie jak Ciebie podejsc. Tym samym wie, jak Ciebie ranic, zeby bolalo.

Czego trzymać/co pomoże? DIABEL,MAG ---> XVI Wieza, HB XVI Wieza i VII Rydwan

Karty PIEKNE! Kochana. Tu masz w Diable uzaleznienie od swojego meza. Naddajesz mu mozliwosci, wladzy nad Toba. A tak naprawde on moze tylko tyle, ile mu na to pozwolisz. Prawdziwa wladze dzierzy Mag, czyli Ty. Nie daj Sie! I o tym tez mowia podsumy. Wyrwij sie! Na poczatek moze mentalnie, ale zrozum, ze cala Twoja moc zaczyna sie w Twoim wnetrzu. Jak odczuje, ze czujesz sie silna... straci nad Toba wladze...

Którą drogą podążać aby się polepszyło-5 mieczy,,As buław i tutaj sie dziwnie zaczeło robic..bo karty rozpoczynające jak jedna chciałam dociagnac-SMIERC,10 kielichów,10 mieczy,As kielichów----> X Kolo Fortuny, HB VII Rydwan

Przede wszystkim zrozumiec, ze tu juz nic nie osiagniesz. Ta relacja powoli umiera. Osiaga swoje apogeum. To stan agonii. Tu nie da nic juz sie zrobic, poza ostrym chirurgicznym cieciem i oczyszczeniem tej calej rany...

Potraktuj to wszystko jako zyciowe zadanie. Masz pelny potencjal, aby sobie z tym poradzic. Nie boj sie, nie wahaj...

Jeszcze bedziesz szczesliwa.... ale nie w tej konstelacji...

Przytulam mocno i naprawde.. duzo, duzo sil zycze... i wytrwalosci w darzeniu do szczescia. :bukiet:

• Like 1
Posted

Witajcie dziewczyny,

wiem,ze ostatnio sie zapuściłam i nie udzielam Wam w wątkach,ale jest to spowodowane moim stanem emocjonalnym a nie chciałabym wypisywać komuś głupot dlatego na razie sie nie wypowiadam..

Nie bede sama.

Pozdrawiam

Jak zwalczyć depresyjne stany emocjonalne? 7 buław, UMIARKOWANIE-zawalczyć ...o swój spokój, nie dac sie prowokować, ćwiczyc "Zen"- ja ćwiczyłam nie tyle dosłownie ile zawsze jak coś mi ciśnienie podnosiło myslałam "e.......... 1 2 3 zaraz przejdzie" myśleć o czyms miłym, czyms co wprawia Cie w dobry nastrój- pamiętaj, ze jak sie denerwujesz- szkodzisz tylko sobie a najbardziej swojemu zdrowiu- a tak miedzy nami- wszystko mija- nawet najdłuzsza żmija GTI :)

Czego się wystrzegać/odrzucić? PUSTELNIK,Król Kielichów-nie kisić sie z własnymi uczuciami- pogadać z kimś kto Cie rozumie, wesprze, nawet o głupotach- ale człowiek się na chwilę odrywa od rzeczywistości

Czego trzymać/co pomoże? DIABEL,MAG-wiesz często jest tak, ze jak się człowiek ogólnie złości- to przy okazji tez na siebie........i wtedy potafi sam siebie zganić, że taki durny, bo sie kurza a można wszystko "zal;atwić" tylko tzreba umieć spojrzeć z innej perspektywy- ja tu widzę upór i możliwość działania

Którą drogą podążać aby się polepszyło-5 mieczy,,As buław i tutaj sie dziwnie zaczeło robic..bo karty rozpoczynające jak jedna chciałam dociagnac-SMIERC,10 kielichów,10 mieczy,As kielichów-powinnas cos zakończyc i to definitywnie i zacząć od początku, bo dotychczasowe działania nie przyniosły pożądanych efektów (5 mieczy As buław).

Posted

Cześć dziewczyny,

dziekuję za wsparcie. Ja już po prostu nie wiem jak mam reagować. Dwa dni nie reagowałam prawie,nic sie nie odzywałam żeby odzyskać spokój.

Dziś mi powiedział,że chcę coś osiągać na jego kręgosłupie bo on ma pracować na rodzinę a ja się szkole i wydaje pieniadze na te szkolenia. Wiecej niz przynosi zysku. Podał mi przykład jego znajomego sąsiada który usługuje żonie,robi obiadki,sprząta tylko,ze to ona pracuje na rodzine a on siedzi w domu. Powiedział,że to ja mam wymagania i ze jak byłam sama to g***o miałam a te szkolenia co robiłam to niby z urzedu pracy. A to nie prawda bo odkładałam na nie pieniądze.

Zachowuje sie tak jakbym ja nie pracowała a pracuje jak nie jeden facet po tyle godzin. W dodatku to co rogi napisała..znowu od wczoraj rozkłada mnie choroba,ciezko mi sie oddycha,w tamtym roku przewlekle chorowałam na zapalenie płuc i nie doleczyłam chyba po szpitalu tego do końca. Rano jak wstawałam do pracy to sie z osłabienia przewróciłam. Nie wytrzymam dzis tu 14h poprosiłam zeby ktos mnie o 14 zmienił. Muszę pomyśleć o sobie bo jak a tego nie zrobie nikt tego nie zrobi.

Sacralku masz racje chyba sie ponownie uzależniłam od niego emocjonalnie. Dzis jeszcze nadmienił,że mam paskudny charakter i nigdy nie bede szczęsliwa. Nie macie pojęcia jak przed moimi klientkami gra dobrego,robi kawke,herbatke,sprząta i usługuje powtarzajac jak mnie kocha..a jak jestesmy sami to pokazue jaką kupą bezwartościową jestem.

Powiedziałam mu,że mam swoa godność i jestem wartościowa a swoje zdanie na moj temat niech pozostawi dla siebie. Chodzi i robi z siebie biednego i kochanego a tak na prawdę to tylko moi nabliżsi mama ,wujek czy dobre znajome wiedzą jaki jest na prawdę.

Posted

Kochana... to, co opisujesz... przechodzilam... cale lata. Takze jakbym czytala o sobie.

Wiem, jak to tlamsi wlasna godnosc... i odbiera sily.

Chorujesz, bo Twoja energetyka lezy.

Przez co? Przez ciagly stres.

Dlaczego?

Co tu duzo mowic... wiesz sama.

On widzi, ze nie umiesz mu sie przeciwstawic, poza tym jako Krol Kielichow, ma dobra znajomosc Twojej psychiki i potrafi uderzyc tam, gdzie boli.

Niestety... Kielichowy w negatywie taki dobry nie jest... On ma czuja do ludzi... ale dopoki dziala dla nich, jest dobrze. Jak zacznie negatywnie wibrowac... jest bardzo "czulym" oprawca.

Nie wiem, co Ci tu radzic...

Wiem po sobie, ze mozna stanac na nogi. Jestes wartosciowa kobieta... warto o siebie zawalczyc.

Ktos, kto odbiera Ci poczucie Twojej wartosci... nie kocha tak naprawde. Bo milosc... przede wszystkim szanuje.

Posted (edited)

Powiedziałam mu,że mam swoa godność i jestem wartościowa a swoje zdanie na moj temat niech pozostawi dla siebie. Chodzi i robi z siebie biednego i kochanego a tak na prawdę to tylko moi nabliżsi mama ,wujek czy dobre znajome wiedzą jaki jest na prawdę.

nie ma znaczenia, co inni o nas mysla - najwazniejsze jest to, co sami o sobie myslimy

robisz bardzo duzo by spelnic swe marzenia, realizowac sie - i zawdzieczasz to sobie

jestes wartosciowa osoba

nie pozwol tego zniszczyc

jestes wrazliwa i niszcza Cie dzialania nakierowane na deprecjonowanie Ciebie, szczegolnie od bliskich/bliskiej osoby

dodatkowo choroba nie pomaga w bronieniu sie

ale moze tu jest pies pogrzebany - nie potrzebujesz nikogo przekonywac, ze jestes wartosciowym czlowiekiem - tylko siebie samą

w momencie, gdy bedziesz tego pewna, nikt nie bedzie w stanie Ci zaszkodzic - wiec uwierz w to wreszcie,

wtedy nikt Cie nie dotknie "do zywego"

a czyjes manipulacje tez nie beda dzialac - po prostu bedziesz jak skala, jak opoka (nie, ze bezduszna - ale stabilna)

i zrob sobie plan, bo nie wszystko da sie naraz zrobic - ustalic priorytety

:serce:

PS nie chcialam Ci wrozyc, bo uwazam, ze powinnas sama to uporzadkowac;

nie zawsze mozna wskazywac komus droge - niekiedy trzeba ja znalezc samemu

Edited by alathea
Posted (edited)
Witajcie dziewczyny,

Nie bede sama.

Pozdrawiam

Jak zwalczyć depresyjne stany emocjonalne? 7 buław, UMIARKOWANIE-Powinnam chyba bronić swojego zdania,ale unikać złości ,panować nad swoimi emocjami..próbować patrzeć na dwie strony jak i również w przyszłość..Nie tracić wiary..

Czego się wystrzegać/odrzucić? PUSTELNIK,Król Kielichów-Zbytniego wgłębiania sie w swoje uczucia..ale tez izolacji..hm

Czego trzymać/co pomoże? DIABEL,MAG-no tutaj te karty tez dziwne..ale może pomoże osoba do której jakies instynkty,sentyment.. moze tez przełamywanie własnych ograniczeń.. pozbywanie sie lęków..

Którą drogą podążać aby się polepszyło-5 mieczy,,As buław i tutaj sie dziwnie zaczeło robic..bo karty rozpoczynające jak jedna chciałam dociagnac-SMIERC,10 kielichów,10 mieczy,As kielichów-Tyle bram w tych kartach,ze juz do asa kielichów nie dociągnełam bo sie robi galimatias...Nie wiem..powinnam odpuścić swoje małozeństwoo..ze to jest powodem,ta sytuacja w domu która trwa juz od jakiegos czasu..

Witaj,

Mysle ze trzeba sie scisle trzymac pytan oraz odpowiadac na pytania konkretnie.

1. jak zwalczyc depresje? 7 palek i umiarkowanie - napewno nie dopusc do tego, aby nic z tym nie robic, bo karta 7 palek sugeruje abys walczyla, szukala przyczyny, badz czujna i zreczna. Na karcie mamy walke. A karta rownowaga mowi, abys dazyla do zyciowej rownowagi, tzw: jesli w jakis sferach zyciowych jest totalny chaos, postaraj sie to uporzadkowac. Oraz wykaz takze umiar i cierpliwosc, dzieki temu masz szanse na to abyz tego wyjsc. Takze jak piszesz, powinnas starac sie uspokoic (rownowaga) swoje zkolatane emocje (7 palek).

2).Eremita oraz krolkielichow - tak wystrzegac sie izolacji od swiata zewnetrznego, samotnosci, oraz takze jakiegos faceta? (krol kielichow). Albo nawet usieczki (eremita) od mezczyzn (krol).

3). Czego trzymac? co pomoze? rzeczywiscie dziwne karty, bo mag i diabel to seks, dzialanie w tym kierunki ;), ale diabel to tez popprostu leki (tabletki). Moze potrzebujesz jakis lekow na ta depresje albo u ciebie jest jakas inna przyczyna depresji, poszukaj przyczyn: sa rozne, choroby tarczycy, problemy zyciowe, takze niedobory witaminowe, itd, itd. A mag mowi dziala, nie zatrzmuj sie, ucz sie, wez zycie w swoje rece (Mag).

4). ktora droga podazyc aby siepolepszyl? jasie tuta jpogubilam tyle kart w punkcie 4 wylosowalas, chodzi o: 5 mieczy,,As buław...As pale mowi abys zaczela swoej zycie na nowo, zacznij dzialac, z inicjatywa, zacznim realizowac nowe cele, plany, a 5 mieczy walcz z przeciwnosciami.

Jak chcesz wiedziec kiedy sie twoja depresja skonczy postaw np: rozklad na rok czasu, jedna karte na kazdy miesiac i zadaj pytanie, kedy zakonczy sie depresja, wowczas szukaj takich kart jak:

-smierc, 10 mieczy albo rownowaga, slonce, moc, as kielichow. Bo karta smierc 10 mieczy, na to pytanie moze mowic o koncu, a pozostale same w sobie sa bardzo pozytywne. Powodzenia ci zycze.

Pozdrawiam, Barbara

Edited by Inez2503
  • Like 1
Posted

Dziewczyny bardzo Wam dziekuję za wsparcie. Ja powoli się zbieram z podłogi,próbuje wyciszyć emocje i patrzeć realnie z wiekszą dozą uśmiechu na twarzy na życie. Ten czas ostatnio był dla mnie bardzo straszny i trudny,ale próbuję podjąć trud i walczyć. Mam o kogo. O moją coreczkę. Ona jak najwazniejsza i dla niej muszę mieć siły i się usmiechać. Pokazać,że nie warto się poddawać nigdy w zyciu. Dziekuje.

Posted

Ryba zawsze możesz liczyc na Forumową Rodzinkę :)

Miło czytać, ze się powoli podnosisz :)