Maestro Inez2503 Posted September 17, 2013 Maestro Posted September 17, 2013 Karty od bakei Dziękuję 1. Jak czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? Kapłanka\ moja intuicja, to co wewnątrz mnie, powinnam skupić się na sobie,m na swojej duchowości 2. Kim jestem? 6 mieczy kimś, kto przekracza rzekę, płynie na drugi brzeg świadomie wiedząc, że to co było zakończyło juz swój cykl 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? As denarów osadzenie na ziemi, materializm 4. Skad przychodze? Rycerz Kielichów ze świata marzeń...na serio nie wiem... 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? 6 denarów do momentu, gdy to co daję, zacznę równiez odbierać, do wymiany pozytywnej energii 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? 3 buław ciągłe poszukiwanie swojego celu 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -7 denarów nauka cierpliwości 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. Wisielec wejrzenie wgłąb siebie, w swoja duszę, spokój, opanowanie, relaksacja 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? Paź Buław moja ciekawość, taka dziecięca, młodzieńcza i radość życia 10. Jaka silą ja oddzialowuje na swiat? Rydwan moją energią, pędem ku nowości,pewnością siebie kwintesencja rozkładu wg Starowiejskiej Cesarzowa wg Hajo Banzhafa VIII Sprawiedliwość chyba osiągnę swoje cele, musze być przede wszystkim wierna sobie i swoim zasadom:) Quote
SacralNirvana Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 1. Jak czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? Kapłanka\ moja intuicja, to co wewnątrz mnie, powinnam skupić się na sobie,m na swojej duchowości Tak, ale rowniez swiadomosc wlasnej kobiecosci. Wiesz, Kaplanka to nie Cesarzowa... ale jednak... nie jest ona pozbawiona swiadomosci swojej kobiecosci. To swiadomosc lona. Nie pragniesz dziecka? To takze intuicja, o czym wspomnialas. Swiadomosc naturalnych cyklow (cykl Ksiezycowy, lunarny, ktory jest identyczny z cyklem kobiecym, menstruacyjnym)... 2. Kim jestem? 6 mieczy Jestes osoba, ktora idzie przez siebie, jest ciagle w ruchu i ciagle cos robi. Co jeszcze. Szukasz kontaktow z ludzmi, chcesz wymieniac sie informacjami. Czym wiecej, tym lepiej. 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? As denarów Spelnienie przede wszystkim. Chcesz wreszcie osiagnaj cos w swoim zyciu. Do tej pory pracowalas dla kogos, spelnialas czyjes marzenia. A czujesz wewnetrznie, ze jest cos, czemu Ty moglabys nadac zycie i forme. Wlasny projekt moze... zawodowy np. 4. Skad przychodze? Rycerz Kielichów Ze swiata marzen i fantazji. Ze swiata, gdzie uczucia byly dla Ciebie najwazniejsze. I gdzie zawsze byl jakis mezczyzna. 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? 6 denarów Tam, gdzie bedzie piekna wspolpraca z ludzmi. Radosc, spelnienie. 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? 3 buław Mozliwe, ze podroz za granice... ale tez zbieranie plonow tego, co posialas. Takze ogolnie poczucie bycia na miejscu, harmonia i zadowolenie. 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -7 denarów Byc cierpliwa i wytrwala. Bardzo mozliwe, ze jeszcze jedna ciaza... 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. Wisielec Na ten czas nie masz nic szukac na zewnatrz. Musisz skupic sie na swoim wnetrzu. Tu nie ma nic na zewnatrz. Jestes Ty i musisz sie tym zajac. Cesarzowa z Wisielca... nic poza Toba. Wisielec u Crowleya to jogin, ktory zostal zmuszony, aby sie oswiecic. Cokolwiek dzieje sie w Twoim zyciu, ma Cie nauczyc czegos. Nawet sytuacji, gdzie nie widzisz wyjscia, sa po to, abys spojrzala na zycie, na pewne sprawy, z innej zupelnie perspektywy. 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? Paź Buław Ogormny potencjal energetyczny i zapala i takze chec dzialania "od razu! teraz! po co czekac?!"... Wykorzystuj go, kiedy jest, bo szyko sie spala... niestety. 10. Jaka silą ja oddzialowuje na swiat? Rydwan Sila wlasnego umyslu. Wiec dbaj o niego... Sila takze wlasnych emocji... o ktore takze musisz dbac. Bo latwo te sily tracisz... kwintesencja rozkładu wg Starowiejskiej Cesarzowa wg Hajo Banzhafa VIII Sprawiedliwość chyba osiągnę swoje cele, musze być przede wszystkim wierna sobie i swoim zasadom:) Ogolnie masz wszelkie powody ku temu, aby czuc sie spelniona i aby byc spelniona. Wazne w tym wszystkim jest to, abys umiala spojrzec na swoje zycie realnie i obiektywnie. Wtedy byc moze dostrzezesz niuanse, ktorych do tej pory nie dostrzegalas. Odnajdziesz swoje szczescie tam, gdzie go nie podejrzewalas. 1 Quote
Maestro Inez2503 Posted September 17, 2013 Author Maestro Posted September 17, 2013 1. Jak czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? Kapłanka\moja intuicja, to co wewnątrz mnie, powinnam skupić się na sobie,m na swojej duchowości Tak, ale rowniez swiadomosc wlasnej kobiecosci. Wiesz, Kaplanka to nie Cesarzowa... ale jednak... nie jest ona pozbawiona swiadomosci swojej kobiecosci. To swiadomosc lona. Nie pragniesz dziecka? To takze intuicja, o czym wspomnialas. Swiadomosc naturalnych cyklow (cykl Ksiezycowy, lunarny, ktory jest identyczny z cyklem kobiecym, menstruacyjnym)... Dziecka nie pragnę, tzn, czasem mam przebłysk, ale raczej jestem na nie:) 4. Skad przychodze? Rycerz KielichówZe swiata marzen i fantazji. Ze swiata, gdzie uczucia byly dla Ciebie najwazniejsze. I gdzie zawsze byl jakis mezczyzna. Nie do końca... mam ojca marynarza, który zawsze rzadko był w domu...jako dziecko nazywałam go gościem, który się zasiedział...Długo nie miałam nikogo... 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -7 denarówByc cierpliwa i wytrwala. Bardzo mozliwe, ze jeszcze jedna ciaza... ta ciaża przewija się u mnie ciagle... 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? Paź BuławOgormny potencjal energetyczny i zapala i takze chec dzialania "od razu! teraz! po co czekac?!"... Wykorzystuj go, kiedy jest, bo szyko sie spala... niestety. kiedyś byłam na masażu u pana, który zajmował się ezoteryką, powiedział mi wtedy, że u mnie nie powinno byc planowania, że powinnam od razu przystępować do realizacji swoich celów, coś w tym chyba jest Quote
Iwka78 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 1. Jak czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? Kapłanka – część, która była w jakiś sposób nie do końca ujawniona, część duchowa 2. Kim jestem? 6 mieczy – osobą, która potrafi wykorzystywać swój umysł, po to, aby pokonać swoje własne bariery i przeszkody. 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? As denarów wykorzystanie szansy na pracę z energiami ziemskimi 4. Skad przychodze? Rycerz Kielichów ze świata, w którym wrażliwość była ogromną zaletą i czymś istotnym, kształciła 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? 6 denarów do równego dawania i otrzymywania 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? 3 buław podejmowanie decyzji co do rozwoju zawodowego i wykorzystywanie nadarzających się okazji 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -7 denarów nauka cierpliwości – noooo…. 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. Wisielec kontemplacja, więcej medytacji i zgłębiania siebie, swojego wnętrza, obserwacja 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? Paź Buław oj bardzo dużo energii, bez znaczenia co robisz, masz jej ponad miarę 10. Jaka silą ja oddzialowuje na swiat? Rydwan jesteś zmienna i zmieniasz też innych, potrafisz na innych wpłynąć tak, aby zmiany wprowadzili w życie już teraz kwintesencja rozkładu wg Starowiejskiej Cesarzowa – kobiecość, macierzyństwo, wg Hajo Banzhafa VIII Sprawiedliwość będziesz dążyć do swoich celów, nic Cię nie powstrzyma. Po prostu Ty wiesz dokładnie czego chcesz. 1 Quote
SacralNirvana Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 To ojciec moze byc tym Rycerzem Kielichow. Kielichy - woda - marynarz. Rycek - pojawia sie i znika. Na pewno mial duzy wplyw na Ciebie... mimo, ze go nie bylo... a bardziej to, ze go nie bylo. Ojcowie maja silny wplyw na corki a matki na synow Quote
Guest ANEZ Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 1.Jak część mojej natury woła teraz o moje zainteresowania Kapłanka - Twoje wnętrze kobiety która "wie", tak się mówiłó dawniej o kobietach mającą pewną moc ezoteryczną. 2.Kim jestem ? 6 mieczy - podróżnikiem przez swoje życie i docieranie do miejsc nowych, nieznanych ale ciekawych i inspirujących, 3.Co jest sensem /zadaniem mojego życia/ As denarów - korzystać z możliwości, szczęścia w swoim życiu. 4.Skąd przychodzę ? Rycerz kielichów - ,świat emocji, intuicji, miłości. 5.Dokąd prowadzi moje przeznaczenie 6 denarów - do możliwości dzielenia się z ludzmi, nie tylko pieniędzmi ale i innymi wartościami, które są w Tobie. 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia/ 3 buław - nie życ przyziemnie ale z perspektywami, horyzontalnie. 7.Jakie zadanie mam do rozwiązania ? 7 denarów - cierpliwie dążyć do osiągnięcia celów tworząc ich twardy grunt, podstawy. 8.Mój towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego Wisielec - mądrość Wisielca. 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach Paz buław - ciekawość życia 10.Jaka siłą ja oddziaływuje na świat Rydwan - wiara w siebie i w to co robisz. Kwintesencja Cesarzowa Sprawiedliwość Tylko obiektywna ocena tego co robisz, co chcesz osiągnąć, jakie masz możliwości ku temu pozwoli Ci zrealizować swoje plany i poczuć się szczęśliwą. Quote
Guest Daffne Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 1. Jak czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? Kapłanka Twoja mądrość i niesienie prawd życiowych a także wgląd w siebie potrzebuje uwagi...by nieśc pomoc innym, ale także uczyć sie dla samej siebie zaglądając w siebie głębiej i głębiej odkrywając coraz to nowe rzeczy o sobie samej ponieważ jako Kapłanka śmiem twierdzić, że jeszcze są w Tobie sekrety,ktorych nie odkryłaś. 2. Kim jestem? 6 mieczy jesteś osobą inteligentną, zaradną i sympatyczną, ktora swoimi możliwościami potrafi służyć innym, ale i wykorzystać to dla własnych potzreb by usprawniać swoje życie idąc w nowe może troszkę niepewnie, ale z poczuciem że to słuszna droga. 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? As denarów zadaniem Twojego życia jest wychodzenie na zewnątrz z własnymi możliwościami wykorzystując skuteczność i zaradność. Poprzez wcielaie w życiu i sprawdzaniu siebie na pewnych płaszczyznach życia uzyskasz kolejne doswiadczenie, ktore zwiększy Twoją wiarę w siebie jeszcze bardziej 4. Skad przychodze? Rycerz Kielichów pochodzisz świata niefizycznego...gdzie wśród innych nauczyłas się już okazywać emocje, teraz kluczem jest dążenie do szczęścia emocjonalnego i poczucia pełni w tym. Potrzebujesz móc uzewnętrznić swe emocje płynące z potrzeby duszy by dzielić się nimi z wzajemnoscią. 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? 6 denarów do równowagi życiowej...wzajemnosci w dawnaiu i braniu...do dzielienia sie tym co sie w sobie posiada, ale i braniu w zamian 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? 3 buław odwaga i pewność siebie na tyle by nie tylko dostrzegać mozlwiosci jakie można uzyskać, nie tylko świadomość tego co może dac szczęście, ale także podążenie za tym. I to nadejdzie. 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -7 denarów zadaniem może być ucieleśnianie własnych pragnień, po uprzedniej nauce cerplwiosci i dojrzewania do zmian na jakie może wskazywać 7 monet. To dojrzewanie moglo być na tle emocjonalnym,psycihcznym w postaci przemian wewnętrznych. Pozyskaniu większej wiary w siebie i nadziei w to, że to czego pragniesz jest mozlwie i warto siegac bo upragnioną gwiazdkę. 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. Wisielec jest opiekunka, która Cię wspiera, podobnie jak u Anez szepta do Ciebie podsuwając nowe mozlwiosci, dodając wiary po to by jak najlepiej pzrychotować CIę do tego co nadejdzie czyli do wcielania w życiue zmian i poczynienia kroków by postawić swe życie do góry nogami. 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? Paź Buław wspiera Cię twoj własny entuzjazm, który może wydobywać sie z Twego wnetrza ponieważ idziesz słuszną drogą i wewnętrznie to czujesz. 10. Jaka silą ja oddzialowuje na swiat? Rydwan taka torpeda z CIebie emocjonalna, potrafisz oddziaływać jak burza na innych, motywowac do działania podnosząc na duchu czy dodając wiary w siebie i odwagi...to bardzo potzrebne... kwintesencja rozkładu wg Starowiejskiej Cesarzowa wg Hajo Banzhafa VIII Sprawiedliwość czyń to co daje Ci szczęście (cesarzowa) i czyń wysiłku ku temu nawet jeśli droga nie wydaje sie łatwa (sparwiedliwosć) Quote
alathea Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 1. Jak czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? Kapłanka masz potrzebe bycia zauwazoną, docenioną - tak, jak sie liczy z powaznym przeciwnikiem chcesz nie tylko byc partnerem, ale osoba, ktora ma najwiekszy wplyw na decyzje nie brakuje Ci odpowiedzialnosci (masz wystarczajaco obowiazkow, ktore bierzesz na siebie), mimo to chcialabys wyzwan, zeby sie sprawdzac 2. Kim jestem? 6 mieczy jestes troszke wycofana, skupiona w sobie - jakbys tkwila w takiej ciszy przed wyruszeniem w podroz, przed postawieniem wazanego kroku Kaplanka i 6 mieczy uzupelniaja sie tutaj, chcesz miec wplyw - ale sie wahasz, pozostajac wciaz w cieniu ze swoimi pragnieniami nie mowisz o nich z najblizszymi 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? As denarów byc moze uwazasz, ze nie jestes szczesliwa - szukasz wciaz tego szczescia, ktore dopelni miary rozgladasz sie wokol, gdzie lezy ten grosik na szczescie... a lezy w Tobie, trzeba pokopac troszke 4. Skad przychodze? Rycerz Kielichów czasem mam wrazenie, ze przychodzisz z miejsca, gdzie bylas dopieszczona, zadowolona - i teraz tego Ci brakuje czasem obco sie czujesz, jak nie z tej bajki 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? 6 denarów teskniac za czyms, sami probujemy to rozdawac liczac na to, ze to do nas wroci <3 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia?3 buław odkrywanie nowych perspektyw, celow w zyciu taka natura troche nieobecnego tu i teraz odkrywcy, szalonego naukowca - ktory goni za mrzonka, albo tylko innym sie taką wydaje starasz sie oderwac od rzeczywistosci, piekna marzycielka 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -7 denarów mysle podobnie... cierpliwosc ze nie wszystko przychodzi od razu, ze trzeba najpierw dlugo budowac - bo w minute to powstaja kruche szalasy, a nie solidne schronienie to jest tez zaufanie do siebie i innych, ze dlugotrwaly wysilek przyniesie efekt 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. Wisielec na pewno masz opieke, wsparcie - ono jest nakierowane na ochrone Ciebie, tak jakby troszke spowalnialo Twoje dzialania zeby sklonic Cie do namyslu, oslabic troche efekty ujemne pospiechu ta karta koresponduje z 7 monet popatrz, ze cala lewa strona "drzewka i jego trzon (oprocz wierzcholka) to bardziej pasywne karty, taka troszke kula u nogi, co przeszkadza Ci isc placzac sie pod nogami moze to jest sygnal, zeby ciut zwolnic... 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? Paź Buław potrzeba kontaktu z drugim czlowiekiem, rozmow, pasja i ciekawosc swiata a takze - mlodzienczosc, czasem nawet takie bardziej spojrzenie dziecka na swiat i jego "powazne" sprawy oczywiscie, jako dorosly rozumiesz je - ale natura dziecka w Tobie to odrzuca, buntuje sie i nie chce zrozumiec/zaakceptowac 10. Jaka silą ja oddzialowuje na swiat? Rydwan wprowadzasz zmiany, jestes "kolem zamachowym", a czasem zamet w glowach i sercach przejezdzasz obok z rozmachem moze jestes czasem gdzies za krotko? wpadasz na chwile i biegniesz dalej to koresponduje z Paziem kijow - na krotkie, nieraz piekne rozmowy zapalisz ogien i lecisz dalej kwintesencja rozkładu wg Starowiejskiej Cesarzowa jesli nauczysz sie czekac na efekty swoch dzialan, dopniesz celu w kazdym miejsctu i momencie 7 monet to jest jak praca ogrodnika - uprawia ziemie i zbiera plony, bez tej opieki rosna tylko chwasty - czyli rozczarowania wg Hajo Banzhafa VIII Sprawiedliwość - zbierzesz, co zasiejesz kazda praca sie zwroci, a kazdy błąd kaze za siebie placic na szczescie masz ochrone (Wisielec), ktory daje czas na przemyslenia, oslania Cie 1 Quote
Maestro Inez2503 Posted September 18, 2013 Author Maestro Posted September 18, 2013 1. Jak czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? Kapłanka masz potrzebe bycia zauwazoną, docenioną - tak, jak sie liczy z powaznym przeciwnikiem chcesz nie tylko byc partnerem, ale osoba, ktora ma najwiekszy wplyw na decyzje nie brakuje Ci odpowiedzialnosci (masz wystarczajaco obowiazkow, ktore bierzesz na siebie), mimo to chcialabys wyzwan, zeby sie sprawdzac 2. Kim jestem? 6 mieczy jestes troszke wycofana, skupiona w sobie - jakbys tkwila w takiej ciszy przed wyruszeniem w podroz, przed postawieniem wazanego kroku Kaplanka i 6 mieczy uzupelniaja sie tutaj, chcesz miec wplyw - ale sie wahasz, pozostajac wciaz w cieniu ze swoimi pragnieniami nie mowisz o nich z najblizszymi 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? As denarów byc moze uwazasz, ze nie jestes szczesliwa - szukasz wciaz tego szczescia, ktore dopelni miary rozgladasz sie wokol, gdzie lezy ten grosik na szczescie... a lezy w Tobie, trzeba pokopac troszke 4. Skad przychodze? Rycerz Kielichów czasem mam wrazenie, ze przychodzisz z miejsca, gdzie bylas dopieszczona, zadowolona - i teraz tego Ci brakuje czasem obco sie czujesz, jak nie z tej bajki 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? 6 denarów teskniac za czyms, sami probujemy to rozdawac liczac na to, ze to do nas wroci <3 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia?3 buław odkrywanie nowych perspektyw, celow w zyciu taka natura troche nieobecnego tu i teraz odkrywcy, szalonego naukowca - ktory goni za mrzonka, albo tylko innym sie taką wydaje starasz sie oderwac od rzeczywistosci, piekna marzycielka 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -7 denarów mysle podobnie... cierpliwosc ze nie wszystko przychodzi od razu, ze trzeba najpierw dlugo budowac - bo w minute to powstaja kruche szalasy, a nie solidne schronienie to jest tez zaufanie do siebie i innych, ze dlugotrwaly wysilek przyniesie efekt 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. Wisielec na pewno masz opieke, wsparcie - ono jest nakierowane na ochrone Ciebie, tak jakby troszke spowalnialo Twoje dzialania zeby sklonic Cie do namyslu, oslabic troche efekty ujemne pospiechu ta karta koresponduje z 7 monet popatrz, ze cala lewa strona "drzewka i jego trzon (oprocz wierzcholka) to bardziej pasywne karty, taka troszke kula u nogi, co przeszkadza Ci isc placzac sie pod nogami moze to jest sygnal, zeby ciut zwolnic... 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? Paź Buław potrzeba kontaktu z drugim czlowiekiem, rozmow, pasja i ciekawosc swiata a takze - mlodzienczosc, czasem nawet takie bardziej spojrzenie dziecka na swiat i jego "powazne" sprawy oczywiscie, jako dorosly rozumiesz je - ale natura dziecka w Tobie to odrzuca, buntuje sie i nie chce zrozumiec/zaakceptowac 10. Jaka silą ja oddzialowuje na swiat? Rydwan wprowadzasz zmiany, jestes "kolem zamachowym", a czasem zamet w glowach i sercach przejezdzasz obok z rozmachem moze jestes czasem gdzies za krotko? wpadasz na chwile i biegniesz dalej to koresponduje z Paziem kijow - na krotkie, nieraz piekne rozmowy zapalisz ogien i lecisz dalej kwintesencja rozkładu wg Starowiejskiej Cesarzowa jesli nauczysz sie czekac na efekty swoch dzialan, dopniesz celu w kazdym miejsctu i momencie 7 monet to jest jak praca ogrodnika - uprawia ziemie i zbiera plony, bez tej opieki rosna tylko chwasty - czyli rozczarowania wg Hajo Banzhafa VIII Sprawiedliwość - zbierzesz, co zasiejesz kazda praca sie zwroci, a kazdy błąd kaze za siebie placic na szczescie masz ochrone (Wisielec), ktory daje czas na przemyslenia, oslania Cie Dziekuję za wiele wnoszącą interpretację Masz rację w każdym punkcie.Ja tez czuję, że pewne rzeczy u mnie są celowo spowalniane... Quote
Guest Mana Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 zostawiam ślad by tu zajrzeć później :> Quote
Guest Mana Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 już napisałam a mi znikło ;( więc teraz napiszę jeszcze raz tylko część... eh 1. Jak czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? Kapłanka może dotyczyć to Twej kobiecości... albo żebyś bardziej wsłuchała się w swoją intuicję, rozwijała się, słuchała swej wewnętrznej mądrości 2. Kim jestem? 6 mieczy osobą lubiącą ruch... potrafisz również doradzać czy wesprzeć jeśli jest taka potrzeba. Możliwe, że nie tylko masz zdolności co do kart ale też np. nie wiem do czego co byś mogła się temu przyglądać... jakiś kryształ, kula... tak jakoś mi się skojarzyło reszta będzie później... wcześniej zinterpretowałam wszystko to mi znikło.. niedobry chochlik komputerowy Quote
Guest gość5 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 1. Jak czesc mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie? Kapłanka- pewnie chodzi o to, że ciągle działasz a powinnaś zajrzeć w swoje wnętrze, skupić sie i zastanowić czy działania są zgodne z dotychczas nabyta wiedzą, która powinna byc dla Ciebie punktem wsparcia 2. Kim jestem? 6 mieczy kimś, kto świadomie chce rozpocząć nowy cykl, mam wrażenie, ze myślisz o diametralnej zmianie w swoim życiu 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? As denarów- umiejętność korzystania z okazji jakie pojawiaja się w Twoim życiu 4. Skad przychodze? Rycerz Kielichów- ze swiata, gdzie uczucia stoja na pierwszym miejscu, tak mi sie nasunęło, ze sama jestes jak ten ryc kielichów, zaangażowana dopóki ktos Cię nie "wystraszy/ zrani"- potem znikasz w swoim świecie własnie jak on 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? 6 denarów do momentu, gdzie dasz i otrzymasz 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? 3 buław szukanie swojego miejsca na ziemi, byc może wyprowadzka za granicę bądź kontakty z osobami z zagranicy 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -7 denarów nauka cierpliwości- to przede wszystkim, ale tez oczekiwanie na efekty wcześniejszych działań 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. Wisielec spokój- 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? Paź Buław niekończąca się energia i ciekawość świata 10. Jaka silą ja oddzialowuje na swiat? Rydwan oooooooo..... no idziesz do przodu jak taran :)osiągasz to co chcesz kwintesencja rozkładu wg Starowiejskiej Cesarzowa wg Hajo Banzhafa VIII Sprawiedliwość będziesz spełniona, znajdziesz nowe rozwiazanie dla siebie i swoje miejsce na ziemi, byle w zgodzie ze sobą Quote
Guest Mana Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 i reszta 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? As denarów dostrzeżenie czegoś czego do tej pory nie widziałaś, nie dostrzegałaś… może to dotyczyć czegoś o jest w Tobie, jakiś Twój dar, talent. Hmm… może to też dotyczyć czegoś związanego z życiem w zgodzie z samą sobą a także naturą 4. Skad przychodze? Rycerz Kielichów z miejsca gdzie ważne są emocje… mogło tam też być sporo wody ;P 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? 6 denarów do osiągnięcia równowagi między dawaniem a braniem… do osiągnięcia swoistej równowagi 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? 3 buław może dotyczyć ono sprecyzowania swego celu, doprecyzowania go, albo czekanie na właściwe warunki by móc zadziałać… obserwowanie tego co dzieje się dookoła ale również wewnątrz… W internecie wpadłam na fajną kartę (podobno Cosmic Tarot, ale nie jestem pewna... przynajmniej taki podpis był) 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -7 denarów rozwijać się, w tym również jest nauka cierpliwości… działać tak by rosły dobre owoce i byś mogła mieć dobre zbiory :> 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. Wisielec ma sporą siłę oraz mądrość choć może nie każdy potrafi go właściwie zrozumieć 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? Paź Buław Twoja energiczność i ciekawość świata 10. Jaka silą ja oddzialowuje na swiat? Rydwan swoją ruchliwością, witalnością… kwintesencja rozkładu wg Starowiejskiej Cesarzowa wg Hajo Banzhafa VIII Sprawiedliwość kierunek, w którym możesz podążysz to staranie się w miarę racjonalnie działać i panować nad swym życiem… Pozdrawiam :energia: Quote
Recommended Posts