Guest ANEZ Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 1.Jaka część mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie - Rycerz monet - chcę podążać dalej i jeszcze dalej małymi kroczkami. 2.Kim jestem ? 5 buław - osoba która potrafi zawalczyć 3.Co jest sensem /zadaniem mojego życia/? 7 kielichów - realizować swoje marzenia 4.Skąd przychodzę Rycerz buław -naprawdę nie wiem, może chodzi o moje korzenie, ale jestem zawsze gdy mnie potrzebują. 5. Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 10 kielichów - moje przeznaczenie to szczęśliwa rodzina, 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia/? - Rycerz buław - iść ciągle do przodu. 7.Jakie zadanie mam do wykonania? Paz buław - wykorzystywać szanse, okazje by dojść do wytyczonego celu. 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego 3 buław - jestem sama ze sobą i swoimi perspektywami na życie. 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? Wisielec - energia spokoju, przemyśleń. 10. Jaką siłą ja oddziaływuje na świat? Księżyc - marzeniami, wrażliwością, tajemniczością. Quote
SacralNirvana Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Kochana... w pkt. 4 i 6 masz Rycerz Bulaw... Czy tam nie masz pomylki? Quote
Maestro Inez2503 Posted September 17, 2013 Maestro Posted September 17, 2013 1.Jaka część mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie - Rycerz monet - Twój upór, zasady, Twoja pracowitośc, stopniowe dochodzenie do celu 2.Kim jestem ? 5 buław - jestes waleczna;) Duzo woli walki w Tobie, ale i chaosu 3.Co jest sensem /zadaniem mojego życia/? 7 kielichów - tak jak piszesz realizacja marzeń 4.Skąd przychodzę Rycerz buław -moze zostalaś nauczona tego, ze trzeba zawsze walczyć, wykazywac się, nie stac w miiejscu 5. Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 10 kielichów - do spełnienia 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia/? - Rycerz buław - iśc naprzód jak piszesz, z odwagą, nie oglądać się za siebie 7.Jakie zadanie mam do wykonania? Paz buław cieszyć się zyciem, z radościa i ufnością dziecka podchodzić do kolejnych celów i zadań 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego 3 buław - umiesz patrzeć dalekosiężnie 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? Wisielec - chyba ta sama co mnie:) Umiejętność przystanięcia wpół drogi i przyjrzenia się światu ze spokojem 10. Jaką siłą ja oddziaływuje na świat? Księżyc - jestes tajemnicza, intrygująca i masz sporą intuicję Quote
Guest ANEZ Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Kochana... w pkt. 4 i 6 masz Rycerz Bulaw... Czy tam nie masz pomylki? To nie pomyłka, karty za każdym razem tasowane i wyszła ta sama karta. Quote
SacralNirvana Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 To nie pomyłka, karty za każdym razem tasowane i wyszła ta sama karta. Dobrze, wolalam zapytac. Juz interpretuje... Quote
SacralNirvana Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 1.Jaka część mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie - Rycerz monet - chcę podążać dalej i jeszcze dalej małymi kroczkami. Silny kontakt z ziemia tu jest. Ale Rycek przypomina sobie o tym. Ta karta u Crowleya nazwana jest "nowe soki w stare galezie". Czyli jakbys czesciowo utracila kontakt z matka ziemia i teraz to powoli, choc w sposob calkowicie naturalny, odzyskiwala. To budzi sie niejako w Tobie, samoczynnie. 2.Kim jestem ? 5 buław - osoba która potrafi zawalczyć Jestes osoba bardzo energiczna, potrafiaca zawalczyc o to, co dla niej wazne, ale tez potrafiaca przeczekac na dogodny dla dzialan moment. Jestes jak tygrys, ktory czai sie czekajac na dogodny moment, aby zlapac swoja ofiare. 3.Co jest sensem /zadaniem mojego życia/? 7 kielichów - realizować swoje marzenia Tak, jak rowniez rozwoj duchowy. Medytacja itd. To sa praktyki duchowe takze. 4.Skąd przychodzę Rycerz buław -naprawdę nie wiem, może chodzi o moje korzenie, ale jestem zawsze gdy mnie potrzebują. Przychodzisz z ognia... Ogien to duchowosc takze... Rycerz Bulaw... do tej pory mialas silna potrzebe poznawania roznych rzeczy, ale bylas jak dziecko, ktore wejdzie do kuchni pelnej pysznych potraw i tego chce poprobowac i tamtego, tu wsadzi palec, polize, tam sprobuje... Tak wszystko i testowanie bardziej bylo... Ale to dobre... Poznajac wszystkiego po trochu, z czasem mozesz zlapac cos, co Cie zatrzyma na dluzej. 5. Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 10 kielichów - moje przeznaczenie to szczęśliwa rodzina, Zobaczysz, ze potrzebujesz pojsc dalej, rozwijac sie dalej. Osiagniesz spelnienie i bedziesz szczesliwa. W zasadzie, czego pragniesz, bedzie Ci dane. 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia/? - Rycerz buław - iść ciągle do przodu. Przede wszystkim musisz isc do przodu, odwazyc sie na nowe. Nie bac sie. Wykorzystac te energie, ktora w Tobie drzemie. To wazne. Ona jest dosc niestabilna, ale jezeli odpowiednio ja ukierunkujesz to da Ci spelnienie i wystarczy, aby osiagnac to, co chcesz. Tu takze relacja z pelnym spelnieniem sie w sferze seksualnej, powiedzialabym. Pisana jest Tobie relacja, gdzie seks bedzie bardzo waznym elementem. 7.Jakie zadanie mam do wykonania? Paz buław - wykorzystywać szanse, okazje by dojść do wytyczonego celu. I tu to, co wyzej. Pozwolic sobie byc. Nie hamowac sie. Przyjmowac z cala radoscia to, co niesie Ci zycie. Zarowno w sferze zawodowej, zyciowej, jak i uczuciowej (tu wlasnie to otwarcie sie na radosc, jaka niesie seks... pozbycie sie takze konwenansow). 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego 3 buław - jestem sama ze sobą i swoimi perspektywami na życie. Ewentualnie jest ich wiecej... Mozliwe, ze sa to trzy istoty... Taka mysl. 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? Wisielec - energia spokoju, przemyśleń. Uparte darzenie do celu. Nielatwo zawrocic Cie z drogi. Wiesz, czego chcesz. Jestes niezalezna w mysleniu. 10. Jaką siłą ja oddziaływuje na świat? Księżyc - marzeniami, wrażliwością, tajemniczością. Sila swojej intuicji, a takze swoja duchowoscia... Jestes eteryczna osoba, ktora ma w sobie "cos", czego wielu ludzie nie rozumie... a jednak hipnotyzujesz jak Ksiezyc... Czarownica... Quote
Guest ANEZ Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 1.Jaka część mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie - Rycerz monet - chcę podążać dalej i jeszcze dalej małymi kroczkami. Silny kontakt z ziemia tu jest. Ale Rycek przypomina sobie o tym. Ta karta u Crowleya nazwana jest "nowe soki w stare galezie". Czyli jakbys czesciowo utracila kontakt z matka ziemia i teraz to powoli, choc w sposob calkowicie naturalny, odzyskiwala. To budzi sie niejako w Tobie, samoczynnie. 2.Kim jestem ? 5 buław - osoba która potrafi zawalczyć Jestes osoba bardzo energiczna, potrafiaca zawalczyc o to, co dla niej wazne, ale tez potrafiaca przeczekac na dogodny dla dzialan moment. Jestes jak tygrys, ktory czai sie czekajac na dogodny moment, aby zlapac swoja ofiare. 3.Co jest sensem /zadaniem mojego życia/? 7 kielichów - realizować swoje marzenia Tak, jak rowniez rozwoj duchowy. Medytacja itd. To sa praktyki duchowe takze. 4.Skąd przychodzę Rycerz buław -naprawdę nie wiem, może chodzi o moje korzenie, ale jestem zawsze gdy mnie potrzebują. Przychodzisz z ognia... Ogien to duchowosc takze... Rycerz Bulaw... do tej pory mialas silna potrzebe poznawania roznych rzeczy, ale bylas jak dziecko, ktore wejdzie do kuchni pelnej pysznych potraw i tego chce poprobowac i tamtego, tu wsadzi palec, polize, tam sprobuje... Tak wszystko i testowanie bardziej bylo... Ale to dobre... Poznajac wszystkiego po trochu, z czasem mozesz zlapac cos, co Cie zatrzyma na dluzej. 5. Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 10 kielichów - moje przeznaczenie to szczęśliwa rodzina, Zobaczysz, ze potrzebujesz pojsc dalej, rozwijac sie dalej. Osiagniesz spelnienie i bedziesz szczesliwa. W zasadzie, czego pragniesz, bedzie Ci dane. 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia/? - Rycerz buław - iść ciągle do przodu. Przede wszystkim musisz isc do przodu, odwazyc sie na nowe. Nie bac sie. Wykorzystac te energie, ktora w Tobie drzemie. To wazne. Ona jest dosc niestabilna, ale jezeli odpowiednio ja ukierunkujesz to da Ci spelnienie i wystarczy, aby osiagnac to, co chcesz. Tu takze relacja z pelnym spelnieniem sie w sferze seksualnej, powiedzialabym. Pisana jest Tobie relacja, gdzie seks bedzie bardzo waznym elementem. 7.Jakie zadanie mam do wykonania? Paz buław - wykorzystywać szanse, okazje by dojść do wytyczonego celu. I tu to, co wyzej. Pozwolic sobie byc. Nie hamowac sie. Przyjmowac z cala radoscia to, co niesie Ci zycie. Zarowno w sferze zawodowej, zyciowej, jak i uczuciowej (tu wlasnie to otwarcie sie na radosc, jaka niesie seks... pozbycie sie takze konwenansow). 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego 3 buław - jestem sama ze sobą i swoimi perspektywami na życie. Ewentualnie jest ich wiecej... Mozliwe, ze sa to trzy istoty... Taka mysl. 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? Wisielec - energia spokoju, przemyśleń. Uparte darzenie do celu. Nielatwo zawrocic Cie z drogi. Wiesz, czego chcesz. Jestes niezalezna w mysleniu. 10. Jaką siłą ja oddziaływuje na świat? Księżyc - marzeniami, wrażliwością, tajemniczością. Sila swojej intuicji, a takze swoja duchowoscia... Jestes eteryczna osoba, ktora ma w sobie "cos", czego wielu ludzie nie rozumie... a jednak hipnotyzujesz jak Ksiezyc... Czarownica... Dziekuje Sacral za komplemen:brum:t pkt.10 a jak przeczytałam pkt.2 to się uśmiałam bo ostatnio maż mi powiedział że jestem jak ta tygrysica haha Quote
Iwka78 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 1.Jaka część mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie - Rycerz monet – obszar życia związany być może z życiem zawodowym, jakieś typowo ziemskie cele, które obrałaś domagają się Twojej konsekwencji i realizacji 2.Kim jestem ? 5 buław – osobą, która współzawodnictwo uskrzydla, lubisz to i takie sytuacje Cię jeszcze bardziej mobilizują 3.Co jest sensem /zadaniem mojego życia/? 7 kielichów - realizować swoje marzenia 4.Skąd przychodzę Rycerz buław – nie mam pojęcia mówiąc szczerze…. 5. Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 10 kielichów – do spełnienia się na łonie rodzinnym 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia/? - Rycerz buław – realizować swoje marzenia/cele. 7.Jakie zadanie mam do wykonania? Paz buław - wykorzystywać szanse, okazje by dojść do wytyczonego celu. Wykorzystywać też swoją energię, nie marnować jej na jakieś drobiazgi, skupić się na tym co trzeba. 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego 3 buław – nie, sama to ty nie jesteś… masz jakiś krąg opiekunów 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? Wisielec – umiejętność analizy sytuacji, dystans 10. Jaką siłą ja oddziaływuje na świat? Księżyc - marzeniami, wrażliwością, tajemniczością. Quote
Guest Daffne Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 1.Jaka część mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie - Rycerz monet ta część Ciebie, która potrzebuje stabilności i poczucie bezpieczeństwa życiowego, solidnych przyjaźni i trwałości. 2.Kim jestem ? 5 buław jesteś osobą waleczną i odważnie potrafisz sięgać po to czego pragniesz po to by zaznać szczęścia w każdej sferze życia. 3.Co jest sensem /zadaniem mojego życia/? 7 kielichów spełnianie marzeń, planów i ideii, które są w Tobie. Realizacja i podążanie za marzeniami, by się ziściły i by poczuć ważną dla Ciebie pełnię szczęścia w sobie. 4.Skąd przychodzę Rycerz buław pochodzisz z grupy dusz przejawiającej niezwykle dużą siłę wiary w siebie, mającą moc sprawczą i determinacje w krewowaniu i urzeczywistnianiu własnych mysłi i marzeń. Kojarzysz mi się z takim poyztywnym Rycerzem kielichów, który dąży do pełni (10 kielichów) z entuzjazmem i odwagą. 5. Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 10 kielichów przeznaczeniem Twoim jest Kochać i być Kochaną, przejawiać piękno pochodzące z Ciebie samej i brać piękno miłości od innych...to daje Ci prawdziwe szczęście i poczucie spełnienia. 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia/? - Rycerz buław odważne realizowanie własnych pragnień wewnętrznych, realizowanie się w życiu w każdej sferze w taki sposób byś czuła się szczęśliwa. Rycerz buław to mała Cesarzowa, aczkolwiek posiadająca więcej mocy sparwczej bo jest aktywna w życiu i energiczna. 7.Jakie zadanie mam do wykonania? Paz buław kontynuacja tego co już czynisz, może jakieś podwaliny dążeń już wdrożyłaś troszkę i kontynuacja poszukiwań szczęścia i realizowania się wraz z odkrywaniem siebie poprzez nowe doznania da szczęście. 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego 3 buław jest opiekunka, dodająca Ci motywacji do działania, niesie Ci odwagę i umiejętnośc rozpoznawania nowych mozlwiosci i łapanie okazji. Chroni Ci ustrzegając przed niedostzreganiem możlwiosci jakie na Ciebie czekaja. 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? Wisielec wspiera Cię Opiekunka. 12 to Mag i Kapłanka, a więc Opiekinka daje siłę odkrywania nowych ideii i mozlwości. Potwierdza sie to co wyżej ) Jednak jest owiana tajemniczością, jakby chowała sie za zasłoną...szeptając Ci do ucha mysli...które słyszusz a może uznajesz za własne A może i w snach keidy odpoczywasz podpowiada CI często... 10. Jaką siłą ja oddziaływuje na świat? Księżyc siła intuicji i moc księżyca...wpływasz przede wszystkim kobiecością oraz wszelkimi cechami strikre źeńskimi... romantyzm, uczuciowość, delikatność i tajmniczość...masz w sobie moc )) Quote
alathea Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 (edited) postaram sie jeszcze dzis napisac na razie sie wypstrykalam Edited September 18, 2013 by alathea Quote
Guest ANEZ Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 postaram sie jeszcze dzis napisac na razie sie wypstrykalam Będę czekać i z góry dziękuję. Quote
alathea Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 (edited) przepraszam za spoznienie 1.Jaka część mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie - Rycerz monet mysle, ze masz potrzebe zeby wszystko sabie poukladac, jak w talii karty jedną po drugiej co wazne a co nie bardzo 2.Kim jestem ? 5 buław lubisz jak cos sie dzieje, lubisz rzucac sie w wir wydarzen bronic roznych spraw, angazowac innych do tego takze 3.Co jest sensem /zadaniem mojego życia/? 7 kielichów moze troszke odarcie z takiej rozowej otoczki, uprzytamnianie sobie i innym, ze trzeba troche zejsc na ziemie 4.Skąd przychodzę Rycerz buław to jest bardzo aktywna energia, zwroc uwage ze bardzo duzo takich kart dzialania u Ciebie dwa Rycerze kijow - ktorzy jak klamra spinaja podstawe korony drzewa 5. Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 10 kielichów do spelnienia, rodzina, spokoj, sielanka -> wyciszenie ale tylko na troche, bo Ciebie wciaz nosi (Rycerz kijow na koncu po prawej) 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia/? - Rycerz buław bycie w ruchu, wciaz inicjowanie czegos, a takze wracanie do tego, co sie nie udalo - i probowanie od nowa wciaz od nowa 7.Jakie zadanie mam do wykonania? Paz buław to mloda, artystyczna karta, adept jeszcze to poznawanie wciaz czegos nowego, probowanie 3 kije po lewej otwieraja horyzonty, Ksiezyc po prawej - mowi, ze moze bedziesz bladzic bo taka jest tez natura Rycerza kijow 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego 3 buławj to sa piekne idee, ktore masz w glowie tylko moze byc problem z realizacja (bo 7 pucharow niesie rozczarowania), bo moze jeszcze do konca siebie nie znasz (Ksiezyc) 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? Wisielec zeby sie 3 razy zastanowic, zanim sie cos zrobisz masz bardzo solidne podstawy, zasady ktorych sie trzymasz - choc moze czasem ludzie maja Cie za "trzpiota" lub osobe niedoswiadczona 10. Jaką siłą ja oddziaływuje na świat? Księżyc jestes dla innych zagadka, nie zawsze rozumieja dlaczego cos robisz, niekiedy wyzwalasz w ludziach ich "ciemne" instynkty /uzmyslawiasz im ich druga nature, te niechciana jeszcze krotko o drzewie dwaj Rycerze kijow - ktorzy jak klamra spinaja podstawe jego korony energia- ona krazy... byc moze bedziesz wielokrotnie powracala do tych samych spraw, moze nawet do tego samego pytania i mysle, ze jestes osoba, ktora nielatwo sie poddaje w pionie zas masz dwie karty "uspokajajace" caly uklad jak klamrą - solidnego Rycerza monet i nieco bardziej "uduchowionego" Wisielca, mowia by trzymac w ryzach swoje zachowanie, obserwowac je i pamietac od czego sie zaczelo, z czym sie wychodzi - bo tego sie bedzie wracac... Edited September 18, 2013 by alathea Quote
Guest Mana Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 nie wiem czy coś 'wniosę' ale dzisiaj albo jutro coś tutaj napiszę... a to ślad by móc odnaleźć ten wątek :> Quote
Guest ANEZ Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 przepraszam za spoznienie 1.Jaka część mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie - Rycerz monet mysle, ze masz potrzebe zeby wszystko sabie poukladac, jak w talii karty jedną po drugiej co wazne a co nie bardzo 2.Kim jestem ? 5 buław lubisz jak cos sie dzieje, lubisz rzucac sie w wir wydarzen bronic roznych spraw, angazowac innych do tego takze 3.Co jest sensem /zadaniem mojego życia/? 7 kielichów moze troszke odarcie z takiej rozowej otoczki, uprzytamnianie sobie i innym, ze trzeba troche zejsc na ziemie 4.Skąd przychodzę Rycerz buław to jest bardzo aktywna energia, zwroc uwage ze bardzo duzo takich kart dzialania u Ciebie dwa Rycerze kijow - ktorzy jak klamra spinaja podstawe korony drzewa 5. Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 10 kielichów do spelnienia, rodzina, spokoj, sielanka -> wyciszenie ale tylko na troche, bo Ciebie wciaz nosi (Rycerz kijow na koncu po prawej) 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia/? - Rycerz buław bycie w ruchu, wciaz inicjowanie czegos, a takze wracanie do tego, co sie nie udalo - i probowanie od nowa wciaz od nowa 7.Jakie zadanie mam do wykonania? Paz buław to mloda, artystyczna karta, adept jeszcze to poznawanie wciaz czegos nowego, probowanie 3 kije po lewej otwieraja horyzonty, Ksiezyc po prawej - mowi, ze moze bedziesz bladzic bo taka jest tez natura Rycerza kijow 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego 3 buławj to sa piekne idee, ktore masz w glowie tylko moze byc problem z realizacja (bo 7 pucharow niesie rozczarowania), bo moze jeszcze do konca siebie nie znasz (Ksiezyc) 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? Wisielec zeby sie 3 razy zastanowic, zanim sie cos zrobisz masz bardzo solidne podstawy, zasady ktorych sie trzymasz - choc moze czasem ludzie maja Cie za "trzpiota" lub osobe niedoswiadczona 10. Jaką siłą ja oddziaływuje na świat? Księżyc jestes dla innych zagadka, nie zawsze rozumieja dlaczego cos robisz, niekiedy wyzwalasz w ludziach ich "ciemne" instynkty /uzmyslawiasz im ich druga nature, te niechciana jeszcze krotko o drzewie dwaj Rycerze kijow - ktorzy jak klamra spinaja podstawe jego korony energia- ona krazy... byc moze bedziesz wielokrotnie powracala do tych samych spraw, moze nawet do tego samego pytania i mysle, ze jestes osoba, ktora nielatwo sie poddaje w pionie zas masz dwie karty "uspokajajace" caly uklad jak klamrą - solidnego Rycerza monet i nieco bardziej "uduchowionego" Wisielca, mowia by trzymac w ryzach swoje zachowanie, obserwowac je i pamietac od czego sie zaczelo, z czym sie wychodzi - bo tego sie bedzie wracac... Dziekuje alathea masz bardzo dużo racji a zwłaszcza z tym że jestem osobą , która się nie poddaje. Jak do tej pory nigdy się nie poddałam mimo wielu przeciwnościom losu i chciałabym żeby było tak zawsze. Quote
Arshi Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 1.Jaka część mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie - Rycerz monet - przezornosc, oszczedzanie dla samego oszczedzania 2.Kim jestem ? 5 buław - osoba lekko zakrecoan bioraca sie za kilka spraw na raz przez co czasem zdarza sie w chaosie dzialac 3.Co jest sensem /zadaniem mojego życia/? 7 kielichów - snuc wiele planow, rozmyslac przed dzialaniem 4.Skąd przychodzę Rycerz buław - 5. Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 10 kielichów - rodzina i zyli dlugo i szczesliwe, tu widac ze chodzi bardzo o wiezi rodzinne 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia/? - Rycerz buław - nie spoczywac na laurach tylko dzialac 7.Jakie zadanie mam do wykonania? Paz buław - masz wykorzystywac swoja ciekawosc 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego 3 buław - ja bym powiedzial ze ktos kto daje ci wolna reke nie ogranicza, bo wie ze dobrze poczynasz 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? Wisielec - raczejbym powiedzial ze zblokowana jest ona do czasu az nie spojrzysz szerzej i pozniej dostajesz olsnienia 10. Jaką siłą ja oddziaływuje na świat? Księżyc - intuicja, gra pozorow nigdy nie odslanisz wszystkich kart Quote
Guest Mana Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 1.Jaka część mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie - Rycerz monet - może gdzieś się rozpędziłaś i zapomniałaś o jakiś detalach? a może zrezygnowałaś z jakiegoś celu, marzenia, projektu bo wydawał się nieosiągalny? Nie zagub się w chaosie... może warto na chwile zwolnić i do czegoś dojść krok po kroczku albo się czemuś lepiej przyjrzeć? Może też dotyczyć to Twego wnętrza albo Twoich poglądów na temat pieniędzy czy oszczędzania 2.Kim jestem ? 5 buław - łatwo się nie poddajesz, do tego interesujesz się ezoterykom (eureka ) 3.Co jest sensem /zadaniem mojego życia/? 7 kielichów - doświadczanie różnych rzeczy, przy tym również spełnianie różnych swych marzeń i odkrywanie nowych rzeczy... 4.Skąd przychodzę Rycerz buław - dusza wojownicza ale zarazem jakby lubiąca często zmieniać otoczenie trochę niecierpliwa. Przybyłaś z przystani dla wojowników ;P tak jakoś mi się skojarzyło 5. Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 10 kielichów - do wypełnienia jakieś części swego przeznaczenia. Do osiągnięcia pewnej harmonii i cieszenia się tym co będziesz miała :flamenco: 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia/? - Rycerz buław - rozwój, walka o swoje... a także bycie po prostu sobą i nie zaprzeczanie żadnej części swego istnienia najwyżej pracowanie nad sobą... 7.Jakie zadanie mam do wykonania? Paz buław - przyjrzenie się swym zaletom by móc je wykorzystywać w odpowiedni sposób... i cieszenie się tym... 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego 3 buław - masz ochronę w swej podróży... tutaj mi się przypomniała karta, którą widziała kiedyś w internecie (shadowscapes tarot) mi tu pasuje... 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? Wisielec - to widzenie spraw pod różnym kontem, również dzięki kartom... :> 10. Jaką siłą ja oddziaływuje na świat? Księżyc - lekką tajemniczością, a także swoim wnętrzem... a także po prostu odbijasz dla nich światło, które jest im potrzebne... choć nieraz mogą Cię nie rozumieć to innym razem ich do Ciebie ciągnie Pozdrawiam Quote
Guest AngeloYasmine Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 1.Jaka część mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie - Rycerz monet - może kwestia twoich bliskich znajomych i kwestia przyjaźni dawania i brania okazywania zainteresowania innym........... 2.Kim jestem ? 5 buław - walcząca z wilkami hehe ,kimś kto potrafi walczyć o swoje i postawić na swoim .....kimś rezolutnym ale wiedzącym czego chce 3.Co jest sensem /zadaniem mojego życia/? 7 kielichów - marzycielstwo idealizm poczucie piękna coś co jest dla duszy głeboko coś co ma głębszy sens i wykracza poza normalne standarty 4.Skąd przychodzę Rycerz buław -jak burza z krainy walki hehe nie wiem ciągle buławy i ogień może ty z jakiś walczycych jesteś:P 5. Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 10 kielichów - do zbudowania wielopokoleniowej szczęśliwej kochającej się rodziny 6.Co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia/? - Rycerz buław - dążyć otwarcie i z ogniem do przodu,zdobywać przełamywać standarty wyobrażenia i iluzje ,iść przed siebie z podniesionym czołem 7.Jakie zadanie mam do wykonania? Paz buław -chyba poświęcać się nowym ideom dawać szansę na wszytsko i wszystkim 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego 3 buław - kurde ale 3 buławy kojarzy mi się z przełamywaniem barier odnoście granic ,podróżówania patrzneia w dal w horyzont czyli wszędzie masz ochronę na 4 strony świata 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? Wisielec - spokój i wyciszenie oraz inne spojrzenie na świat z 2 stron 10. Jaką siłą ja oddziaływuje na świat? Księżyc - wprowadzaniem w nowe idee ,marzycielstwo ,plastyczność świat duszy ........ Quote
Recommended Posts