Skocz do zawartości

czy zamieszkamy razem?

kasiulinek87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy zamieszkamy ze soba w przyszlosci?

jestesmy parą.

6 mieczy 2 bulaw sąd ostateczny 8 bulaw

6 mieczy to karta przeprowadzki, ale i tez oddalenie, 2 bulw, to statyczna karta, nie widac w niej ruchu.

natomiast sąd ostateczny mowi o wspolnocie.

wiec mysle, ze kiedys niewykluczone ze ze soba zamieszkamy, ale raczej w dalszej perspektywie niz blizszej.

Napisano

Zamieszkacie, ale to chwile potrwa. Bedzie wymagalo nieco kompromisow, ale ostatecznie zamieszkacie razem.

Napisano

poki co to krucho z kasą u mnie... wiec to jedyna przeszkoda... :(

Napisano
czy zamieszkamy ze soba w przyszlosci?

jestesmy parą.

6 mieczy 2 bulaw sąd ostateczny 8 bulaw

6 mieczy to karta przeprowadzki, ale i tez oddalenie, 2 bulw, to statyczna karta, nie widac w niej ruchu.

natomiast sąd ostateczny mowi o wspolnocie.

wiec mysle, ze kiedys niewykluczone ze ze soba zamieszkamy, ale raczej w dalszej perspektywie niz blizszej.

wybacz ale uwazam, ze na razie nie zamieszkacie razem... wydaje mi sie ze beda problemy, moga sie pojawic rozne zdania, jakies odwrocenie od siebie. i nawet jakies kłotnie... mysle ze bedziecie musieli to przemyslec albo pojawia sie jakies problemy natury technicznej... np włąsnie kasa albo jakies sprawy urzedowe.

Napisano

tzn ja pytam ogolnie, nie ze na juz.

na razie luzno rozmawiamy i chcielibysmy wiosną lub latem najpozniej... ale jak bedzie to sie okaze...

Napisano

Czy zamieszkamy razem?

6 mieczy, 2 bulaw, sąd ostateczny XX, 8 bulaw-> umiarkowanie

wydaje mi się ,że tak ale nie teraz. 6 mieczy to też karta przeprowadzki,ale możliwe,że nie tak od razu. Narazie są jakieś ograniczenia, później masz sąd ostateczny, wiec uda się je pokonać i wszystko pójdzie szybciutko ku temu by zamieszkać razem. Umiarkowanie-> stabilizacja:)

Napisano

Jezeli rozwazacie cos... co zamierzacie wprowadzic w zycie za rok - rozumiem lato 2014 ... to lepiej zapytac na wiosne... rok to bardzo duzo czasu... wszystko mze sie zmienic. mnie sie wydaje ze ten rozklad pokazuje bardziej wasze emocje nastawienie psychiczne niz to co sie faktcyznie wydarzy.

Napisano

moze masz racje...

no chcielibysmy bardzo razem zamieszkac.

najlepiej jakby sie na wiosne udalo...

Napisano

Umiarkowanie w podsumie wg mnie wskazuje tu na koniecznosc szukania kompromisu, jak i pokonywania jakis trudnosci. Jest tez Eremita (HB)... ktory tez wskazuje na kombinowanie, jak to zrobic, zeby zrobic, zeby bylo dobrze... ew. czy to rzeczywiscie to, czego chce.

Napisano

Wg. mnie te karty ni epodaja odpowiedzi "na amen"

póki co wksazuja na chęc wspolnego zamieszkania, 6 mieczy jako pewna forma odcięcia, natomiast... narazie będziecie rozmawiac, moze pojdziej dzialac.

Napisano

Powiem tak

- któreś z was będzie musiało rozliczyć się z przeszłością, zerwać stare więzi, dokonać wyboru, czego w życiu chce i w jaki sposób chce go dalej spędzić.

a wtedy droga otwarta.