koteczek29aw Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Rozlozylam 9 kart, z sygnifikatorem(dama kier) w srodku:) walet pik, dama karo,as kier, 9kier, (sygnifikator) krol karo,dama pik, krol trefl, krol pik, 9 karo- tak jak potraktowala to Paulinka w moim poprzednim rozkladzie, do sygnifikatora to przeszlosc, karty po, przyszlosc walet pik, dama karo,as kier, 9kier-spotkalam mlodego pana, w ktorym sie podkochiwalam ale nic z tego nie wyszlo krol karo,dama pik, krol trefl, krol pik, 9 karo-cos tu za duzo tych krolow??? ale-pan bedzie mial, ma juz klopoty, nie wiem czy to o tego samego pana chodzi, i ze na pewne wydarzenia nie bede miala wplywu?? to tyle mi wyszlo:) Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 walet pik, dama karo,as kier, 9kier- przeszłość- nieudana miłostka, ogólnie raczej niepowodzenia w uczuciach krol karo,dama pik, krol trefl, krol pik, 9 karo-przyszłość- będziesz poznawać nowych mężczyzn, narazie nic poważnego z tego nie będzie, musisz sama sie zdecydować czego dokładnie chcesz Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Kotku a skąd Ty masz ten rozkład kochana? Cytuj
koteczek29aw Napisano 18 Września 2013 Autor Napisano 18 Września 2013 Ciastko, gdziesik z internetu wyciągnelam Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 18 Września 2013 Napisano 18 Września 2013 Pytam kochana, bo ja zawsze takiego używałam. Nie mam pojęcia kto go mógł wrzucić do neta, ale jeśli to jest ten mój, to nie tak go sie interpreci, dlatego zapytałam Cytuj
koteczek29aw Napisano 18 Września 2013 Autor Napisano 18 Września 2013 A to co sie w takim razie robi? Cytuj
koteczek29aw Napisano 18 Września 2013 Autor Napisano 18 Września 2013 walet pik, dama karo,as kier, 9kier- przeszłość- nieudana miłostka, ogólnie raczej niepowodzenia w uczuciachkrol karo,dama pik, krol trefl, krol pik, 9 karo-przyszłość- będziesz poznawać nowych mężczyzn, narazie nic poważnego z tego nie będzie, musisz sama sie zdecydować czego dokładnie chcesz Paulinka wlasnie ja nie wiem czego chce i kogo szukam, a wszyscy faceci odpadaja na poczatku bo szukam chyba idealu, a takich jak dobrze wiemy to nie ma Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 18 Września 2013 Napisano 18 Września 2013 o czyli sie zgadza, tyle dobrze, ale niedobrze że nikogo nie możesz wybrać z tego tłumu facetów ;D Może powinnaś troszke im odpuścić i skupić się na ich zaletach a nie wadach ? W końcu każdy jakieś wady ma... może dopiero po czasie zauważysz coś w potencjalnym partnerze jeśli tylko dasz mu szanse się wykazać ,poza tym nie idziesz chyba jeszcze do ślubu więc spotykać się z kimś może warto ? Cytuj
koteczek29aw Napisano 18 Września 2013 Autor Napisano 18 Września 2013 no do slubu to jeszcze nie:P problem w tym ze moje "zwiazki" ostatnio sie szybko zaczynaja i szybko koncza:P Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 18 Września 2013 Napisano 18 Września 2013 wiesz potem możesz pluć sobie w brode bo po czasie uznasz że straciłaś kogoś wartościowego Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 18 Września 2013 Napisano 18 Września 2013 heheh skądś to znam 2 lata temu miałam dokładnie tak samo ;P krókie związki miesiąc,dwa ,trzy i nara xd ale raz pożałowałam że zakończyłam związek Cytuj
koteczek29aw Napisano 18 Września 2013 Autor Napisano 18 Września 2013 heheh skądś to znam 2 lata temu miałam dokładnie tak samo ;P krókie związki miesiąc,dwa ,trzy i nara xd ale raz pożałowałam że zakończyłam związek Oops , ja znalam takiego jednego 2 lata, jako kolege a potem cos z tego wyszlo na ok 3 miesiace , ze soba sie meczylismy, wyszlo ze go w ogole nie znam..., a ten ostatni, no coz:( niby mnie do niego ciagnie ale sama nie wiem:( Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 18 Września 2013 Napisano 18 Września 2013 może warto spróbować ? ale na spokojnie, czas sam pokaże czy ma coś z tego być czy nie, kto wie , może okaże sie ze to ten jedyny.. z resztą każdy związek uczy nas czegoś nowego, tak samo jak każda znajomość Cytuj
koteczek29aw Napisano 18 Września 2013 Autor Napisano 18 Września 2013 może warto spróbować ? ale na spokojnie, czas sam pokaże czy ma coś z tego być czy nie, kto wie , może okaże sie ze to ten jedyny.. z resztą każdy związek uczy nas czegoś nowego, tak samo jak każda znajomość dokladnie, masz racje, tylko ze to dwie strony musza chciec, ale poczekam jeszcze troche.szybko niczego sie nie zdziala;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi