panna.marta Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 (edited) Mam do Was ogromną posbę. Otóż za ok 2 tyg zdaję egzamin praktyczny na prawko. Miałam zacząć jazdy z moim Panem instruktorem,ale jemu się przytrafiła pewna przykra sytuacja życiowa i musi wstrzymać pracę na pare dni. Jestem w kropce, bo może zdążymy się przygotować a może nie.Pan ma dzwonić na dniach. Zapytałam kart co robić. 1. Jak w ciągu najbliższego tygodnia potoczy się moja współpraca z panem X ws przygotowania do jazdy? Królowa buław, król denarów, 9 denarów-> księżyc XVIII Wygląda na to,że coś ruszy, ale znowu w sumie księżyc, więc może mi się tylko wydaje,że ruszy a nie ruszy;/ 2. Czy powinnam zdecydować się na innego instruktora czy zostać z tym? As buław, śmierć XIII, królowa mieczy-> cesarzowa III As buław i śmierć- wskazują na wykorzystanie nowej szansy, zakończenie i odcięcie się od starych metod. Trzymanie tego co już umiem i posiadam. 3. Kim będzie osoba, która mnie w końcu przygotuje do tego egzaminu? rydwan VII, głupiec, 10 pucharów-> kapłan V chyba ktoś nowy, z kogo będę zadowolona, ale o czym mówi kapłan??Mądry i doświadczony nauczyciel. Błagam pomóżcie!! Edited September 17, 2013 by panna.marta Quote
x-latek Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Tam w pierwszym rozkładzie znaczy chyba to, że istnieje możliwość dobrej współpracy między Tobą a nim - dobre karty. Mimo wszystko chyba powinnaś zdecydować się na innego instruktora. Ten As Buław mówiłby o tym, jeszcze Śmierć, chyba chodzi o to, żeby zakończyć współpracę z obecnym instruktorem. Królowa Mieczy to ktoś po pewnych doświadczeniach już i pewną analityczną wiedzą co do tematu. Kapłan z podsumy z trzeciego rozkładu oznacza w tym wypadku pewien autorytet, nauczyciela/instruktora, którego trzeba słuchać się. Aha, jeszcze ten Księżyc z podsumy z pierwszego rozkładu chyba znaczy to, że mimo dobrych prognoz współpracy z obecnym instruktorem, współpraca taka okaże się nierealna. Nie dojdzie do niej. Quote
panna.marta Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 No właśnie boję się,że on nie da rady mnie przygotować do tego;/ szlag by to trafił. Quote
x-latek Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Wiesz co? Jeśli masz się śpieszyć w takiej sprawie to lepiej daj z tym siana. Serio. Quote
panna.marta Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 3 rozkład pierwsza karta to rydwan, zatem karta kierowcy z krwi i kości ale zaraz za nią głupiec;p nie wiem jak na nią patrzeć,ale chyba ktoś nowy, za nia 10 pucharów, to albo ktoś kogo znam albo ktoś z kim będę miała dobry kontakt i będę zadwolona. Zastanawiam się dalej nad kapłanem,ale to chyba jakiś starszy facet, opanowany, kładący nacisk nie tylko na praktykę ale i na duuużą wiedzę. Ponadto ktoś kto daje wsparcie-dobre karty w sumie :> Quote
x-latek Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 (edited) Zapomnialem właśnie napisać o tym Głupcu. Mi to się kojarzy w takim wypadku z kimś początkującym/nowym instruktorem. A Papież nie zmieniałby wiele tu. Instruktor to instruktor, bez względu na to czy stary czy młody. Może ktoś inaczej to widzi, na teraz ja to widzę właśnie tak. Pytanie w końcu jest kim będzie osoba, która mnie w końcu przygotuje do tego egzaminu? EDIT: A 10 Pucharów to chyba to że będzie wykonywał taki swoje zajęcie z entuzjazmem, będzie kochał to co robi. EDIT2: Albo jeszcze inna wersja. Może Śmierć z drugiego rozkładu mówi, żeby porzucić te myśli o nowym instruktorze? Cesarzowa z podsumy może mówić, że jest dobrze tak jak jest teraz. Że nie potrzebujesz żadnych zmian, masz wszystko teraz co Ci potrzeba. Ostrzega Cię żeby "nie przedobrzyć". Oj niełatwe jest, niełatwe czytanie tego Tarota. Teraz to już nie wiem. I'm lost in translation. Edited September 17, 2013 by x-latek Quote
panna.marta Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 czy spojrzy ktoś jeszcze? Quote
Iwka78 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 1. Jak w ciągu najbliższego tygodnia potoczy się moja współpraca z panem X ws przygotowania do jazdy? Królowa buław, król denarów, 9 denarów-> księżyc XVIII ty chcesz, ale on nadal skupiony na czymś innym 2. Czy powinnam zdecydować się na innego instruktora czy zostać z tym? As buław, śmierć XIII, królowa mieczy-> cesarzowa III moim zdaniem tak, masz szansę całkowicie się odciąć, ale też się zastanawiam, czy to nie jest karta instruktorki, a nie pana instruktora.... 3. Kim będzie osoba, która mnie w końcu przygotuje do tego egzaminu? rydwan VII, głupiec, 10 pucharów-> kapłan V będzie szybka, zdecydowana, wręcz może uczyć Cię brawurowej jazdy (0 głupiec), ale będziesz zadowolona. Quote
panna.marta Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Iwonko dziękuję:* Myślałam właśnie nad Panią, bo wiem że w ośrodku koło mojego domu uczą kobiety. A ja nie mam czasu szukać. Nowa praca mi zajmuje starsznie dużo czasu:( Quote
panna.marta Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 zweryfikuje 2 pytanie. zdecydowałam się na nowego pana,jutro zaczynam. Pod koniec tygodnia teoretycznie mam tego starego,ale jak ten jutrzejszy bedzie lepszy to calkiem go zmienie na tego nowego. Ten nowy wydaje sie byc bardziej kompetentny juz z samej rozmowy i metody podejscia do pracy. Jutro dodatkowo zweryfikuje. Quote
Guest gość5 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 am do Was ogromną posbę. Otóż za ok 2 tyg zdaję egzamin praktyczny na prawko. Miałam zacząć jazdy z moim Panem instruktorem,ale jemu się przytrafiła pewna przykra sytuacja życiowa i musi wstrzymać pracę na pare dni. Jestem w kropce, bo może zdążymy się przygotować a może nie.Pan ma dzwonić na dniach. Zapytałam kart co robić. 1. Jak w ciągu najbliższego tygodnia potoczy się moja współpraca z panem X ws przygotowania do jazdy? Królowa buław, król denarów, 9 denarów-> księżyc XVIII widac Twoja chęć działania- ale 9 monet nie mowi o dzialaniu ze strony pana- Ksiezyc wskazuje, ze bedziesz czejkac i czekać...... a jak to maja byc przygotowania do jazdy to tzreba juz dzialac... 2. Czy powinnam zdecydować się na innego instruktora czy zostać z tym? As buław, śmierć XIII, królowa mieczy-> cesarzowa III karty pokazują, ze trzeba pomyślec logicznie ( Queen mieczy ) no i ze bedziesz dzialac w tym temacie 3. Kim będzie osoba, która mnie w końcu przygotuje do tego egzaminu? rydwan VII, głupiec, 10 pucharów-> kapłan V nowa osoba, z która do tej pory nie miałaś do czynienia, ktos z duzym doswiadczeniem - na dodadtek 10 pucharow mówi, ze to bedzie zarowno koniec jak i poczatek- myssle, ze tak Cie przygotuje do egzaminu, że bez wiekszych trudności go zdasz /QUOTE] Quote
Trida Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 1. Jak w ciągu najbliższego tygodnia potoczy się moja współpraca z panem X ws przygotowania do jazdy? Królowa buław, król denarów, 9 denarów-> księżyc XVIII Ty już sporo umiesz ale ogien w Tobie musi zostac poskromiony i wydaje mi się, ze owy Pan to uczyni i będziesz zadowolona. Księżyc pokazuje, ze bd miała inne troche oczekiwania ale 9 kieli to takie zadowolenie wg mnie. 2. Czy powinnam zdecydować się na innego instruktora czy zostać z tym? As buław, śmierć XIII, królowa mieczy-> cesarzowa III Ja bym powiedziała, żeby zmienić ALE – masz może możliwość pojeździć z różnymi? Ja tak zrobiłam przed swoim egzaminem, żeby się deczko postresowac i się udało bo jak z pierwszym instruktorem jeździłam to się przyzwyczaiłam. 3. Kim będzie osoba, która mnie w końcu przygotuje do tego egzaminu? rydwan VII, głupiec, 10 pucharów-> kapłan V Osoba młoda ale doświadczona. Opanowana Quote
panna.marta Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 weryfikacja 1. Jak w ciągu najbliższego tygodnia potoczy się moja współpraca z panem X ws przygotowania do jazdy? Królowa buław, król denarów, 9 denarów-> księżyc XVIII Pan dostępny,ale zbyt późno planuję zerwać współpracę, gdyż on mnie niczego nie jest w stanie nauczyć. Księżyc to chyba moje złudzenia,że on mnie może czegoś nauczyć. 2. Czy powinnam zdecydować się na innego instruktora czy zostać z tym? As buław, śmierć XIII, królowa mieczy-> cesarzowa III Zdecydowałam się na nowego, odrzucam tamtego. Myślę,że cesarzowa wskazuje na to jak wiele mogę osiągnąć dzięki nowemu panu. 3. Kim będzie osoba, która mnie w końcu przygotuje do tego egzaminu? rydwan VII, głupiec, 10 pucharów-> kapłan V facet,w średnim wieku, ale raczej młodszy ws poprzedni pana, ma dużą wiedzę i wie o rzeczach o których mi nie mówił tamten. Więcej planuje, jest ostrzejszy w ocenie i krytyce. Quote
Recommended Posts