elizziee Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Witam Was, Bardzo proszę o pomoc w interpretacji rozkładu. Obiecałam koleżance, że jej zrobię i trochę mnie to przerosło. Czy będą razem?? Obydwoje wolni, on przed 30, ona właśnie 30 skończyła... Zrobiłam rozkład z 7 kart: 1. Co on wnosi w tę relację- Królowa kielichów- myślę, że jest nastawiony uczuciowo, widzi tę kobietę jako osobę ciepłą, delikatną, o dobrym sercu, kogoś z kim można zbudować związek. Dąży do kontaktu z nią. 2. Czego ona oczekuje od niego-rycerz kielichów- ona chyba oczekuje, że on się w niej zakocha, że będzie tym jej wymarzonym jedynym facetem. Nie wiem, czy ona go trochę nie idealizuje.. 3. Czy on jest nią zainteresowany- Rycerz mieczy- Wydaje mi się, że jest ale bardziej na zasadzie, że chce ją po prostu zdobyć…niekoniecznie pokochać i z nią być… 4. Jaka jest jest jego obecna sytuacja uczuciowa/partnerska?- 8 mieczy- jest sam, chyba trochę zrezygnowany więc i skupiony bardziej na pracy 5. Czy ona powinna wykonać ruch w jego stronę?- Giermek Buław- wydaje mi się, że powinna wykonać ruch, ale czysto przyjacielski, jakieś spotkanie w większym gronie, ale nie pokazywać mu, że jej zależy. 6. Co z tej relacji wyniknie/czy stworzą związek? -10 kielichów- Wychodzi mi na to, że im się uda i to tak na maksa pozytywnie ! 7. Jeśli tak, to czy związek będzie trwały, czy tylko przelotny romans?- 10 mieczy- no i tutaj mi znowu wychodzi wszystko co najgorsze i trochę stoi to w sprzeczności z 10 kielichów. Proszę Was o pomoc w interpretacji. Quote
panna.marta Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 1. Co on wnosi w tę relację- Królowa kielichów- szuka kobiety ciepłej, dobrej, przyjaznej. Jednocześnie kogoś kto byłby dla niego przyjacielem 2. Czego ona oczekuje od niego-rycerz kielichów- ona by chciała związku opartego na miłości i dobroci 3. Czy on jest nią zainteresowany- Rycerz mieczy- tak, ale jeszcze do końca nie podjął decyzji-analizuje 4. Jaka jest jest jego obecna sytuacja uczuciowa/partnerska?- 8 mieczy- nie jest do końca przekonany. Możliwe,że coś z przeszłosci go ogranicza. 5. Czy ona powinna wykonać ruch w jego stronę?- Giermek Buław- tak 6. Co z tej relacji wyniknie/czy stworzą związek? -10 kielichów- tak 7. Jeśli tak, to czy związek będzie trwały, czy tylko przelotny romans?- no i ta karta mnie zaskoczyła, bo miałam nadzieję na happy end,ale wydaje mi się,że trwały to nie. 10 mieczyw moim odczuciu wskazje,że coś się wydarzy co "utnie" ten związek. Niestety nie jest to karta trwałego związku 1 Quote
Maestro Inez2503 Posted September 18, 2013 Maestro Posted September 18, 2013 Ona zakochana, liczy na to, ze on odwzajemni jej uczucie, on nawet sie chyba za bardzo nad nią nie zastanawia, jeśli juz to miałby chęc na przygodę. Ona owszem może sie do niego odezwać, ale tu zwiazku nie widać, jesli już to chwilowe kontakty, może spotkanie. Ten mężczyzna nie chce się angażować uczuciowo w żadną relację, nie jest na to gotowy... Quote
melyss Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 ma przed sobą szansę na związek. Na początku cudownie a potem związeksię drastycznie zakończy. "na wieki" to nie będzie. Czasem trzeba poszukać przyczyn i może uda się naprawić coś. Quote
elizziee Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 dziękuję serdecznie za wszystkie odpowiedzi...szkoda, że ta 10 mieczy tam się wkradła.. no zobaczymy, jak im się ta relacja potoczy. Jeszcze raz dziękuję. Quote
Guest Nayala Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Będzie miło ciepło i dogryzkowo wzajemnie pomiedzy, ale na ...jakis czas, potem raczej ..nic wiecej sie nie zadzieje. Quote
Tarocistka_doradca Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Witam Was, Bardzo proszę o pomoc w interpretacji rozkładu. Obiecałam koleżance, że jej zrobię i trochę mnie to przerosło. Czy będą razem?? Obydwoje wolni, on przed 30, ona właśnie 30 skończyła... Zrobiłam rozkład z 7 kart: 1. Co on wnosi w tę relację- Królowa kielichów- myślę, że jest nastawiony uczuciowo, widzi tę kobietę jako osobę ciepłą, delikatną, o dobrym sercu, kogoś z kim można zbudować związek. Dąży do kontaktu z nią. 2. Czego ona oczekuje od niego-rycerz kielichów- ona chyba oczekuje, że on się w niej zakocha, że będzie tym jej wymarzonym jedynym facetem. Nie wiem, czy ona go trochę nie idealizuje.. 3. Czy on jest nią zainteresowany- Rycerz mieczy- Wydaje mi się, że jest ale bardziej na zasadzie, że chce ją po prostu zdobyć…niekoniecznie pokochać i z nią być… 4. Jaka jest jest jego obecna sytuacja uczuciowa/partnerska?- 8 mieczy- jest sam, chyba trochę zrezygnowany więc i skupiony bardziej na pracy 5. Czy ona powinna wykonać ruch w jego stronę?- Giermek Buław- wydaje mi się, że powinna wykonać ruch, ale czysto przyjacielski, jakieś spotkanie w większym gronie, ale nie pokazywać mu, że jej zależy. 6. Co z tej relacji wyniknie/czy stworzą związek? -10 kielichów- Wychodzi mi na to, że im się uda i to tak na maksa pozytywnie ! 7. Jeśli tak, to czy związek będzie trwały, czy tylko przelotny romans?- 10 mieczy- no i tutaj mi znowu wychodzi wszystko co najgorsze i trochę stoi to w sprzeczności z 10 kielichów. Proszę Was o pomoc w interpretacji. Sprobuj postawic karty jeszcze raz, odczekaj jakis czas, moze sie karty powtorza, albo pokaza inaczej. Czasem wychodza karty nietrafne. Karta 10 kielichow mowi, ze prawdopodobnie wejda w zwiazek, ale przy 10 mieczy - mozliwe, ze zwiazek nie bedzie trwal dlugo, nie na cale zycie. Bo jest tam pytanie, czy zwiazek bedzie trwaly? i wyszla karta 10 mieczy - nie bedzie trwaly. Karta 10 mieczy moze zapowiadac przy takim pytaniu symboliczna smierc zwiazku, koniec - na karcie mamy martwego mezczyzne, to jest poddanie sie. A przy karcie rycerz mieczy, w pytaniu czy jest zainteresowany nia? to z tej karty wynika, ze raczej nie darzy ja ciepla oraz prawdziwa miloscia, ktora mozna na przyklad zobaczyc w takich kartach jak: -2 kielichow, kochankowie, 10 kielichow, gwiazda, as kielichow, itd, itd. Ale jest w nim jakas szarpanina (rycerz mieczy) oraz dystans (miecze), nerwowosc. Wiec obawiam sie, ze to nie jest na tyle silne, aby z tego byl powazny dlugotrwaly zwiazek. Pozdrawiam Barbara Tarot * Wrka Stanisawska - Start 1 Quote
elizziee Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Dziękuję bardzo. Też myślę, że postawię karty za jakiś czas. Koleżanka dopiero niedawno poznała tego mężczyznę, także miłości tam nie ma ani z jednej ani z drugiej strony, po prostu z ciekawości chciała wiedzieć, czy coś z tego będzie...może po prostu jest za wcześnie na stawianie dla nich kart. Quote
elizziee Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Jeszcze jedna sprawa...stawiając karty miałam niezbyt dobry dzień, wiem że nie powinno się tego robić, jak się nie jest w dobrym nastroju. Tzn. pod wieczór już się uspokoiłam i odprężyłam, dlatego też postanowiłam je postawić, ale nie wiem czy to nie wpłynęło na wynik.. Quote
Tarocistka_doradca Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Jeszcze jedna sprawa...stawiając karty miałam niezbyt dobry dzień, wiem że nie powinno się tego robić, jak się nie jest w dobrym nastroju. Tzn. pod wieczór już się uspokoiłam i odprężyłam, dlatego też postanowiłam je postawić, ale nie wiem czy to nie wpłynęło na wynik.. Tak, to prawda. Tarot jest bardzo wrazliwyna nasze nastroje, wiec wtedy pokazuje glupstwa. Pozdrawiam, Barbara. http://www.tarot-doradca.pl Quote
Recommended Posts