Jump to content

Czy to przeznaczenie?...

beatrycze18

Recommended Posts

Posted

Niedawno poznałam mężczyznę w dziwnych okolicznościach.Zrobiłam rozkład na pytanie

Czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony mi od losu [mieliśmy sie spotkać] we wcześ

niejszych rozkładach na uczucia często pojawiała mi się karta króla mieczowego

Król mieczy, gwiazda, królowa mieczy.

Król mieczy to ten facet, ja często wychodzę w kartach jako mieczowa[zodiakalny wodnik]

Gwiazda nadzieja.Jest szansa abyśmy zostali parą[miecze, rozmowa, porozumienie intelektualne, może pokrewne]

Prosze niech ktoś zerknie.

Posted

Król mieczy, gwiazda, królowa mieczy pods. Wisielec

..............Cesarz.........Cesarzowa

.......................Rydwan

mozecie miec ze soba duzo wspolnego, mentalnie

choc to moze byc jeszcze nie ten moment, nie to wlasciwe spotkanie - to moze byc "pierwsze zderzenie"

to widac, ze cos miedzy Wami iskrzy

Posted

Dzieje się miedzy Wami oj dzieje i dziać będzie.

Spotkanie przypadkowe nie było ;)

Posted

mam tylko "wątpliwośc" czy przy krolu i krolwoej o takich charaterkach gwiazda nie oznacza jedyne nadziei na cos wiecej. to sa oba ięzkie charaktery.co wyjdzie w praniu

Posted

nayala a powiedz mi - rzucając z całej talii - jakie masz prawdopodobieństwo wyciagnąc akurat królewską parę tego samego żywiołu :)?

takie moje zdanie.

Posted

ja nei patrze na krolewka pare ale na to co e karty ze soba niosa. a maja one tez negatywne aspekty, sa zimne i bardzo przyziemne. poza hwgiwazda, to sa ciezkie charaktery

Posted

wypbraz sobie dwa zodiakalne lwy jesli oba maja w sobie taka sama upartosc i chec walki o swoje w zwiazku. - masakiera.

Posted

nie zawsze trzeba twardo trzymać się znaczeń konkretnej karty z talii, czasami dochodzą skojarzenia (jak moje) intuicja itd

Guest Linkinia
Posted

Wydaje mi się, że nawiąże się między wami silna nic porozumienia i przyciągania. Oboje świadomi będziecie swoich charakterów i wymagań, jakie stawiacie przed swoim partnerem. Czy to jednak ten mężczyzna od losu? Chyba za wcześnie na jednoznaczne twierdzenie. Tak jakbyście dopiero mieli odbyć swoją drogę...

Może też być tak, że to będzie elektryzująca znajomość w pozytywnym tego słowa znaczeniu, ale jednak nie TA.

Powodzenia ;)

Posted

Moim zdaniem mieliscie sie spotkac i to nie byl przypadek. Powodzenia !

Posted
mam tylko "wątpliwośc" czy przy krolu i krolwoej o takich charaterkach gwiazda nie oznacza jedyne nadziei na cos wiecej. to sa oba ięzkie charaktery.co wyjdzie w praniu

Oj tak chyba padła kosa na kamień, bo już była mała potyczka słowna między nami i pan chyba uniósł się dumą.Nie wiem , czy się pierwszy odezwie?

Posted
nayala a powiedz mi - rzucając z całej talii - jakie masz prawdopodobieństwo wyciagnąc akurat królewską parę tego samego żywiołu :)?

takie moje zdanie.

Pan wyszedł mieczowy, ale jest zodiakalnym rakiem

Posted

beat bo wy booje macie ku temu sklonnosci,zeby rzadzic. stad moze byc ciezko.

Posted (edited)

Krol Mieczy, XVII Gwiazda, Krolowa Mieczy ---> suma XII Wisielec, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Nie czas i nie miejsce. Spotkaliscie sie, fakt... ale nie czas i nie miejsce.

Moze kiedys, gdzie indziej, w innych okolicznosciach, niewykluczone, ze wtedy cos wiecej bedzie.

Ale jeszcze nie teraz.

PS. Miecze mowia mi tez o tym czesto, ze ludzie sa po przejsciach uczuciowych. Jakies nieciekawe zwiazki maja za soba, czasem rozwod, czasem jakies rozstanie lub toksyczny zwiazek.

Gwiazda moze tez mowic, ze oboje jestescie teraz w fazie uzdrawiania siebie, wiec jestescie na razie niezwiazkowi.

Wisielec by to potwierdzal, w koncu pokazuje taki stan, gdzie niewiele na ten czas mozna zrobic. Przeczekac... i tyle.

Gwiazda i Sprawiedliwosc w podsumie rowniez odsuwaja to na dalszy plan.

W przyszlosci moze byc dana Wam ponownie szansa juz na innych zasadach.

Edited by SacralNirvana
Posted
Niedawno poznałam mężczyznę w dziwnych okolicznościach.Zrobiłam rozkład na pytanie

Czy ten mężczyzna jest mi przeznaczony mi od losu [mieliśmy sie spotkać] we wcześ

Król mieczy to ten facet, ja często wychodzę w kartach jako mieczowa[zodiakalny wodnik]

Gwiazda nadzieja.Jest szansa abyśmy zostali parą[miecze, rozmowa, porozumienie intelektualne, może pokrewne]

Witaj

Przeznaczony od losu, masz zapewne na mysli: malzenstwo z nim, zalozenie rodziny?

Jesli tak, postaw sobie ten rozklad, ktory powinien ci odpowiedziec, czy to bedzie twoja zyciowa druga polowa.

Tarot * Wrka Stanisawska - Przyszo zwizku, maestwo, dzieci - rozkad kart.

Rozklad, malzenstwo, dziecko.

Pozdrawiam, Barbara.

Posted

Co tyczy sie tych kart jakie wyciagnelas, na pytanie czy to bedzie dla ciebie facet na cale zycie, przeznaczony, z ktorym zalozysz rodzine, wyjdziesz za niego za maz, bo chyba o to ci chodzi?. To obawiam sie, ze on niebedzie twoim mezem. Powinny sie pojawiac takie miedzy innymi uklady kart jak:

1). 2 kielichow plus 10 kielichow - co oznacza zwiazek (2 kielichow) i zalozenie rodziny (10 kielichow).

2). albo karta 2 kielichow badz karta kochankowie plus sad. Czyli zwiazek (2 kielichow) plus zalozenie rodziny (Sad).

3). Badz Cesarzowa plus Cesarz + 2 kielichow albo 10 kielichow badz sad.

Oraz inne uklady kart, ale napisalam tylko o 3 ukladach kart.

Jesli mowa o malzenstwo, zalozenie rodziny z tym mezczyzna, to raczej nie.

Pozdrawiam, Barbara.

Tarot * Wrka Stanisawska - Start

• Like 1