Guest truskawka Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Ra od 22 września do 15 października Urodzeni pod jego opieką cenią sobie piękno i harmonię w swoim życiu. Wyróżniają się szlachetnością. Są uprzejmi, subtelni, dobroduszni, a ich witalna siła sprawia, że w ich towarzystwie wszyscy czują się bezpiecznie. Są świetnymi dyplomatami. Swoim poziomem intelektualnym na ogół przewyższają środowisko w którym przebywają. Cechuje ich wielka mądrość życiowa, dociekliwość i dar obserwacji. Są zdolni zauważyć to czego inni nie mogą dostrzec od dłuższego czasu. W swojej działalności są przezorni i wytrwali, wiedzą czego chcą od życia. Niejednokrotnie zdradzają artystyczne inklinacje. Nie lubią przebywać w samotności, otaczają się gronem przyjaciół, których los zawsze niezwykle ich interesuje. Chętnie medytują. Podstawą dobrego samopoczucia i szczęścia w życiu jest miłość oraz małżeństwo lub inny trwały związek partnerski. Motorem ich działania są związki. Cechuje ich zrównoważenie i spokój wewnętrzny. Im najmniej chyba grozi zawał serca, a nawet choroby układu nerwowego. "Dzieci" Ra przeważnie cierpią na: lumbago, choroby tkanki łącznej, zapalenia nerek i cukrzycę. Idealny kolor to - niebieski, fiolet. Szczęśliwe liczby - 8, 6. źródło - Majkowscy Online - Astrologia i Magia - Horoskop Egipski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donia2 Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Zgadzam sie :icon_smile2: Dokładnie wszystko praktycznie...dyplomacja,uprzejmość..co do bezpieczeństwa to ja nie wiem ale się spytam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Wszystko się zgadza oprócz tego "Im najmniej chyba grozi zawał serca, a nawet choroby układu nerwowego" ,ja jestem bardzo nerwowa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielonooka Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Trochę się zgadza, trochę nie zgadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts