Jump to content

Horoskop egipski - Ra

Guest truskawka

Recommended Posts

Guest truskawka

Ra od 22 września do 15 października

Urodzeni pod jego opieką cenią sobie piękno i harmonię w swoim życiu. Wyróżniają się szlachetnością. Są uprzejmi, subtelni, dobroduszni, a ich witalna siła sprawia, że w ich towarzystwie wszyscy czują się bezpiecznie. Są świetnymi dyplomatami. Swoim poziomem intelektualnym na ogół przewyższają środowisko w którym przebywają. Cechuje ich wielka mądrość życiowa, dociekliwość i dar obserwacji. Są zdolni zauważyć to czego inni nie mogą dostrzec od dłuższego czasu. W swojej działalności są przezorni i wytrwali, wiedzą czego chcą od życia. Niejednokrotnie zdradzają artystyczne inklinacje. Nie lubią przebywać w samotności, otaczają się gronem przyjaciół, których los zawsze niezwykle ich interesuje. Chętnie medytują. Podstawą dobrego samopoczucia i szczęścia w życiu jest miłość oraz małżeństwo lub inny trwały związek partnerski. Motorem ich działania są związki. Cechuje ich zrównoważenie i spokój wewnętrzny. Im najmniej chyba grozi zawał serca, a nawet choroby układu nerwowego. "Dzieci" Ra przeważnie cierpią na: lumbago, choroby tkanki łącznej, zapalenia nerek i cukrzycę. Idealny kolor to - niebieski, fiolet. Szczęśliwe liczby - 8, 6.

źródło - Majkowscy Online - Astrologia i Magia - Horoskop Egipski

• 2 months later...

Zgadzam sie :icon_smile2: Dokładnie wszystko praktycznie...dyplomacja,uprzejmość..co do bezpieczeństwa to ja nie wiem ale się spytam...

• 1 year later...

Wszystko się zgadza oprócz tego "Im najmniej chyba grozi zawał serca, a nawet choroby układu nerwowego" ,ja jestem bardzo nerwowa .

• 5 months later...