beatrycze18 Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Uzupełnienie do wcześniejszego rozkładu na pana Czy pan sie jeszcze do mnie odezwie? odp. z jednej karty As pucharów-jest taka szansa Dociągnęłam kartę na pyt. czy będzie dążył do spotkania? Odp. z jednej karty cesarzowa-będzie dążył, bo mu w jakiś sposób zaimponowałam i widzi we mnie atrakcyjną kobitkę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Września 2013 Maestro Napisano 19 Września 2013 Spoko,trochę poczekasz, ale opłaci się Cytuj
Gość Nayala Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 odezwiesie,ale Ty chyba powinnas tu bardziej zadzialac,jestes strona kierujaca w tej relacji odnioslam takei wrazenie Cytuj
panna.marta Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 odezwie się na pewno jesteś dla niego pewnym wzorem kobiety, który on lubi,zatem nie odpuści;) Cytuj
greeneye013 Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Pan sam z siebie się nie odezwie, nie dlatego, że nie chce- on czeka aż Ty to zrobisz, bo chyba jest nieśmiały, ale zainteresowany bardzo Twoją osobą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi