pretoria Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 W sobotę idę pierwszy dzień do nowej szkoły, tak więc : Jak przebiegnie pierwszy dzień? giermek pucharów, kapłanka, król buław Pierwsze skojarzenie, że ktoś mi wpadnie w oko lub ja komuś. W każdym bądź razie ten dzień będzie fajny Jak będą układały się kontakty towarzyskie przez pierwsze pół roku? wypadł giermek denarów wyciągnęłam 3pucharów, 9pucharów, sprawiedliwość Towarzystwo powinno być ok, jakieś spotkania, zabawa, świętowanie. Zadowolenie z przebywania w szkole ( z tymi ludźmi ). Będzie to coś innego niż dotychczas. Cytuj
panna.marta Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Jak przebiegnie pierwszy dzień? giermek pucharów, kapłanka II, król buław-> gwiazda XVII Bardzo miło i przyjemnie. Jakiś facet będzie miał ciebie na oku,ale Ty raczej na niego nie zareagujesz. Jak będą układały się kontakty towarzyskie przez pierwsze pół roku? giermek denarów wyciągnęłam 3pucharów, 9pucharów, sprawiedliwość XII-> cesarz IV ogólnie będzie bardzo dobra, studencka atmosfera, czasem nawet wręcz rodzinna. Możliwe,że w paczce pojawi się facet, który będzie dominatorem w grupie;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi