anaass Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 z ciekawości zerknęłam i w swoje zadania,bardzo proszę o opinie 1-jaka część natury woła teraz o moje zainteresowanie-Świat-osiągnięcia zamierzonego celu,dojścia do końca 2-kim jestem-9 denarów-osobą nieumiejąca zaufać nikomu innemu.polegającą tylko na sobie 3-co jest sensem/zadaniem mojego życia-giermek mieczy-ciekawość świata,poszukiwanie prawdy 4-skąd przychodzę-3 kielichów-kiedyś umiałam cieszyć się życiem,byłam osobą towarzyską? 5-dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie-8 mieczy-umiejętność wychodzenia z trudnych sytuacji,do zrzucenia moich ograniczeń 6-co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia -Kapłan-moralność,wiara w wyższe wartości ,nauka 7-jakie zadania mam do wykonania-as mieczy-umiejętność krytycznego spojrzenia na świat,analiza,rozsądek 8-mo towarzysz moja ochrona ze świata duchowego -paź denarów-posłaniec które pokazuje moje szanse możliwości? 9-jaka energia wspiera mnie we wszystkich życiowych zadaniach-rycerz mieczy-odwaga,szybkość działania 10-jaką siłą ja oddziałuję na świat-7 buław-tu jest stuprocentowa prawda,nigdy nie miałam nic podane na tacy,o wszystko muszę zawalczyć,postarać się nie wiem czy dobrze zsumowałam ale wyszło mi Diabeł-nie starać się być zależna od innych,albo mniej być zaborcza? łatwo nie było,dlatego wdzięczna będę za opinie Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 1-jaka część natury woła teraz o moje zainteresowanie-Świat myślę, że otwieranie swego wnętrza i pokazywanie innym tego co w Tobie się znajduje w taki sposób by poczuć pełnię szczęścia... Otwieraj się i pozwalaj sobie na zaznanie radości takiej jak zawsze tego pragnęłaś. Dawaj sobie tą możliowość otwierając się na to. 2-kim jestem-9 denarów jesteś osobą dość pewną siebie, wygadaną, potrafisz wykazać się zaradnością, niezależnością. Pogoda ducha okazywana innym także się uwidacznia. 3-co jest sensem/zadaniem mojego życia-giermek mieczy Twoim zdaniem jest osiągać własne wytyczone cele jesli takowe się pojawią i mimo niepewności czy wątpliwości w sobie brnąć do nich. Zadaniem także może być zlikwidowanie psioczenia pod nosem, ale mówienia sobie, że czegoś nie da się zrobić...z rezygnacją nimalże na starcie...otóż da się, wszystko sie da, tylko trzeba odpowiedniej ilości wytrwałości i cierpliwosci...a giermek mieczy czasem jeszcze dobrze nie spróbuje a już uważa że coś jest niedobre czy neiskuteczne. 4-skąd przychodzę-3 kielichów pochodzisz z miejsca , gdzie panuje spokój, dobra pogodna atmosfera. To zgromadzenie dusz, ktore podążają podobnie jak TY z rozwojem do przodu...mam wrażenie, że w tym życiu wzniesiesz się na poziom wyżej...potrafiąc kierować się intuicją,którą jako dusza masz dobrze rozwiniętą, tym bardziej warto z tego korzystać choćby poprzez pracę z tarotem czy snami,które ćwiczą intuicję 5-dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie-8 mieczy prowadzi Cię do przełamywania własnych ograniczeń psychcznych, które wskazał giermek mieczy wyżej...często zapewne myslisz lub czujesz, że coś jest poza Twoim zasięgiem z róznych względów. Czasem może to być brak wiary we własne możlwości, innym razem ograniczenia życiowe, w każdym razie warto pamietać, że zawsze jest jakieś wyjście trzeba je tylko umieć dostrzec 8 mieczy to takie zamykanie oczu i subiektywne poczucie bycia w potrzasku bez możliwości wyjścia z sytuacji, a jak spojrzy się obiektywnie...nagle widać lukę, szpartę z możliwością wyjścia poza te ograniczenia (najczęściej psychiczne). 6-co jest moim zadaniem życiowym /tematem przewodnim mojego życia -Kapłan uzyskanie stabilizacji, możliwość życia zgodnie z własnymi poglądami, tradycjami. 7-jakie zadania mam do wykonania-as mieczy przede wszystkim wyjście poza to co jest obiecnie...jakby wyjście poza myślenie schematyczne jakie z nawyku czy przyzwyczajenia powielasz z czasów rodzinnych czy innych bo tak wychowano lub się nauczono...i nigdy nad tym nie zastanawiano...a tu trzeba by podejść do tego samodzielnie, przyjrzeć się własnym pragnieniom i temu jak obecnie jest...jesli coś nie jest dla Ciebie dobre...odcinać...i tworzyć nowe...nawyki,przyzwyczaenia dla własnego dobra i szczęścia bo to własnie sprawi, że bęziesz się otwierac na życie coraz bardziej...) 8-mo towarzysz moja ochrona ze świata duchowego -paź denarów jest opiekun który Cię wspiera i dodaje motywacji do wcielania w życiue własnych pragnień płynacych z wnętrza. Kontaktuje się z Tobą może poprzez sny albo w myślach podrzucając nowe mysli dotyczące zmian czy przełamania tego co Ci doskwiera w życiu ? 9-jaka energia wspiera mnie we wszystkich życiowych zadaniach-rycerz mieczy wspiera Cię Twoja własne energia odwagi...masz ją nie małą...poza tym jesteś bardzo inteligentna i potrafisz bardzo szybko podemować trafne decyzje i skutecznie też działać..potrafisz być takim taranem bojowym hehe zmierzającym w konkretnym celu...te cechy są bardzo pomocne w życiu i myslę, że głównie one pomogą Ci odciąć od siebie to co zbędne albo zmienić coś...osiągnąć to co da szczęście. 10-jaką siłą ja oddziałuję na świat-7 buław czasem jesteś wycofana więc Siła Twoja bywa wtedy wycofana i nie działa na innych, znów innym razem ostro potrafisz dzialać aż się kurzy za Tobą ehhe Powodzenia Anaass Cytuj
Gość ANEZ Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 (edytowane) 1- jaka część natury woła teraz o moje zainteresowanie Świat - korzystanie z życia i możliwości na wszystkich poziomach jakie ono niesie, otwieranie się ciągle na cos nowego, nieznanego, szukanie tego co pozwoli Ci czuć się spełniona, 2- kim jestem 9 denarów - osobą dającą sobie rade w życiu, posiadającą bogate wnętrze, która coraz bardziej jest świadoma swojego bogactwa wewnętrznego, kochająca naturę i piękno. 3 -co jest sensem / zadaniem mojego życia -giermek mieczy - nauka, doświadczenia i powiedziałabym walkę ze swoim wnętrzem w celu zmiany myślenia 4- skąd przychodzę - 3 kielichów - z miejsca gdzie ludzie osiagają sukces i potrafią się nim cieszyć i dzielić z innymi bo 3 to przecież komunikacja 5- dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 8 mieczy - zdjęcie opaski z oczu i dojrzenie drogi wyjścia z wielu sytuacji w Twoim zyciu bez obaw i lęków 6-co jest moim zadaniem życiowym / tematem przewodnim mojego życia - Kapłan - życie z własnymi przekonaniami i wartościami moralnymi oraz wiara w siebie 7-jakie zadania mama do wykonania - as mieczy - być bardziej elastyczną, spojrzeć na wiele spraw inaczej niż dotychczas, zmienić nawet sposób myślenia 8-mój towarzysz moja ochrona ze świata duchowego - paz denarów - młody człowiek, który jest dla ciebie impulsem dodziałania , do zmiany Twojego życia 9-jaka energia wspiera mnie we wszystkich życiowych działaniach - rycerz mieczy - inteligencja, błyskotliwość, trzeźwe myślenie, samokrytycyzm. 10- jaka siłą ja oddziaływuje na świat - 7 buław - siłą walki, odpierania ataków, przeciwności losu, jeszcze raz podkreśle swoją inteligencją. Diabeł mówi o Twoim potencjale ale daje Ci jakby radę, nie wolno Ci się uzależniać od innych całkowicie, bo to będzie utrudniało wyjściu Twoich możliwości na zewnątrz. Pozdrawiam Anaass:serce: Edytowane 21 Września 2013 przez ANEZ Cytuj
anaass Napisano 22 Września 2013 Autor Napisano 22 Września 2013 Daffne,Anez bardzo dziękuję jestem pod wrażeniem,to tak jakbyście mnie znały,tak wszystko pasuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi