Jump to content

Intencje dawnego chłopaka

zakretka23

Recommended Posts

Posted (edited)

Skontaktował się ze mną po latach mój pierwszy chłopak. Strasznie byłam w nim zakochana, ale to była taka szczenięca miłość miałam w tedy 16-17 lat, on był 3 lata starszy. W jego wiadomościach jest dużo wspomnień, żalu i podtekstów.

Postawiłam karty na jego intencje:

1 jak ta osoba mnie widzi - giermek buław - widzi mnie jako tą młodą dziewczynę z przed lat spod znaku lwa, nadal jestem dla niego atrakcyjna

2 jak wg tej osoby ja ją widzę - 10 buław- jako osobę, która bardzo ciężko pracowała na swój sukces zawodowy, ale i osobę przytłoczoną życiem

3 jakie uczucia pokazuje on na zewnątrz - 2 miecze- nie okazuje swoich uczuć

4 co na prawdę czuje ta osoba - 5 buław- jednak, aż się w nim zagotowało

5 jak on widzi naszą relację - as pucharów- liczy, że uczucie się odnowi ..jestem zdziwiona, gdyż z tego co wiem posiada żonę

6 jak się potoczy ta znajomość - 8 buław, Mag, Śmierć, 4 puchary, Kapłanka, Królowa pucharów, Rycerz buław - myślę, że jak szybko kontakt się odnowił, tak szybko się zakończy, ewentualnie zmieni swoje nastawienie do mnie, będzie naszą znajomość ukrywał przed żoną ;)

rada dla mnie Głupie, Królowa buław, Mag hmmm

Edited by zakretka23
Posted
Skontaktował się ze mną po latach mój pierwszy chłopak. Strasznie byłam w nim zakochana, ale to była taka szczenięca miłość miałam w tedy 16-17 lat, on był 3 lata starszy. W jego wiadomościach jest dużo wspomnień, żalu i podtekstów.

Postawiłam karty na jego intencje:

1 jak ta osoba mnie widzi - giermek buław - widzi mnie jako tą młodą dziewczynę z przed lat spod znaku lwa, nadal jestem dla niego atrakcyjna

2 jak wg tej osoby ja ją widzę - 10 buław- jako osobę, która bardzo ciężko pracowała na swój sukces zawodowy, ale i osobę przytłoczoną życiem

3 jakie uczucia pokazuje ona na zewnątrz - 2 miecze- nie okazuje swoich uczuć

4 co na prawdę czuje ta osoba - 5 buław- jednak, aż się w nim zagotowało

5 jak ona widzi naszą relację - as pucharów- liczy, że uczucie się odnowi ..jestem zdziwiona, gdyż z tego co wiem posiada żonę

6 jak się potoczy ta znajomość - 8 buław, Mag, Śmierć, 4 puchary, Kapłanka, Królowa pucharów, Rycerz buław - myślę, że jak szybko kontakt się odnowił, tak szybko się zakończy, ewentualnie zmieni swoje nastawienie do mnie, będzie naszą znajomość ukrywał przed żoną ;)

rada dla mnie Głupie, Królowa buław, Mag hmmm

Witaj, pytasz o jego intencje w stosunku do ciebie.

1. paz palek - jakon cie widzi? ale w jakim kontekscie? - moze widziec cie jako kobiete zywiolowa, energiczna, niedojrzala (bo to paz), itd, itd. Albo widzi cie jako kogos, z kim mozna przezyc przygode (paz palek moze reprezentowac niezobowiazujaca przygode), itd.

2. Jak ty go widzisz? ale to zalezy czy teraz, czy wczesniej jak mialas z nim kontakt?. Moze widzisz go jako czlowieka zmeczonego, kto obecnie zyje z pewnym obciazeniem, spadla na niego jakas wielka odpowiedzialnosc. Kogos kto jest zmeczony swoim losem, na karcie mamy czlowiek ktory dzwiga caly ciezar paleczek. Badz mozesz go widziec tak, ze przez relacje twoje z nim, ta relacja byla ciearem, bo np: cie zranil, itd.

3. Jakie pokazuje uczucia ona na zewnatrza? czyli ty? ale w stosunku do niego? czy ogolnie? bo nir rozumiem pytania. 2 mieczy to zwatpienie, niepewnosc, dystans, chlod, obawa przez ukazaniem uczuc.

4. Co naprawde czuje ta osoba ale kto, on? praz do kogo? do ciebie? bo pytanie jest nieprecyzyjne. Jesli pytanie tyczy sie co czuje do ciebie? 5 palek - to mysle ze nie ma tutaj zadnej prawdziwej milosci, a w nim moze teraz sei toczyc walka wewnetrzna, czego taknaprawde chce, czy byc wierny zonie, czy poflirtowac z inna kobieta, na przyklad. Na karcie mamy walke, wspolzawodnictwo.

5. jak ona widzi naszą relację, ale tutaj jest pytanie jak ona widzi a nie on. :) Wiec jak ona widzi ta relacje, mozliwe ze ta osona "ona" ma nadzieje na jakis zwiazek badz ogolnie blizsza znajomosc, as kielichow to poczatek.

6. jak sie potoczy znajomosc? ja mysle ze nic powaznegoz tego nei wyjdzie, i szybko sie zakonczy. beda jakies checi aby miec kontakt szybko (mag, 8 palek) alepozniej zakonczenie (smierc). Bo jest znudzony (4 kielichow) na karcie mamy znudzenie, swoja zona, albo ogolnie maja jakies klopoty a on nie moze jej docenic: krolowa kielichow. Tam jest tez rycerz palek to karta wyjazdu, itd, itd.

Pozdrawiam, Barbara

http://www.tarot-doradca.pl

• Like 1
Posted (edited)

Rada dla ciebie? co robic?

Głupie, Królowa buław, Mag

Nie wchodz w role Glupca (nie daj mu sie), nie badz naiwna (Glupiec), poza tym pokaz, ze jestes silna kobieta, kobieta, ktora trzeba doceniac i szanowac i cie tak latwo nie zwabi (krolowa palek), pokaz, ze nie jestes paziem palek, ale krolowa palek, ktora ma swoje zdanie i sie nie da. A mag ci moze pomoc wykaraskac sie z tego, dzieki twojej inteligencji oraz bogactwem slow (mag).

Pozdrawiam, Barbara

http://www.tarot-doradca.pl

Edited by Tarocistka_doradca
Posted

Witam :) Bardzo dziękuje za odpowiedź, faktycznie pytania opisałam nie precyzyjnie.

1 jak ta osoba mnie widzi, co sobie o mnie myśli

2 jak wg tej osoby ja ją widzę, co nim myślę

3 jakie uczucia pokazuje ON na zewnątrz

4 jakich uczuć nie pokazuje

5 jak ON widzi naszą relację, jakie ma o niej wyobrażenie

6 jak się potoczy ta znajomość

jak zwykle moja 5 natura wrrr