ivi123 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Dostałam telefon, że jutro mam sie stawić w sprawie pracy. Co prawda o niej zapomniałam, ponieważ cv składałam rok temu... a tu takie zaskoczenie. Czy dostanę pracę? jak bedzie wyglądała rozmowa MAG- oj będzie się działo, muszę działać i pokazać sie z jak najlepszej strony na co mam zwrócić uwagę podczas rozmowy 2 Kielichy- na zasady współpracy czy dostanę pracę 2 Buławy- hmmm... i tutaj nie wiem... muszę podjąc decyzję na zasadzie coś za coś... czy będę zadowolona z pracy Pać Mieczy- dużo wysiłku i nauki mnie jeszcze czeka aby sprostać wymaganiom... Co o tym myślicie... denerwuje się strasznie Quote
Lulu86 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Dostałam telefon, że jutro mam sie stawić w sprawie pracy. Co prawda o niej zapomniałam, ponieważ cv składałam rok temu... a tu takie zaskoczenie. Czy dostanę pracę? jak bedzie wyglądała rozmowa MAG- oj będzie się działo, muszę działać i pokazać sie z jak najlepszej strony na co mam zwrócić uwagę podczas rozmowy 2 Kielichy- na zasady współpracy czy dostanę pracę 2 Buławy- hmmm... i tutaj nie wiem... muszę podjąc decyzję na zasadzie coś za coś... czy będę zadowolona z pracy Pać Mieczy- dużo wysiłku i nauki mnie jeszcze czeka aby sprostać wymaganiom... Co o tym myślicie... denerwuje się strasznie Witaj Rozmowa bedzie nieprzewidywalna, uważaj na pytania. Będe podchwytliwe, musisz wykazać sie inteligencja. Mysle ze mężczyzna bedzie prowadził rozmowę. 2.Na ciepłe imię stosunku, na początek, na schudnąć wygląd i uśmiech. 3.ciezko powiedzieć, mysle ze bedzie to rundy wybór. 4.mysle ze nie będziesz zadowolona pracy będziesz miała jakies wątpliwości,widze wahania.krok do przodunkrokdo tylu. Quote
ivi123 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 tak sobie myślę, że może dużo będzie w tej pracy mojego nakładu za małe pieniązki dlatego będę się wahać... Quote
zakretka23 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Czy dostanę pracę? jak bedzie wyglądała rozmowa MAG- oj będzie się działo, muszę działać i pokazać sie z jak najlepszej strony - będziesz musiała zaprezentować swoje umiejętności, ważne może będzie sposób w jaki się wypowiadasz, zachowujesz na co mam zwrócić uwagę podczas rozmowy 2 Kielichy- na zasady współpracy na swobodną rozmowę, na to jakie zrobisz pierwsze wrażenie czy dostanę pracę 2 Buławy- hmmm... i tutaj nie wiem... muszę podjąc decyzję na zasadzie coś za coś... karty pokazują tutaj wybór miedzy różnymi osobami czy będę zadowolona z pracy Pać Mieczy- dużo wysiłku i nauki mnie jeszcze czeka aby sprostać wymaganiom... nie do końca może Ci odpowiadać otoczenie w pracy Quote
alathea Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 jak bedzie wyglądała rozmowa MAG bedzie ją prowadzila dosyc rzutka osoba i zrobi na Tobie wrazenie na co mam zwrócić uwagę podczas rozmowy 2 Kielichy na komunikacje, dobre porozumienie z ta osoba, zeby nie bylo ani zbyt ozieble - ani zbyt poufale jak na sluzbowe uklady czy dostanę pracę 2 Buławy jest szansa, beda sie nad tym zastanawiac czy będę zadowolona z pracy Paź Mieczy w miare tak, moze beda drobne niedogodnosci/przeszkody Mag 2 puchary 2 kije Paz mieczy => Swiat ....Smierc....Umiark....Sprawiedliwosc ............Papiez.......Glupiec ......................Papiez mysle, ze po namysle zaoferuja Ci prace, ale Ty bedziesz musiala sie zastanowic, czy chcesz tam pracowac byc moze chec otrzymania pracy przewazy Quote
ivi123 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 dziekuję... to wszystko dzieje się tak szybko... Quote
ivi123 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 jeszcze raz potasowałam karty z pytaniem czy dostane pracę i znowu 2 buław dociągnełam- 7 Buław, Królowa Monet, Słońce wyglada na to, że osaczą mnie pytaniami, ale się obronię, wstawi się za mną kobieta, może szefowa. Słońce mówi, że dostanę ta prackę... Quote
Guest Nayala Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 ja uwazam,ze masz ogromna szanseb o ladnie sie zaprezentujesz... tylko, ze cos trzba bedzie zrobic,podszkolic pozdrawiam i zycze duzo odwagi jutro i zero stresu sama to ciagl eprzerabiam! Quote
ivi123 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 na pewno dam znać co i jak, o 13.00 rozmowa... już dzisiejszej nocy nie spalam Quote
panna.marta Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 jak bedzie wyglądała rozmowa MAG- będziesz musiała się wykazać inteligencją i kreatywnością. Osoba rekrutująca będzie chciała sprawdzić jak wykorzystujesz swoją wiedzę i możliwości na co mam zwrócić uwagę podczas rozmowy 2 Kielichy- podkreślić jak bardzo zależy Ci na tej pracy i jak bardzo ją lubisz (o ile lubisz) czy dostanę pracę 2 Buławy- 2 buławy to za mało drugi rozkład 2 buławy, 7 buławy, królowa monet, słońce-> kapłanka możliwe,że ją dostaniesz,ale będziesz musiała bardzo się bronić i pokazać dotychczasowo zdobyte umiejętności. Podejrzewam też, że będziesz musiała troszkę poczekać na werdykt. czy będę zadowolona z pracy Paź Mieczy- torchę będziesz nie pewna tego co weźmiesz na swoje barki. Quote
Guest bakea Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Myślę że pokarzesz się z dobrej strony i zrobisz wrażenie ... bądź pewna na rozmowie i przy okazji dobrze słuchaj co do Ciebie mówią.. nie wiem dlaczego ale w tej 2 palek pomyslamam ze byc moze zaproponuja ci 2 etap rozmowy? Chyba na luzie podejdziesz do tej pracy tak obojetnie jak to u pazika bywa... Quote
iridos Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 zdziwię sie jeśli dostaniesz te prace 2 buławy to karta martwa brak ruchu nie ma w niej umowy pracy kasy taka obserwacja wiec byc może to tylko wstęp do czegoś dalej ale na pewno nie etat brak jak dla mnie karty rozstrzygającej Quote
beatrycze18 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ja sądzę, że sama zrezygnujesz z tej pracy, bo będziesz się trochę wahać. Chyba nie będzie do końca, to co byś chciała. Quote
ivi123 Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 (edited) mam prackę rozmowa super przyjemna z dwiema szefowymi. Może dojdzie dodatkowy etat z kursami jejku jak się ciesze... a mało zawału nie dostałam przed wejściem. Dziękuję za pomoc w interpretacji dodam tylko, ze muszę trochę popracować i przypomnieć wiele rzeczy, aby to innym przekazać... ale to nic Edited September 20, 2013 by ivi123 Quote
panna.marta Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 to tak od razu na 1 etapie dali Ci pracę?Rany a ja mam po 3 etapy zawsze ;( Quote
ivi123 Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 niom tak jakoś wyszło... ale miałam pietra Quote
ivi123 Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Dziekuje,dzisiaj pierwsze zajecia prowadzilam. Super:okok: Quote
Recommended Posts